Wpisy 1 610 896 – 1 610 995
10 lipca 2013 04:21 → 10 lipca 2013 09:45, 100 wpisów
Miłego dnia
a teraz kafka
i lece
a teraz kafka
i lece
Hej wypatrzyłem jeszcze na szybjo taką 3-e...
57,78,79... myśle ją połączyć węzłem małźeńskim z 5,6,11
57,78,79... myśle ją połączyć węzłem małźeńskim z 5,6,11
Szybko*
http://muzyka.wp.pl/title,Tragiczny-wypadek-podczas-wystepu-Lukasza-Zagrobelnego,wid,676807,wiadomosc.html
Jackwar na dzień dobry ja Ci po o
daj dziś 5,6 napewno wtopisz 2.50
To dobrze , jednak Bóg nad tobą czuwa
ZNajomemu zapierd...i dzisiaj samochód. Więc jakby ktos widział poza podkarpackiem czarną Skodę Superb z rej RTA, to prosiłbym o kontakt...
Dzień dobry wszystkim życzę miłego dnia i wysokie wygrane na 14.00
kondi siema
ale- kiedy i gdzie zajumali, to może zawęzić rejon obserwacji...
ale- kiedy i gdzie zajumali, to może zawęzić rejon obserwacji...
Uuuu, to spokojnie mogli już moje minąć, w drodze nad Wielką Wodę - może taki mały wyjeździk wakacyjny, i mogą być za granicami...
hihihi, granicami - nie, bo unia ? a kto, to tam paCZy - sorry
... i m a m y do wyboru - jakieś niewinne niczemu /to wina społeczeństwa/ 'dzieciaki' i Wielka Woda, i Wakacyjna Miłość, po drugie primo - dziupla gdzieś tu, lub - trzecie - slovensko, ukraine, bełarus ...
A choć od zdarzenia ubezpieczony był ?
A choć od zdarzenia ubezpieczony był ?
Na Białorusi Superby pożadane..
Wyższa klasa a w oczy nie kole jak Merc czy inne BMWiu.
Wyższa klasa a w oczy nie kole jak Merc czy inne BMWiu.
mi wróżki w gazetach pisali - robak - będziesz się zastanawiał - nowe meble, czy samochód ...
co, znając życie, przekłada się na - mieszkanie Ci może zalać, albo t e ż zajumaja
A we w śnie byli - koperty z gotówką, euro i ruble
tylko nie wiem - komu i dlaczego miałem płacić, a samemu - przecież - wszyscy wiedzą - nie przyjmuję łapówek
w kopertach
tylko nie wiem - komu i dlaczego miałem płacić, a samemu - przecież - wszyscy wiedzą - nie przyjmuję łapówek
w kopertach
Witam Wszystkich milo..
Rob..Monet..Kondi..Imany..Franku..wogole Wszystkich 79 Mpusiow co sledzikuja czat..
ja jak zwykle..perszingowo ii..sprawy sprawcie sprawiska..pa Wam..udanego slonecznego wygranego dnia Wam zycze..pa pa(oj zabraklo emotek)..
Rob..Monet..Kondi..Imany..Franku..wogole Wszystkich 79 Mpusiow co sledzikuja czat..
ja jak zwykle..perszingowo ii..sprawy sprawcie sprawiska..pa Wam..udanego slonecznego wygranego dnia Wam zycze..pa pa(oj zabraklo emotek)..
aha
już czaję bazę - środa, to dopiero dziś - trochę mnie się potentegowało ...
sorki
już czaję bazę - środa, to dopiero dziś - trochę mnie się potentegowało ...
sorki
ulexxa
nie zabrakło, jeszcze mogłaś, bez problemu, trzy wstawić
dobrego trafnych wysłanych
zostawiam i
nie zabrakło, jeszcze mogłaś, bez problemu, trzy wstawić
dobrego trafnych wysłanych
zostawiam i
Robku....nie szlo..komunikat wystapil....aa w "loczach"..mam piasek..ojej jak ja dzis "szafne" ten dzien....pospalabym jeszcze ciutkie..ale moja siostrzyca..nie popusci..ajej..
ulexxa
robal
kondi
i dlatego nigdy nie kupie auta z rodziny vw/audi
jackwar
robal
kondi
i dlatego nigdy nie kupie auta z rodziny vw/audi
jackwar
ulexxa
aha, że - tajemnica korespondencji ? no, ale z anonimkiem ?
aha, że - tajemnica korespondencji ? no, ale z anonimkiem ?
Robi..ten nr. tel.nie podam przeciez tu..nie wolno publicznie podawac takich spraw..jak chcesz to napisze Tobie na meila..
trisetum
masz rację co do tych marek
kiedyś nie kupowało się na F
fiat ford i francuskie
choć francuskiego i teraz bym nie chciał
myślę że japończycy wciąż trendy choć od dawna klepią je w europie
masz rację co do tych marek
kiedyś nie kupowało się na F
fiat ford i francuskie
choć francuskiego i teraz bym nie chciał
myślę że japończycy wciąż trendy choć od dawna klepią je w europie
Jacki..2 blotniki do wymiany..nawet drzwi sie ciezko otwiera bo wgniecienia blokuja..ale ja glupia bylam..zamiast dac na warsztat to posluchalam mlodego niedoswiadczonego gowniarza..to tak teraz mam..
pewnie czeka na przeczekanie
sprawdzałaś te felgi ? może powyrywane mają otwory do mocowania !
sprawdzałaś te felgi ? może powyrywane mają otwory do mocowania !
przesadzasz
tajemnica obowiązuje w normalnych warunkach
wiadomości niechciane, publiczne wydaje mi się, że możesz wykorzystać zgodnie ze swoją wolą, w zgodzie z dobrym smakiem z ewentualnym przykryciem pewnych danych np. -
wpis numer
xxx .obserwująśc tą stronę widzę że przez osobnika(lub osobniczkę) pseudo xyz ludzie na tej stronie chcą się pozabijać tylko dać wam noże.Opowiem wam pewną historię parę lat temu na pewnym forum internetowym mój znajomy z pracy pozał dziewczynę o nicku xyz(nomen omen)która miała na imię mercedes pisali parę miesięcy i on się w niej zakochał.wysłała mu kilkadziesiąt zdjęć rzczywiscie piękna kobieta.Błagał ją o telefon ona nie chciała mu dać tego numeru wrezcie dał jej swój numer zadzwoniła po pewnym czasie.Ze szczęscia opił się i mnie zaprosił.W końcu nie mogąc ustalić jej adresu zatrudnił dedektywów i po tygodniu zadzwonili że już wszystko wiedzą i czy on chce pojechać z nimi.Pojechał na miejsce myślę że mogę zdradzić gdzie- do A w B .Co się okazało na miejscu,50-letni facet tłusty i garbaty zabawiał sie całą dobę siedząc w internecie i udając kobietę.Daniel - MÓJ KUMPEL RAZ NA ZAWSZE WYLECZYŁ SIĘ Z INTERNETOWYCH MIŁOSCI.Dlatego zalecam szczególną ostrożność
xyz
2010-02-27 11:53:09
IP: abcde*
tajemnica obowiązuje w normalnych warunkach
wiadomości niechciane, publiczne wydaje mi się, że możesz wykorzystać zgodnie ze swoją wolą, w zgodzie z dobrym smakiem z ewentualnym przykryciem pewnych danych np. -
wpis numer
xxx .obserwująśc tą stronę widzę że przez osobnika(lub osobniczkę) pseudo xyz ludzie na tej stronie chcą się pozabijać tylko dać wam noże.Opowiem wam pewną historię parę lat temu na pewnym forum internetowym mój znajomy z pracy pozał dziewczynę o nicku xyz(nomen omen)która miała na imię mercedes pisali parę miesięcy i on się w niej zakochał.wysłała mu kilkadziesiąt zdjęć rzczywiscie piękna kobieta.Błagał ją o telefon ona nie chciała mu dać tego numeru wrezcie dał jej swój numer zadzwoniła po pewnym czasie.Ze szczęscia opił się i mnie zaprosił.W końcu nie mogąc ustalić jej adresu zatrudnił dedektywów i po tygodniu zadzwonili że już wszystko wiedzą i czy on chce pojechać z nimi.Pojechał na miejsce myślę że mogę zdradzić gdzie- do A w B .Co się okazało na miejscu,50-letni facet tłusty i garbaty zabawiał sie całą dobę siedząc w internecie i udając kobietę.Daniel - MÓJ KUMPEL RAZ NA ZAWSZE WYLECZYŁ SIĘ Z INTERNETOWYCH MIŁOSCI.Dlatego zalecam szczególną ostrożność
xyz
2010-02-27 11:53:09
IP: abcde*
jackwar,gdyby nie francuskie tak traciły na wartości to bym kupił zreszta miałem juz salonowa megane 03' i za 8 lat wiecej straciła niz mercedes z 98 roku dlatego juz fr nigdy ale wygode maja lepsze jak niemieckie
Robus..dzis kupuje nowa startowa karte..tylko wygadamn ajpierw to co zostalo na tej..
wszelkie imiona i adresy użyte t a m są całkowicie przypadkowe i nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, a ich ewentualne podobieństwo może być powodowane tylko ślepym przypadkiem
Robal , zgodzę się że tak mogło być bo tak bywa . ludzie zabawiają się czyimś kosztem .
Jacki..no powiedz co to moze byc za fachowiec?..skoro na sruby zimowe zaklada opony letnie?..nie pomyslalam o tym ze tak powinno byc..aa sruby lezaly jak byk..tyle ze na polce..
trisetum
w oryginale był Artur i zmieniłem, ale zczaiłem i właśnie dlatego piszę ten o przypadkowości - sorka i jeszcze -
w oryginale był Artur i zmieniłem, ale zczaiłem i właśnie dlatego piszę ten o przypadkowości - sorka i jeszcze -
ulexxa a w jakiej sieci kupujesz kartę ? pamiętaj że w niektórych by taniej rozmawiać tzeba jeszcze kody wklepać !!!!
ulexxa , po prostu nie wiedział że do innych felg są inne śruby jego błąd .
Jacki..tak ale ok.ale powinien pomyslec i wogole..aa opony pozniej te zimowki co z powrotem wsadzil..too nawet nie byly dokrecone..ehh
ulexxa to masz fajnych fachowców przeca śruby zimowe sa dłuższe od letnich wiec jak oni to zakręcili ?
ulexxa
nie daj się prosić -
daj jednego esika / nawet bez szczegółów >18+ / - zobaczymy - ręka mistrza, czy gotowiec
nie daj się prosić -
daj jednego esika / nawet bez szczegółów >18+ / - zobaczymy - ręka mistrza, czy gotowiec
Robal , dziś emeryt zrobił mi wpis w KG
ja już się puściłem , od dziś dają już małe blankiety loteriady
ja już się puściłem , od dziś dają już małe blankiety loteriady
Monet
jak on mógł tak napisać!!
chyba że te C oznacza Polskę centralną
jak on mógł tak napisać!!
chyba że te C oznacza Polskę centralną
ulexxa
Eeeeee, to mistrzu klawiatury, z Cichego Wielbiciela/ki/ nie jest - jak czytasz Nasz Milusi Napaleńcu - sorki, bez urazy i
Eeeeee, to mistrzu klawiatury, z Cichego Wielbiciela/ki/ nie jest - jak czytasz Nasz Milusi Napaleńcu - sorki, bez urazy i
jackwar......emeryt bardzo cię lubi .......yyyyyy...może on cię wręcz kocha......tak często do ciebie pisze
siemka...potwory z mp...usiowej nory...
siemka...potwory z mp...usiowej nory...
halapek , chłopina ma problemy z psychą utleniacz mu mózg wypalił
no.....musi coś go strasznie boleć......za dużo prawdy pisałeś może i go kole
jackwar
A co Ty z tym Pa ryżem ? Stolica miłości, modelek, kasztanów - czyżby tam tkwił jakiś głębszy podtekst ?
halapek
A co Ty z tym Pa ryżem ? Stolica miłości, modelek, kasztanów - czyżby tam tkwił jakiś głębszy podtekst ?
halapek