Wpisy 1 614 547 – 1 614 646
12 lipca 2013 15:43 → 12 lipca 2013 17:52, 100 wpisów
trisetum...najwięcej co wydrapałam to 2 zeta,kupiłam następną i poszło latać
no ale żeby za każdym razem wydrapywać kasę to trzeba być w czepku urodzonym.Trisetum,My najwyraźniej się do nich nie zaliczamy
trisetum...boisz się?Ja nie,nie ma na czacie takiego co by mnie powalił.Mnie można wygiąć ale nie złamać.A najśmieszniejsze ,że niektóre osóbki wchodzą na czat do korna żeby mi dowalić bo nie mają honoru napisac mi pod swoim nikiem na MP co do mnie mają,tylko ujowo wyszło bo ja wiem kto chciał mi pojechać.
Jeszcze zastanawia mnie,że większość tak bardzo zyje moimżyciem.Tak jakby swojego nie mieli czy co? Nie wiem kto to wczoraj napisał o tych tabletkach na sraczkę.Może faktycznie warto im kupić,dostaną sraczki i może się w końcu zajmą swoimi dupami
trisetum...potrój dawkę i sraka pewna przez dwa dni tylko trzeba uważać co by sie delikwent nie odwodnił
dziś w drapce żadnego papierka nie miałem
misiek daj parkę na wieczór
misiek daj parkę na wieczór
żeby nie było wątpliwości wskaniłem ostatnie rachunki za wygrane papierowe - fakt skan cudzych wygranych w drapkach można w wielu żb zrobić
Dzień dobry
pozdrawiam..goraco popoludniowo Mp.(napoj cytrynowy z lodem)..uff jak goraco..
Malcia..
Malcia..
ulexxaa Kochana wita
witaj*
oki oki..serduszenko Ty moje..ze Jestes Malciu..co tam u Ciebie slychac?..wogole wcale Cie nie widac na Mp."lopowiadaj"..co tam slychowac..
ulexunia a u mnie nic nowego, jak to bywa różnie: kwadratowo i podłużnie
ulexxaa poprzwcznikowo w pionie i poziomie rownież
Zelka
Zelka
Żelka gotowa na podryw
Zeli..nio nie..ta emotka mnie doprowadzi do "rozsmiechu"..ojej......
O Dżizus ile Dziewczyn szlag by trafił jasna doooopa no - emotek mi zabrakło buuuuuuuuuuuuuuuuuu
Żelka no to do boju
Sylwia
ulexxa
żelka>> witaj
Coż to,babskie popołudnie macie na MP?
ulexxa
żelka>> witaj
Coż to,babskie popołudnie macie na MP?
ulexxunia na analizkę ja to często mawiam, ze u mnie***owo ale stabilnie
Monecik
Robalku
Robalku
Cześć wróciłam..i zabieram się za typowanie
Sylwia
Żelka
ulexxa
Robal..między niewiastami
Monet tudzież
Sylwia
Żelka
ulexxa
Robal..między niewiastami
Monet tudzież
Jocia
ojej zabraklo cmokow Zelkus..mlla....to dla Tego..wytrzypiora....
Jocia
słuchajcie mam maleńką prośbę - moglibyśmy wszyscy powbijać na chwilę do Karola - widziałem tam przed chwilą Krzysia, to Go ? co Wy na to ?
Jocia
Mam pytanie.
Mam pytanie.
Jocia
Nie chciała byś typować w gr A ?
Nie chciała byś typować w gr A ?
Robal
Wyszłam z C..nie z powowodu wasni, ale nie chce sie skupiac na pewniaczkach tylko, dziekuje bardzo..ale nie
krzysiulku wyskakuj
Sylwia
Żelka
Żelka
Jocia
rozumie że nie
rozumie że nie
player
żelka
u Korna - wuwuw typowanie parkami, ale trzeba uważać z końcówką, w adresie, bo na jakiegoś kochanka przerzuca
u Korna - wuwuw typowanie parkami, ale trzeba uważać z końcówką, w adresie, bo na jakiegoś kochanka przerzuca
Robal
co myślisz o rozkładzie liczb multi?
co myślisz o rozkładzie liczb multi?
Sylwia
Ty pewnie same www.xxx
Ty pewnie same www.xxx
player
na moje oko popintoliło się ździebko, mogli coś zmieniać w/z kulkach/ami, choć - nie musieli, toż to gra losowa
na moje oko popintoliło się ździebko, mogli coś zmieniać w/z kulkach/ami, choć - nie musieli, toż to gra losowa
Robal
nawet dzisiaj nie gram bo nie wiadomo co teraz dadzą, a nie zagram 20 sys. skr. i trafie 3/20
nawet dzisiaj nie gram bo nie wiadomo co teraz dadzą, a nie zagram 20 sys. skr. i trafie 3/20
player ja? no co ty nic z tych rzeczy, ja żem grzeczna
Romal
Jutro od 14.00 stawiam na 4 los 31-50 jakiś skromny system
Jutro od 14.00 stawiam na 4 los 31-50 jakiś skromny system
Żelka ciiiii
Sylwia
no to wyszło szydło z worka
no to wyszło szydło z worka