Wpisy 1 610 996 – 1 611 095
10 lipca 2013 09:45 → 10 lipca 2013 13:44, 100 wpisów
Robal , chłop światowy a ostatnio pisał że tam był i stawiał u buka i że wygra kupe kasy i do tego w euro
'kupe' napisał ? no, czemu nie ?
dobra ja znikam n i e r o b y
dobra ja znikam n i e r o b y
halapek
nie z chin , on utrzymuje z wietnamem , goście do niego przyjeżdżają z wietkongu i pokazuje gdzie w polsce ryż można sadzić
nie z chin , on utrzymuje z wietnamem , goście do niego przyjeżdżają z wietkongu i pokazuje gdzie w polsce ryż można sadzić
jackwar.......no co ty......nie tylko z wietkongu.......jest pilotem wszelakich narodowości.....a w szczególności wczasowiczów z polski....którzy przyjeżdzają zwiedzać Gniezno zapewne.....ponoć nie pochodzi z tamtąd.....ale miasto ma obcykane ......,,,obcykanem,,--z pomocą internetu
aczkolwiek trochę świata zwiedził....wie nawet gdzie leży w-wa centralna....łomianki.....i kobyłka......najlepiej przypadła mu do gustu w-wa centralna.......czy może chodziło o dworzec???
czuję że emeryt jak to przeczyta ,,.....nie obędzie się bez wpisu w mojej KG,,....
5,6,11 & 57,78,79
a co triset obraziles sie na mnie Czy 5/5 uderzylo do głowy O co chodzi wpisalem ci sie do KG i cisz a innym odpisales
Emeryt jesteś ? Jedziesz ze mną w sierpniu nad hańcze... ? Oprowadziłbyś mnie
Witam
Przyłącze się słów które wypowiedział Robal36
Masz stu procentową rację o pogrążających miłościach w sieci
Kto posuwa się do takich wirtualnych miłości ?
Odpowiem bardzo krótko są to nieudacznicy wykluczeni społecznie którzy nie dają sobie rady w codziennym życiu
Zakłamanie i obłuda która występuje nawet na tym czacie jest czymś nieprawdopodobnym
Zwróciłem uwagę na niektórych wypowiadających się użytkowników
ich dziwne ciągle zmienne nastroje poświadczają ich wirtualne kłamstwo chcą w końcu gdzieś zaistnieć ale nawet i tu im to nie wychodzi to jest PARODIA !!!!!!
Przyłącze się słów które wypowiedział Robal36
Masz stu procentową rację o pogrążających miłościach w sieci
Kto posuwa się do takich wirtualnych miłości ?
Odpowiem bardzo krótko są to nieudacznicy wykluczeni społecznie którzy nie dają sobie rady w codziennym życiu
Zakłamanie i obłuda która występuje nawet na tym czacie jest czymś nieprawdopodobnym
Zwróciłem uwagę na niektórych wypowiadających się użytkowników
ich dziwne ciągle zmienne nastroje poświadczają ich wirtualne kłamstwo chcą w końcu gdzieś zaistnieć ale nawet i tu im to nie wychodzi to jest PARODIA !!!!!!
hahahah Zakłamanie i obłuda która występuje nawet na tym czacie jest czymś nieprawdopodobnym
leon/ja znam parke co poznała sie w grze wirtualnej i sa razem już więc wyjatki sa
piękne słowa oprawie je w ramke i na ściane Tytuł ZŁOTE MYŚLI cz.2
ja poznalem swoja na fotce pl ale ostatnio ze mna zerwala bo powiedziala ze dla mnie totolotek jest wazniejszy hahhahah ale wroci tak czuje
oczywiście są normalni ludzie ale tak jak wszędzie znajdą się oszuści co chcą zaistnieć
emeryt !!!! zakało jedna !!!!
emeryt !!!! zakało jedna !!!!
A tak pozatym no net ? Karzdy myśle ma życie prywatne własne... Ciekawe czemu tak dociekliwi są niektóre osoby na tym czacie... Typu o emeryta chodzi... Czy on emeryt ? A czy oprowadza wycieczki ? Mnie to w.a.l.i czy to prawda czy fałsz
problem w tym ze za dużo zboczeńców i jak idziesz na 1 spotkanie to strach czy nie obrobią ci tyłka
swoją drogą jak czytam blog taksówkarza z krakowa to mam wrażenie że połowa młodych dziewczyn jest nic nie warta może po prostu winą jest to że chcą szybko wejść w dorosłe życie ? Chłopina co się na patrzy na sznureczki i bez sznureczków to obrzydzenia dostaje i coraz bardziej nie chce mu się jeździć po nocach
franek , nie chodzi o to czy jest taki czy nie , jeśli pisze że ma 30 lat to mu wierzysz ale jeśli pisze że wstanie wojennym narażał licencje pilota oprowadzając wycieczki po kościołach to coś się nie zgadza . Stan wojenny wprowadzono w 1981roku to jest 32 lata temu !!
Triset mówisz nikomu a np szacele multicorka? ja tam sie nie wpisałem ale jak mowilem to niewazne juz To twa iwidualna sprawa,
ja wtedy miałem 16 lat a on wycieczki oprowadzał chyba że tak jak nick wskazuje jest już emerytem a te 30 lat brakuje mu do 100 tak to się zgodzę .
Jackwar>> w Kołobrzegu już pewnie kolejne podziękowanie dla Ciebi e się redaguje..
Jackwar
a może to jaki schizofremik ? Albo i inna choroba o podłożu psychicznym ?
A może poprostu robi sobie jaja i nabija sie z tych co mu wierzą i przytakują ? Ja tego napewno niewiem
a może to jaki schizofremik ? Albo i inna choroba o podłożu psychicznym ?
A może poprostu robi sobie jaja i nabija sie z tych co mu wierzą i przytakują ? Ja tego napewno niewiem
Monet tylko chłopina pewnie siedzi w domu
jak się pytałem w jaki sposób w tych podróżach łączy się przez internet to nie wiedział facet po studiach , 30 latek i taki ciemny ?
jak się pytałem w jaki sposób w tych podróżach łączy się przez internet to nie wiedział facet po studiach , 30 latek i taki ciemny ?
franek , gość siedzi w domu na emeryturze i bajki pisze
wymyśla historje jaką to kase wygrywa u buka totolatka wysyłają mu w punkcie z wygranych a on tylko przez telefon wydaje dyspozycje
wymyśla historje jaką to kase wygrywa u buka totolatka wysyłają mu w punkcie z wygranych a on tylko przez telefon wydaje dyspozycje
Odpowiedź nasuwa się sama
takim człowiekiem wykluczonym społecznie jest między innymi jest użytkownik emeryt
Ciągle coś chce udowodnić swoimi przechwałkami choć dobrze wie że wszystko co tu przedstawia jest fałszem no i wiadomo jest że kłamstwo ma krótkie nogi i sam złapie się w swoją zarzuconą przez siebie sieć
takim człowiekiem wykluczonym społecznie jest między innymi jest użytkownik emeryt
Ciągle coś chce udowodnić swoimi przechwałkami choć dobrze wie że wszystko co tu przedstawia jest fałszem no i wiadomo jest że kłamstwo ma krótkie nogi i sam złapie się w swoją zarzuconą przez siebie sieć
Leon , zawsze jest tak że kłamstwo wcześniej czy później się wyda a wtedy przestaje się takiej osobie wierzyć .
Ostatnie zdanie wpisu 44 552 i...wszystko jasne...Niektórzy grali u buka jeszcze przed narodzinami??
wlm. dobre i co znamienne w jego wpisach to kolejne obrażanie ludzi
EMERYT KŁAMCA !!!!
DO PA RYŻA !!!!
EMERYT KŁAMCA !!!!
DO PA RYŻA !!!!
wlm.
to naprawdę 'odjazd', bo z jednej strony w necie "nie ma wieku"
- nie powinno mieć znaczenia - ile ma ktoś lat / i jakiej jest płci, i czy ładny, i czy itd/ tylko, czy ma coś mądrego, zabawnego, z jakimś sensem i bez zbędnej agresji do powiedzenia,
no niestety - samo życie i jest inaczej - ktoś się 'wstydzi' wyglądu, ktoś wieku, ktoś majętności itd itd - i powstają różne opowieści dziwnej treści nic nie zrobisz
to naprawdę 'odjazd', bo z jednej strony w necie "nie ma wieku"
- nie powinno mieć znaczenia - ile ma ktoś lat / i jakiej jest płci, i czy ładny, i czy itd/ tylko, czy ma coś mądrego, zabawnego, z jakimś sensem i bez zbędnej agresji do powiedzenia,
no niestety - samo życie i jest inaczej - ktoś się 'wstydzi' wyglądu, ktoś wieku, ktoś majętności itd itd - i powstają różne opowieści dziwnej treści nic nie zrobisz
jackwar mi wyszły na dziś tymi moimi dziwnymi metodami takie cuda :
przedział 1-10 i jest to jego ostatni fartowny dzień przed dłuższą przerwą (ustalenia na podstawie dat gdy dał co najmniej 6/10 i wiecej)
9,11,12,21,37,45,50,65
1,2,3,7,8,16,20,64
20,29,35,25,39,63
czyli jak widac 1-40 jak najbardziej
przedział 1-10 i jest to jego ostatni fartowny dzień przed dłuższą przerwą (ustalenia na podstawie dat gdy dał co najmniej 6/10 i wiecej)
9,11,12,21,37,45,50,65
1,2,3,7,8,16,20,64
20,29,35,25,39,63
czyli jak widac 1-40 jak najbardziej
Witaj Medeo bardzo prosze przekaz co gwiazdy przygotowaly dziasiaj dla koziorozca
medusia dzień dobry bardzo
jackwar
nie - nie zawsze, a z czasem, to nawet gorzej, bo mogą powstawać nowe pytania
To chyba już starożytni mawiali - "nie można wszystkiego wiedzieć"... ?
Wydaje mi się, że słowo "można" było użyte tam w szerokim znaczeniu, prawdopodobnie także, że - nie /i czy/ warto...
Dziwne - dziś loteriady faktycznie drukują i na skróconej i w tej takiej wcześniejszej wersji, z tymi informacjami dodatkowymi, znaczy któreś jest z maszyny NIE po resecie sysa
powodzenia trafnych wysłanych
jackwar
nie - nie zawsze, a z czasem, to nawet gorzej, bo mogą powstawać nowe pytania
To chyba już starożytni mawiali - "nie można wszystkiego wiedzieć"... ?
Wydaje mi się, że słowo "można" było użyte tam w szerokim znaczeniu, prawdopodobnie także, że - nie /i czy/ warto...
Dziwne - dziś loteriady faktycznie drukują i na skróconej i w tej takiej wcześniejszej wersji, z tymi informacjami dodatkowymi, znaczy któreś jest z maszyny NIE po resecie sysa
powodzenia trafnych wysłanych
kseniu
Koziorożec 66% czyli nie jest źle.
2,4,12,44,45,29,18
16,26,37,46,63,80
Koziorożec 66% czyli nie jest źle.
2,4,12,44,45,29,18
16,26,37,46,63,80
Jeśli chodzi o loteriadę to przyjęłam stoicką postawę Dają biorę i bezpłatnie wklepuję na stronie i wrzucam do kopertki. Czas na zrobienie z nich gustownego confetti będę miała później
medea , ja też wklepuję bo staruszek mi kazał a wolę ja niż on ma jedną wklepywać 10 minut
to dzwoniec , schował się i nie wychodzi !!!
może pojechał na wakacje ?
może pojechał na wakacje ?
Medus..
Ksenia..
Robciu..sorki ale jeszcze jest taki sms..jakie masz stopki....przesunelo mu sie czy co???..(innych nie pisze)
przylecialam z Urzedu Miasta..ii lece zaraz dalej pa Wam..
Ksenia..
Robciu..sorki ale jeszcze jest taki sms..jakie masz stopki....przesunelo mu sie czy co???..(innych nie pisze)
przylecialam z Urzedu Miasta..ii lece zaraz dalej pa Wam..
noooo, robi się coraz ciekawiej, ale - może to szewc jest ?
ulexxa
śmiało - kopiuj w moją księgę gości - na pewno nikt nie będzie czytał
ulexxa
śmiało - kopiuj w moją księgę gości - na pewno nikt nie będzie czytał
astrolog
Są ale Wodnik ma dziś wg tego astrologa ) % szans na wygrane ale jeśli chcesz sprawdzić czy ma rację to 11,28,45,22,20
Są ale Wodnik ma dziś wg tego astrologa ) % szans na wygrane ale jeśli chcesz sprawdzić czy ma rację to 11,28,45,22,20
A ja z horoskoku jestem bóbr
masz coś dla bobra na dziś ?
masz coś dla bobra na dziś ?
Medea..nie witasz sie juz ze mna?..
Robciu..nic juz nie wkleje..kupilam nowa startowa karte..
wygadam tylko co mi pozostalo na starej..ii"szlus"..
Robciu..nic juz nie wkleje..kupilam nowa startowa karte..
wygadam tylko co mi pozostalo na starej..ii"szlus"..
Horoskopu*
astrolog , jeśli chodzi o wagi to mogą być detaliczne i towarowe można reż rozróżniać wagę na brutto , netto i tarę
obsmarowałem na forum małą czarną a on dała mi dziś 10zł nettoAAA-1ZŁ,DDD-2zł,EEE-5zł,GGG-10zł i zodiak rak-20żł nr.046
franek tą szóstkę dla jaj wysłałem, a wczoraj na moją szóstkę z 14tej 4/6 było wieczór
franek tą szóstkę dla jaj wysłałem, a wczoraj na moją szóstkę z 14tej 4/6 było wieczór
znam takiego co dla jaj kupił sobie struśia
i teraz ma duże jaja
i teraz ma duże jaja
alex nie było by tak dobrze, ale w ostatniej odwiedzonej żb k/pracy jedna m.czarna i 10zł wpadło- nie mniej w dalszym ciągu uważam, ze te kartoniki to szajs
jac. myślę że jaja to będą dopiero po 14tej
jac. myślę że jaja to będą dopiero po 14tej
astrolog
To są dane z takiej apki na smartfona stworzonej przez niemieckiego astrologa. Podaje dane tylko na bieżący dzień.
Mozesz też sobie ustalić taki dzień na każdym księżycowym kalendarzu, ponieważ Wodnikom sprzyja Księżyc w Wadze lub Bliźniętach. Poza tym ustal sobie w jakiej fazie był księżyc w dniu urodzin ( rosnący, malejący, pełnia, nów itp) oraz jakim znaku, bo gra w tej samej fazie ksieżyca szczególnie gdy jest on w jednym z powyższych znaków lub znaku, w którym był w dniu narodzin zwiększa szanse na wygraną
To są dane z takiej apki na smartfona stworzonej przez niemieckiego astrologa. Podaje dane tylko na bieżący dzień.
Mozesz też sobie ustalić taki dzień na każdym księżycowym kalendarzu, ponieważ Wodnikom sprzyja Księżyc w Wadze lub Bliźniętach. Poza tym ustal sobie w jakiej fazie był księżyc w dniu urodzin ( rosnący, malejący, pełnia, nów itp) oraz jakim znaku, bo gra w tej samej fazie ksieżyca szczególnie gdy jest on w jednym z powyższych znaków lub znaku, w którym był w dniu narodzin zwiększa szanse na wygraną
drapciu tak ale rozbiłam je na dwa zakłady i to tak, że wielkie nic było
Miałem 1/1, 1/2, 0/3, 2/5, 2/10, Lotto 3/12, Lotto Plus 3/12 i Mini Lotto 0/12 aktualnie 8 punktów a wy ?
Kupił ktoś z was już małą czarną zdrapkę ?
medea gdybym uwzględnił 58 zamiast np.54, na 14 byłoby 3/6 a na wieczór 5/6
k.c. ja kupiłem w sumie 10szt i wygrałem 21 zł
k.c. ja kupiłem w sumie 10szt i wygrałem 21 zł
Zdjęcie zmieniłem. Wiecie gdzie to jest ?
W Keno nadal płacą od 4 skreśleń dla typowania 9 skreśleń. Mają błąd na stronie.
Prosiłbym tylko o kliknięcie :
http://www.ermail.pl/klik/VnFRamMN
http://www.ermail.pl/klik/VnFRamMN