Wpisy 1 615 910 – 1 616 009
13 lipca 2013 12:38 → 13 lipca 2013 13:19, 100 wpisów
ja jocia ci nie pomoge, bo moja skutecznosc waha sie ostatnio w przedziale 0/10 do 1/10
nawet oboków brak jocia...wczoraj same 70-ki miałem niemal na pukonie
coś w tym jest kondi... koło 20 mam lepsza skutecznośc i od 05-do 08 musze poszperac w trafionych zakładach ..za zesłego roku
bry
a 44 jeszcze widzicie?- puściłem chybika na 2 los. i ta frania jest na pukonie
i 50zł w szy50 wpadło nr. 027- kupiłem ok. 10szt 1x2, 2x4 i 1x50 jakby ktoś chcił rozkład wygranych z tej paczki, które zostały wypłacone u jolki, to mogę podać ze sprzedanych ok. 90zdrapek/na 100/
a 44 jeszcze widzicie?- puściłem chybika na 2 los. i ta frania jest na pukonie
i 50zł w szy50 wpadło nr. 027- kupiłem ok. 10szt 1x2, 2x4 i 1x50 jakby ktoś chcił rozkład wygranych z tej paczki, które zostały wypłacone u jolki, to mogę podać ze sprzedanych ok. 90zdrapek/na 100/
ula nie??
no pisałem, że moja planeta jeszcze w retrogradacji ddo 17-go!
no pisałem, że moja planeta jeszcze w retrogradacji ddo 17-go!
ulcia, u mnie było to wczoraj ale ze schabowym...i córcia pogardziła
Witajcie! Znów po kilku miesiacach przerwy puscilem 4 kuponiki. Zawsze po przerwie cos wygrywałem. Zobaczymy za godzinę i o 21.40.
ja mam w zamrażarce jeszsze grzyby z tamtego sezonu....takie pikne były
Witam
ulala-
ulala-
ula ja kupiłem z 2 tyg. temu po 10zł/litr- pochodzenie- lasy lubelskie ponoc- ale dobre bo słodkie i nie kwaśne- najgorsze borówki są ponoć z kieleckiego i sądeczczyzny
Siema
wszystkim !
Powodzenia w losowaniu o 14 karwa !
.
Drapek kradzieju jeden wszystko widze
wszystkim !
Powodzenia w losowaniu o 14 karwa !
.
Drapek kradzieju jeden wszystko widze
ulala- u mnie są drogie w tym roku bo mało jest
12 zł. za litr
12 zł. za litr
a ja na kolacyjkę ze śmietanką
-mnam mniam
-mnam mniam
Sam9
ulala
drapek
kondi i reszta
ulala
drapek
kondi i reszta
najlepsze moim zdaniem są w okolicach st. woli i leżajska/ rok temu były tam po 8zł/litr
Ja dziś jestem bez pewniaków
bo nie ma za wieczór 60 tek ani 70-tek
bo nie ma za wieczór 60 tek ani 70-tek
Uwaga,grający w Lotto angielskie :liczby :1,7,19,31,34,45 bardzo żadko występowały przez dwa miesiące,grałem tam to zaobserwowałem.Powo
wczoraj ts stracił trochę kasy, dziś mogą byc dziwolągi; a swoją drogą plajer ma nosa... że będą lecieć niskie
jocia
ulala- nie, to znaczy gdyby wczoraj padły " pewne 60-tki lub pewne 70-tki to miałbym na dziś kilka mocnych liczb a tak to " bieda"
ulala- a jak nie poleci
tzn, jest coś co poleci
to 44
to 44