Wpisy 1 614 002 – 1 614 101
12 lipca 2013 05:54 → 12 lipca 2013 07:22, 100 wpisów
fsf jocia ma cierpliwosc mysle jak by wega tak polemizowal z toba cala noc dostal by w koncu wiazanke
w tt nigdy nie wygralem i nie bede gral - szkoda kasy i wygrane sa do d..y
Wega10-Nie muszę nikomu nic udowadniać.Ty masz swoją prawdę,ja swoją
ale jak napadalem - z prawej czy z lewej czy jak ? juz sam nie wiem co mam w tym momencie klikac
Jocia,Franek,Greg-nikt przy zdrowych zmysłach nie powiedziałby o wygranej innym osobom niż zaufane,chyba ,że jest na tyle niedowartościowany aby chwalić się na lewo i prawo-bez urazy Wega10.
wega albo masz slaby iloraz albo sam nie wiem slownie jeszcze raz slownie
jak mozna kogos na czaciku napadac - jestem totalnym prymitywem bo nie ogarniam tego
nie wiem czy mozna miec op.citatum "słaby iloraz" moze tak,pewnie ja mam
zostawiam WAS
Franku
gonzaga
greg
wega < niech ci będzie
Powodzenia
Muszę wstać za trzy godziny
Franku
gonzaga
greg
wega < niech ci będzie
Powodzenia
Muszę wstać za trzy godziny
wega narka bo zaraz dostane bana .
Pozostali do zobaczenia pozdrawiam
Pozostali do zobaczenia pozdrawiam
mam nadzieje ze drogi nam wszystkim pasco - odpowie na moje pytania - czego wam i sobie zycze
Wega10-jest takie powiedzenie :Cisze budziesz-dalsze zajedziesz-mam na myśli chwalenie się wyższymi wygranymi
Wega10-mam brak w laptopie ruskich liter.Z miłą chęcią napisałbym Tobie to literami rosyjskimi,bo akurat znam ten język.
Masło shea cenione jest ze względu na swoje właściwości odżywcze, regeneracyjne i ochronne. Uzyskuje się je z nasion masłosza Parka - drzewa występującego w Afryce.
Wega10-dodatkowo w lipcu "startuje" piłka nożna,także będzie możliwość zrobienia dodatkowej kasy.Nie mówię tu o 100-200zł.,tylko dużo większej.
ale zycze tobie jak najlepiej - akurat w tej dyscuplinie to graja same dziadki i o dziwo zawsze u buka wygrywalem - zibi troche sie stara - ale same dziady sa w zwiazkach okregowych - nic nie zrobi
szczegolnie jak dziadek szpakowski komentuje - kazdy mecz od 10 lat albo remis albo przegrany - ale coz ma kontrakcik z tvp1 i jedzie dzalej - chociaz kibice no sami wiecie
Spodnie o długości 7/8Mieszanka bawełny i stretchu
119,00 zł
Dostępne warianty:
119,00 zł
Dostępne warianty:
Jak oceniasz wygląd strony multipasko.pl ?
Nie podoba mi się, wymaga zmian
Ogólnie jest ok, chociaż mogło być lepiej
Jest w sam raz, nic bym nie zmieniał
Jest świetny, miły dla oka
Nie podoba mi się, wymaga zmian
Ogólnie jest ok, chociaż mogło być lepiej
Jest w sam raz, nic bym nie zmieniał
Jest świetny, miły dla oka
wybieram - Jest swietny, miły dla oka / jednego / - czy cos wygrałem?
Wega10-bez przesadyzmu.A to,że człowiek(czyli ja) ma wrażenie,że NIC CI DZISIAJ NIE PODOBA SIĘ I NIE PASUJE,WSZYSTKO BE-lewą nogą wstało się Tobie?
kurcze wszystko mi sie podoba - dobrze ze zaznaczyles ze czlowiek jestes hehe
wrazenie to pewien stan swiadomosci - w odpowiednim wieku - ja juz go nie mam
idę , bo wega filozofie swoją tu pisze a jej potrzebny psychol by ją wygrzmocił z rana .
jackwar-niema jak wyładować się na kimś lub czymś z samego rana
Wega10-osobiście przestaję odpisywać na Twoje głupie PROWOKACJE i "ciąganie" ludzi za język.Jeżeli to nie jest to co napisałem,to chyba może lepiej udać się do psychiatry i zastosować dłuższą terapię.Jak z Tobą ludzie na co dzień wytrzymują?
dlaczego ty kolego mnie obrazasz - naucz sie panowac nad swoimi emocjami
Jako stary Użytkownik 1,5r powiem ci że Pan Pasko czyta wszystko i jak czeba to USUWA
to jak w sobote w mini ? wpadnie 22 i 13 czy 22 i 11 czy 23 i 11 ?
i dlatego Pana Pasco nie cza tylko trzeba sluchać - świeta prawda amen
kłania się CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM-nikogo nie mam zamiaru obrażać a nad emocjami panuję.Sarkazmu ,ironii i łapania za słówka-nie zniesę.TO TYLE I AŻ TYLE W TYM TEMACIE.
fafik - juz prosze przestan krzyczec na czaciku z duzej literki jak sie czujesz obrazony to stac mnie na slowo przepraszam ale juz przestan bo nuda
leć dziecko lepiej do piaskownicy-tam będzie jeszcze śmieszniej
Uważam,że Pan Pasko stworzył poważne forum dotyczące multilotka,ale widzę,że niektóre jednostki chyba pomyliły stronkę.