Wpisy 1 613 355 – 1 613 454
12 lipca 2013 01:23 → 12 lipca 2013 01:54, 100 wpisów
zelka idziemy spac kiedy bedziesz na mp ponownie
wega10: jak chcesz się wkurzać na takie strony, to od razu najlepiej na twórcę facebooka
możemy sobie ponarzekać na niego a ile zarabia też można sprawdzić na giełdzie, i ilość wejść na facebooka też jest jawna
zeleczka zmienila zdiecie ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojesz ty jprdl..kulfa mac ale niuniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wega10: no ja cały czas jestem ciekaw, czego Ty po mnie oczekujesz?
klikasz o GPW? - co ty wiesz o grze na GPW - wymień ile jest na parkiecie
pasko mnie sie wydaje ze wega powinien ci pisac na @@@@@@@@@@@@@@ pytania i czekac na odpowiec itd itp
mam racje mp
mam racje mp
wega10: nakierunkuj mnie bo może robię jakiś błąd, a Ty widzisz właściwą drogę. Na GPW nie gram.
wega10: ja tylko potrafię sprawdzić wartość firmy takiej jak facebook na giełdzie. Nie znaczy to, że gram. Powiem więcej... nigdy żadnej akcji nie kupiłem żadnej spółki
zelka kiedy oni pójdą spac
a widzisz jak to robisz ? sprzedajesz gowniane programy i myslisz ze dalej bedziesz robil z reklamki./
sprzedaje gówniane telewizory, stoły, pralki, buty, usługi budowlane ;P
jestem adwokatem pasko
z przykroscią i zalem zawiadamiam was ze pasko przedstawił druk L-4 i nie morze pisac ma rełmatyzm i lumbago nie moze trafic palcem w klawiature
z przykroscią i zalem zawiadamiam was ze pasko przedstawił druk L-4 i nie morze pisac ma rełmatyzm i lumbago nie moze trafic palcem w klawiature
klepak ..........masz zwrok sokoli
w programach, które piszę, że nie służą do wygrywania, ale jedynie do obliczeń jak wyspecjalizowany, precyzyjny kalkulator
widać nie oglądałeś moich filmów na youtube gdzie padały takie pytania a ja odpowiadałem
jestem adwokatem pasko
pasko cicho i
pasko cicho i
wega10: budować coś na oszustwie... ja dziękuję bardzo, mnie to nie interesuje.
zeleczka co tam bylo n a tym palcu klepak pytał
zelka a kto jest tym smokiem
smog wawelski
kepallah ....
masz za wzrok sokoli
masz za wzrok sokoli
zawsze jak ktoś mnie pyta, czy to jest program do wygrywania, to odpowiadam, że do liczenia.
A z tych obliczeń co tam dalej wyniknie to już inna sprawa.
Przykład. Ktoś chce zagrać na liczby, które padały najrzadziej w ostatnich 1000 losowań. I teraz ten ktoś musiałby poświęcić kupę czasu, żeby to obliczyć, ale koniecznie chce to zrobić. Bierze program i mu liczy w sekundę. A może akurat dzisiaj będzie właśnie tak, że najrzadziej występujące liczby z ostatnich 1000 losowań dadzą wygraną?
A z tych obliczeń co tam dalej wyniknie to już inna sprawa.
Przykład. Ktoś chce zagrać na liczby, które padały najrzadziej w ostatnich 1000 losowań. I teraz ten ktoś musiałby poświęcić kupę czasu, żeby to obliczyć, ale koniecznie chce to zrobić. Bierze program i mu liczy w sekundę. A może akurat dzisiaj będzie właśnie tak, że najrzadziej występujące liczby z ostatnich 1000 losowań dadzą wygraną?
wega10: zauważ ponadto, że program MultiPairs już od roku jest całkowicie darmowy. Być może się to jeszcze zmieni z kolejną wersją, ale póki co jest w pełni darmowy.
iddzie juz spaccc
chciałem zostac sam na sam z żelką
chciałem zostac sam na sam z żelką
przede wszystkim program dla wszystkich gier liczbowych, nie tylko Multi MUlti.
zeleczka ja nie spac ja ich wyganiam
żelka.....i co teraz pewnie zdjęcie zmienisz???....z drugiego profilu będzie??
dzięki..
dzięki..
wega10: tu niestety nie ma stałej stawki.
Od razu Ci powiem, że mam firmę i płacę od każdej złotówki podatek. Od otrzymanej kwoty wystawiam fakturę VAT
Od razu Ci powiem, że mam firmę i płacę od każdej złotówki podatek. Od otrzymanej kwoty wystawiam fakturę VAT
wega10: monopolu na tego typu stronę nie mam. Są też inne o podobnej tematyce. O programach już nie wspomnę.
inaczej - jakie miales przychody ze sprzedazy w roku 2009 - 2010 - 2011 -2012 - poczekam do 15.07.13 - heh
pasko do jasnej ciasnej bo zaraz sie dowiem ile mam placic zus jak prowadzic firmę itd itp
ja tu z zelką chce pogadac na powazne tematy np
o kolonoskopi itd
a wy mi przeszkadzacie
ja tu z zelką chce pogadac na powazne tematy np
o kolonoskopi itd
a wy mi przeszkadzacie
Wszystkiego najlepszego "wega" - duzo zdrowka, bo bez tego to tylko pustka i wspomnienia a to jest najgorsze.
rozwódka
zelka ja tez jem fryteczki 12/12mm z lidla
nie ma to jak fryty i colonoskopia
uwaga o tej porze u mnie wczoraj trzasło
zaraz wracam ide na dy-ma
zaraz wracam ide na dy-ma
Pasko........pit...to nie wszystko.....ja w 2012...na pit miałem 860 000.....i co z tego.....zarobek netto...kolosalnie mniejszy
no taki był cel żeby był sobie czat... żeby sobie ludzie mogli poklikać ze sobą.
prosiłem na otwartym czaciku - nie stać ciebie na to ? - to proste
wega10: bardzo sobie chwalę. Tyle Ci powiem. I nie chodzi tylko o stronę, ale też głównie, że jako programista mam dość mocne powodzenie w zawodzie i możliwości
właśnie kończy mi się 2-tygodniowy pobyt w Wielkiej Brytanii, który również otwiera przede mną kolejne możliwości. Tak, jestem zadowolony jeśli chodzi o finanse
na bmw
bmw----bedziesz miec wydatki