Wpisy 1 614 647 – 1 614 746
12 lipca 2013 17:53 → 12 lipca 2013 18:38, 100 wpisów
Sylwia
tak myślałem zboczuchu
tak myślałem zboczuchu
player a ty ciagle o worach myslisz
Sylwia
a Ty o szydle
a Ty o szydle
Zelka klata jak klata ale jaki ma kaloryfer o mamo
player lubie szydło
Żelka o mnie piszesz już nie mam tego zdjęcia
player
a ja no słowo - paCzyłem na pięćdziesiątki, ale jakich nie dałem jednak ustawili oboki
a ja no słowo - paCzyłem na pięćdziesiątki, ale jakich nie dałem jednak ustawili oboki
Ulexxa
Witam Wszystkich ponownie!Czułem po kościach,że znowu coś "genialnego" jak zawsze wykombinują i nie dadzą wygrać.Jeszcze parę dni temu był jakiś porządek w tych losowaniach,a wczoraj wieczór i dziś o 14 lipa-wsadzone 50zł-wyjęte 20.Znowu syndrom jednej obok karwa ich mać.
buractwo tusko-obywatelskiezachapać dlo siebie i swoich obywateli reszta niech sie w......urwia abo byku platforma ale N I E O B Y W A T E L S K A
Żelka to nie grzałka to grzała
sasiadka byla po..rumianek urodzilo sie malenstwo..ii takie tam klopoty ma..
Robciu..zaraz wbijam do..Korna..
Robciu..zaraz wbijam do..Korna..
Sylwia
żebyś się nie pokuła za bardzo
żebyś się nie pokuła za bardzo
player juz ja o to zadbam
Zelka az tak grzeje
Zelka az tak grzeje
Żelka
Same zboczki tu. Ja o liczbach przychodzę popisać 69 na wieczór będzie
Same zboczki tu. Ja o liczbach przychodzę popisać 69 na wieczór będzie
Fafi..
tak wszystko jest ok.pisalam Tobie wyzej..a wiec..zadzwonilam do Oldenburg-a dzial techniczny..ii ten mily Pan..poinformowal mnie co i jak mam robic..wszystko wrocilo jak bylo..
tak wszystko jest ok.pisalam Tobie wyzej..a wiec..zadzwonilam do Oldenburg-a dzial techniczny..ii ten mily Pan..poinformowal mnie co i jak mam robic..wszystko wrocilo jak bylo..
Żelka
To od żony zależy czy 69 będzie
To od żony zależy czy 69 będzie
Żelka
jak co to z ty 69 możesz na mnie liczyć. st x 2
jak co to z ty 69 możesz na mnie liczyć. st x 2
ulexxa-no to gitara,tylko dokup sobie przewód od routera do laptopa,aby logować się bezpiecznie-napisałem Ci wcześniej co może stać się
najBardziej rozbawiło mnie hasło TS CODZIENNIE ROZDAJEMY PONAD 2 MLN W MULTI.Brzmi to dumni ednak w przeliczeniu na cały Tuskoland wygrane mogą być 2 mln ale w rozbiciu na graczy po 2 zł,5 zł w porywach 10 zł eh
Żelka
jak dobrze pokręcę i wyjdę z domu to też będzie
jak dobrze pokręcę i wyjdę z domu to też będzie
Dzisiaj z całego tygodnia ,ponad 1,5h wklepywałem kody loteriady.Ciekawe czy dadzą coś wygrać?
Żelka
nie pamiętam ile razy 69 było pod rząd najwięcej
nie pamiętam ile razy 69 było pod rząd najwięcej
aaaaa....zapomniałem-dziura w finansach państwowych.Na kolejne garnitury też brakuje
fafik38
ile tego wklepałeś i ile miałeś najwięcej 'szans' na jednej pojedynczej ?
ile tego wklepałeś i ile miałeś najwięcej 'szans' na jednej pojedynczej ?
pod jokerka
s.y.l.w.i.a
- 1614695 to dość podchwytliwy wpis, możesz dokładniej - pod którego J ... ?
- 1614695 to dość podchwytliwy wpis, możesz dokładniej - pod którego J ... ?
pafty
Mnie stan polityczny nie interesuje. Sam jesteś kowalem swojego losu i prawda jest taka że Ty kształtujesz swoje życie i Ty masz na nie wpływ a nie światowe rynki, giełda i premier. Problemem jest to że nie umiesz się zaadoptować do sytuacji, a narzekaniem nic nie zmienisz. Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz.
Mnie stan polityczny nie interesuje. Sam jesteś kowalem swojego losu i prawda jest taka że Ty kształtujesz swoje życie i Ty masz na nie wpływ a nie światowe rynki, giełda i premier. Problemem jest to że nie umiesz się zaadoptować do sytuacji, a narzekaniem nic nie zmienisz. Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz.
Robal-nawet nie zwracałem na to uwagi ile szans,bo sama czynność wpisywania strasznie mnie wkarwiała, a najbardziej to,że wpisując swój kod ,musisz za kazdym razem potwierdzać ichnim kodem-masakra.A liczyć nie liczyłem.Coś w podobie jak byś miał w ręku 15-20tys.zł po 100zł.
Ja jestem ciekaw czy kody przez sms nie mają innej wagi?
zw
Robalku pod 21
Żelka to pod .....
Żelka
ja na wieczór
ja na wieczór
4 małe czarne dały 3 zł toć w tuskolandzie każą się cieszyć taką wys'g'raną
fafik
a to zabezpieczenie, to jeszcze akurat looozik - jak dla mnie - gorsze, to z pierwszego pola
s.y.l.w.i.a
21 ? nooo
żelka
słodziaku
a to zabezpieczenie, to jeszcze akurat looozik - jak dla mnie - gorsze, to z pierwszego pola
s.y.l.w.i.a
21 ? nooo
żelka
słodziaku
player-teżo tym myślałem.Za pierwszym razem naciągnąłem się na ponad 30zł.-ile to żuberków schłodzonych by wyszło....
Żelka-ja pije.Siedzę na balkonie i piję zimniutkiego żuberka..
Żelka-ja pije.Siedzę na balkonie i piję zimniutkiego żuberka..
Idę wysłać te 31-50 na 6 zak. może coś z tego wyjdzie.
Do wieczora
Do wieczora
Robal-może to mało oryginalne,ale karwa wolałbym już przez ten czas prasować-przynajmniej po godzinie nie byłoby "bałaganu w oczach"
Robal
nie 36 nie mam 35,37
nie 36 nie mam 35,37
Robal
Przecież Ci piszę że idę wysłać 31-50 6 zak.
to jak mogę nie mieć
Przecież Ci piszę że idę wysłać 31-50 6 zak.
to jak mogę nie mieć
Żelka
player
no jak 'jak' ?
oczywista - na zupełnym luzie - wśród '31-50 6 zak.' możesz nie mieć "36"
no jak 'jak' ?
oczywista - na zupełnym luzie - wśród '31-50 6 zak.' możesz nie mieć "36"
Robal
rozłożyłem równomiernie liczby
rozłożyłem równomiernie liczby
Dobra lecę
Zelus..ja cie krece..ojej..ha ha....bylam u Korna..Pintoleczek tam jest..
lece kochanie z Florka na spacerek....pa
lece kochanie z Florka na spacerek....pa
a co mi tam ...losowanie wymarzone:4,5,7,9,10 14,17,18 19 ,20, 29,39,40 45,46,54,57,65 ,65,79