Wpisy 1 613 255 – 1 613 354
12 lipca 2013 00:56 → 12 lipca 2013 01:23, 100 wpisów
dla wielu te 10 minut w ciągu dnia z kuponem w ręce, to naprawdę fajna rozrywka. Wiadomo, że w tym czasie można wypić też piwo za taką kwotę ... no ale każdy woli coś innego.
pasko...nie kazdemu mozna dogodzic
jak widze - to sie bawia twoim serwem pasco - to dobrze - zlikwiduj - pewne reklamy - hehe
pasko u mnie serwer wolny
pasco ? - ile miales wejsc na serwa? / w czerwcu / - tylko nie oszukuj hehe
wega10: czat jest głównie po to, żeby pokazać, że tutaj tętni życie i jest społeczność ludzi wokół strony. To widać przy wejściu od razu.
zelka... jestem w aucie....brałbym cię w .....
na świecie są tacy idioci że pojawiają się wątpliwości co to genezy ich tępoty..
wega.....wypad .....admina nam obrażał nie będziesz....i h...j cię obchodzi że są reklamy......
tendencja jest cały czas do góry... z roku na rok jest więcej internautów.
wega dało by rade zebys poszedł prosze bo ja bajere chciałem popisac z żelką
a która porządna strona nie ma reklam?
Mam na myśli głównie dużą liczbę odwiedzających, bo wiem, że może być porządna niszowa.
Mam na myśli głównie dużą liczbę odwiedzających, bo wiem, że może być porządna niszowa.
pasko ja widze ze wega chce cie wkierwic zebys sie porzygał po pizzie
jeszcze 5 lat temu było kiepsko z tymi reklamami, ale na szczęście reklama internetowa ma coraz większy udział.
i on karwa mówi że strona się zmieniła na gorsze,......ty karwa jakiś niedorobiony jesteś.....i chyba nawalony.....następny czubek.......
znikam...
znikam...
JociÓ 71
pasko 00;06 01;06
u mnie jak bedzie 1;50 to znowu uciekam do piwnicy
zabieram zelkii
Idę..szukac pewniaczków z końcówek... wyjdę, jak wega opusci poklad
czepia sie i jest bezczelny
czepia sie i jest bezczelny
wega kogo nazywasz pajacem kretynie jewany
sory, ale ostatnie wpisy to jakiś bełkot. Pełnym zdaniem poproszę to pytanie.
pasko .........wjeb mu bana bo ja to zrobie
mnie ten wega to przypomina pisownie korna
pasko jak myslisz
a gufno ma uj ci do tego becwale
ja tylko zapytałem cofam co napisałem o kornie to bylo ino pytanie i sugestja
wega10: na pewno nie grozi mi dokładanie z własnej kieszeni do tej strony narazie.
niunia jezdes
klepak...milionpincetstiodziewiecetttttttt
żeleczka
wega10: gdybym policzył ile godzin spędziłem nad stroną przez ostatnie 10 lat, a ile strona wygenerowała z reklam, to stawka na godzinę kiepska. raczej poniżej minimum krajowego
czemu tu na tej stronie przewijają się ludzie których obchodzi życie innych?? chcą wiedzieć wszystko.. Nawet kto ile zarabia.. Hehh.. Ohyda
z wlasnej kieszeni to nic nie zrobiles ? - zarobiles moze 50 k euro - i nic wiecej - heh
zelka jeszcze troszke i zgarniam bonusa i jade do ciebie
no co tu dużo pisać... taki portal jak ten jest miarą sukcesu. To że istnieje ponad 10 lat o czymś świadczy.
wega10: jeśli chciałbyś mi zaproponować 50k euro za tą stronę, to zmartwię Cię, ale nie będzie Cię jednak stać
o niczym nie swiadzczy - zebys byl pewien - zaraz reklamki sie skoncza - lidla - optiona
pasko poprosze bana bo jprdl...nie idzie goscia strawic
proponuje napiszcie brzydkie slowo dostaniemy po bananie i idziem spac
proponuje napiszcie brzydkie slowo dostaniemy po bananie i idziem spac
kto pierwszy go jedzie
po majtach
halapek