Wpisy 160 954 – 161 053
6 września 2010 12:02 → 6 września 2010 20:50, 100 wpisów
Darku ja do Twojej dodam jeszcze 56,40,8,17,19 i powinna wejść jako 10 z plus 

moze ktos jeszcze ma jakies przeczucie co wpadnie? 

oczywiscie mowa o osobach które czesto mają racje co do liczb czyli kathy ricardos itp 

maniek1984 racja zawsze jest gdzieś po środku a to że ktoś Ci poda liczby nie znaczy że wygrasz! z podanych trzeba skreślić te na których skupiasz myślenie ( masz przeczucie )
A z drugiej strony to żeby coś dostać trzeba coś dać, odkąd na czacie jest Dariusz też śmiało podaję swoje typy, bo zauważyłem że egoizm nie popłaca,a w ilości siła i zbierając kilka typów idzie zrobić na nich dobry wynik inwestując max 20 pln ( bez żadnych plusów )
A z drugiej strony to żeby coś dostać trzeba coś dać, odkąd na czacie jest Dariusz też śmiało podaję swoje typy, bo zauważyłem że egoizm nie popłaca,a w ilości siła i zbierając kilka typów idzie zrobić na nich dobry wynik inwestując max 20 pln ( bez żadnych plusów )
Dokładnie masz rację Codee ,ale pamiętaj są osoby które są przeciw i z tym trzeba się pogodzić tym co wysysłam numery na meila trafiaja bo mam wyniki na meilu zresztą sam zaraz po losowaniu analizuję to wszystko i po 5 minutach wiem co i jak .Także spokojnie.A wysyłam bo chcę i lubię co robię i lubię co robię.Dziękuję za wstawiennictwo.
codee to z pierwszej czesci to jest logiczne ze nie skresle tego co mi ktos napisze, ale są osoby które dobrze podpowiadaja i uwzględniam ich typy w swoich kuponach
są tez takie osoby których liczby omijam ci pechowcy hehe
7,9,15,16,27,31,32,33,40,64 takie na oba dzisiejsze losowania puszczam. Pozdrawiam grajacych i pa. Do pracy trzeba ale se nie chce 

Witam, Dzięki Darku za meila....
Zyczę wszystkim wysokich wygranych....

u mnie pada deszcz...pewnie wszędzie.....

u mnie pada deszcz...pewnie wszędzie.....No to kupony przeszły maszynę drukującą - mam nadzieję że pozytywnie zostaną o 14:00 zatwierdzone 

a ja mam pustkę w głowie{{}}
Nie w spodniach....a bo co ?
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,12,13,19,20,23,31,37,48,52,56,60,61,64,67,71,73,76,77,79 - Plusem jest liczba: 02
no to u mnie
2/6 ( 3 obok ) 4/6 2/6 ( 3 obok )
2/10 ( 4 obok )
Prawie dobrze ale "prawie " robi różnicę

2/6 ( 3 obok ) 4/6 2/6 ( 3 obok )
2/10 ( 4 obok )
Prawie dobrze ale "prawie " robi różnicę

a na MP w 10tkach wyszło 5/10 a w realu 2/10 no jak to jest to nie wiem

U mnie
1/10 z plusem trafiony tylko plus = 10 zł
4/10 bez plusa trafionego ale grane z plusem = 2 zł
szału nie ma zwrot kosztów przynajmniej
1/10 z plusem trafiony tylko plus = 10 zł
4/10 bez plusa trafionego ale grane z plusem = 2 zł
szału nie ma zwrot kosztów przynajmniej

Witam. Dzis kupiłem kupony na chybił na 10 i 9 skreslen ale z plusem i bidnie wypadlem bo po 1 trafieniu . Jak kupuje bez plusa to mam 5 lub 6 na 10 cos lotto nie chce za duzo dawac ludziom zarobic lepiej dac 2,4 lub 12 zl . Pozdrawiam
chyba dam sobie spokój z tymi 10tkami i będę same na 6 kreśleń słał bo z tymi dychami to zawsze coś spier***ę
na 22 mogę dać 3 jako pewniaka więc jak skończyła Ci się licencja na 3 i 10 to poślij na 22 tylko raz i powinno wpaść
Na 14-tą nie poszło więc może to samo na 22-gą:
45,65,58,44,28,64,23,5,63,56,57,74,77,53,80,75,73,15,9,50.
45,65,58,44,28,64,23,5,63,56,57,74,77,53,80,75,73,15,9,50.
Gała>>
2x w jednym zakładzie lotto domyślam się ?
A daj Ci, o Wielki Losowy Totalizatorze
Przypominam jednak, że czekamy, czekamy, czekamy,czekamy...
rezygnujemy
i przychodzi...
parę razy pod rząd...
2x w jednym zakładzie lotto domyślam się ?
A daj Ci, o Wielki Losowy Totalizatorze

Przypominam jednak, że czekamy, czekamy, czekamy,czekamy...
rezygnujemy
i przychodzi...
parę razy pod rząd...
Gała ja mam propozycję dla Ciebie - i dla siebie zresztą też
choć zagramy w KENO na 10 liczb ale na NIE - to wtedy co losowanie 4 zł możemy wygrać 
choć zagramy w KENO na 10 liczb ale na NIE - to wtedy co losowanie 4 zł możemy wygrać 
czytałem ,ale siódemek nie lubię i nie szukam.Z jakiejś dziąsiąteczki możesz wybrać 7.Zresztą nigdy dychy nie miałem nawet na sucho, a to dużo łłłłłłątwiej.
jeszcze jeden zachód słońca blask krwawą łuną pada na twą stroskaną twarz

Użytkownik rico dodał nowy komentarz w temacie Wywiad z Ryszardem Rembiszewskim !
miłość nie mija lecz wiecznie trwa a zdrada ją niszczy od wielu już lat

Znikam na gg jak ktoś chce posłuchac muzyki niech dzwoni tam i już pozdrawiam
ello 

ale tu wesoło, ale gdzieś laski wyparowały
wasze życie niepodobne do mojego ja opowiem wam o swoim nie pytajcie DLACZEGO

Hejka wszystkim!
Coś ostatnio zauważyłem, że w Lotto trafiają szóstki gracze, którzy graja na chybił trafił za 9 złotych hehe czyli na 3 zakłady.
Coś ostatnio zauważyłem, że w Lotto trafiają szóstki gracze, którzy graja na chybił trafił za 9 złotych hehe czyli na 3 zakłady.
oliwia newton john - no proszę
Ale tu dziś spokojnie. Chciałem w nowym sezonie powitać kogucika19. Mam nadzieję, że nadal będzie tu zaglądał.