Wpisy 1 615 810 – 1 615 909
13 lipca 2013 11:12 → 13 lipca 2013 12:38, 100 wpisów
Wędrowca
...joo ciaa....
...joo ciaa....
Eryka.. .
Przynajmniej jedna osoba ma sposób na tego nienasyconego potwora z ts-u.
............................................
Przynajmniej jedna osoba ma sposób na tego nienasyconego potwora z ts-u.
Franek.. .
...................................
...................................
We wrześniu czas na liczby z zakresu od 1 do 10.. .
...................................................
...................................................
Pozwolę sobie podać informację o przypadku z USA , gdzie system na ch/t wygenerował około 3000 identycznych kuponów:
http://www.lottery-guy.com/lgblog/duplicate-lottery-tickets-illinois/
Na szczęście ta kombinacja liczb nie została wylosowana , bo wtedy łatwo wyobrazić sobie rozczarowanie wysokością wygranych u tych 3 tys. "szczęśliwców"...
http://www.lottery-guy.com/lgblog/duplicate-lottery-tickets-illinois/
Na szczęście ta kombinacja liczb nie została wylosowana , bo wtedy łatwo wyobrazić sobie rozczarowanie wysokością wygranych u tych 3 tys. "szczęśliwców"...
Ricardos.. .
Polecam herbatę: YUNNAN. /herbata liściasta/.
.........................................
Polecam herbatę: YUNNAN. /herbata liściasta/.
.........................................
A tu głośna niegdyś afera z USA wokół losowania :
http://www.lottery-guy.com/lgblog/nick-perry-pennsylvania-lottery-scandal/
http://www.lottery-guy.com/lgblog/nick-perry-pennsylvania-lottery-scandal/
TS to już trup. Wczoraj w MM wyszli na zero i potrzebowali 12 godzin żeby o tym poinformować.
Nie do wiary!
Były prezydent Lech Wałęsa (70 l.) oznajmił, że pieniądze, które wygrywał w latach 70. w totolotka, pojawiały się jak na zamówienie! Wystarczyło, że na coś ważnego brakowało i los od razu podpowiadał mu, jak ma obstawiać zakłady
za
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tajemnice-Lecha-Walesy-wygrywalem-w-totka-zawsze-gdy-potrzebowalem,wid,15811101,wiadomosc.html
Były prezydent Lech Wałęsa (70 l.) oznajmił, że pieniądze, które wygrywał w latach 70. w totolotka, pojawiały się jak na zamówienie! Wystarczyło, że na coś ważnego brakowało i los od razu podpowiadał mu, jak ma obstawiać zakłady
za
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Tajemnice-Lecha-Walesy-wygrywalem-w-totka-zawsze-gdy-potrzebowalem,wid,15811101,wiadomosc.html
Znikam.. .
Miłego dnia i .... milionowych wygranych.. .
Miłego dnia i .... milionowych wygranych.. .
WN
Robal
Robal
Na weekend 15L sys. skr 3 zak. 4 los.
Skromnie bo wylosować to mogą wszystko
Skromnie bo wylosować to mogą wszystko
anzu
trup, jak trup
spokojnie wyobrażam sobie taką sytuację, że nawaliły procedury /które notabene, jak widać - mają do chrzanu/ - zapewne ktoś przepisuje ilości trafień wyliczone z systemu, a ktoś inny musi je zatwierdzić i tu na linii komunikacji coś się spintoliło...
A twierdzę tak ponieważ na lottomatach pula bonusa w MM była udostępniona i widoczna o 10:35, i wynosiła 852916,12,-
trup, jak trup
spokojnie wyobrażam sobie taką sytuację, że nawaliły procedury /które notabene, jak widać - mają do chrzanu/ - zapewne ktoś przepisuje ilości trafień wyliczone z systemu, a ktoś inny musi je zatwierdzić i tu na linii komunikacji coś się spintoliło...
A twierdzę tak ponieważ na lottomatach pula bonusa w MM była udostępniona i widoczna o 10:35, i wynosiła 852916,12,-
Myślę że skoro jest brak ostatnich 20 liczb to sytuacja nie będzie analogiczna do poprzedniej gdzie wylosowano 9 liczb na następne losowanie z 61-80. Prędzej tam nic nie będzie niż duże zagęszczenie
Dawno też nie było 7-6 liczb pod rząd
player
15 liczb 3 skreślenia 4 zakłady ?
61-80 ? ano owszem - ciekawe
czy losowość może już zacznie 'wyrównywać' i
ilu grających pomknie w tamten rejon
15 liczb 3 skreślenia 4 zakłady ?
61-80 ? ano owszem - ciekawe
czy losowość może już zacznie 'wyrównywać' i
ilu grających pomknie w tamten rejon
Jocia
Jocia
Pytasz o rząd liczb?
Pytasz o rząd liczb?
Robal
10/10 3 zak./ 15 liczb. / 4 los.
10/10 3 zak./ 15 liczb. / 4 los.
Jocia
myślę że coś w ten deseń +/- 28,29,30,31,32,33
myślę że coś w ten deseń +/- 28,29,30,31,32,33
Jocia
80 na tak
80 na tak
Jeżeli
o ciągi chodzi to moim zdaniem od 1 dó 10 oraz 50ki 40ki
o ciągi chodzi to moim zdaniem od 1 dó 10 oraz 50ki 40ki
Jocia
mogą być powtórki dzisiaj
mogą być powtórki dzisiaj
Franek też myślałem od 1-10
Jocia
kropi cały czas
kropi cały czas
Jocia
no ciężko typować jak takie nieprzewidywalne losowania są
no ciężko typować jak takie nieprzewidywalne losowania są
Lila
Cięzko..jest.. zauwazcie,ze wczoraj o 14 nie było końcówek 5 i 7..o 21:40..1,3
jocia...no mnie łeb napitala jak nie wiem co.Tak jakbym miała kaca
Jocia
może rozkład równomierny na parzyste, zobaczę co o 14 i najwyżej dołożę zakładów
może rozkład równomierny na parzyste, zobaczę co o 14 i najwyżej dołożę zakładów
Lila
Przecież wczoraj nic nie piłaś, widziałem po podsumowaniach
Przecież wczoraj nic nie piłaś, widziałem po podsumowaniach
Nie wiem tego.. nie śledze.. nie notuję player , bladego pojęcia nie ma .. nawet tego nie jestem w stanie sprawdzić
player
trzy ?
hehe
wiesz - wyobrażam sobie nawet taki, żeby z 15/10 zrobić dwa zakłady, ale /chyba/ to jednak trochę krótko ...
zostawiam -
trzy ?
hehe
wiesz - wyobrażam sobie nawet taki, żeby z 15/10 zrobić dwa zakłady, ale /chyba/ to jednak trochę krótko ...
zostawiam -
Robal
bo wątpię że z tych 15 liczb coś by było. A nie chce grać bez sensu. Wolę coś dołożyć o 14 po losowaniu
bo wątpię że z tych 15 liczb coś by było. A nie chce grać bez sensu. Wolę coś dołożyć o 14 po losowaniu
Lila
no w sumie tyle trafień było
no w sumie tyle trafień było
Lila
jakich tabletek
jakich tabletek
player..tak własnie jest jak nad uszami pierdzielą i skupic się nie można
Lila
Fajnie że się wpisałaś
Fajnie że się wpisałaś
player..o pacz.Karwa zapomniałam Ci napisać,że się wpisałam no musk dzisiaj mam do wymiany
Torsan
Robalku...Aaaaaaaaaaaaaaaaaa no ja nie wiem w którym kolorze bo dla mnie tabletki mogą nie istnieć
jak tam? wygramy dziś coś wcześniej niż zwykle ( czyli wieczorem) czy jednak nie?
Ja lecę. Do później
Dopisano wygrane jokera
co to 8 z plusem stafka 4 padlo wczoraj i niepodawali wyników co byli w szoku ze 520 tysiecy czeba dac