Wpisy 1 606 109 – 1 606 208
6 lipca 2013 21:19 → 6 lipca 2013 21:39, 100 wpisów
Lila: Jasne. Teraz na mnie. Przeprosiłem i wyjaśniłem.
I prosze mnie odłaczyć od mag..
Z m77 nie miałam nigdy kontaktu
Z mag.. ja sie rozstałam,a nie ona za mną .
Z m77 nie miałam nigdy kontaktu
Z mag.. ja sie rozstałam,a nie ona za mną .
DoctorRoss
miałeś przywołać liczbę 33 a nie kłótnie
miałeś przywołać liczbę 33 a nie kłótnie
Kondi
już dobrze
już dobrze
player: no to 33 na dzisiaj wystąp!
Lila: Ok.
Lila: Ok.
lia fajny wpis w profilu
lila
złotarybka
Maxiu..no nie wiem..halapek napisał ze otaczaja Cie ssaki..jeszcze mnie zaatakuja..
Jocia..aa co Ty myslisz ze jak dajesz usmiech lub cos piszesz..bez okreslenia Osoby to kazdy sie musi domyslac....hmm do mnie czy nie do mnie..wiesz co..okreslaj Osoby..i co i jak??..to bedzie gucio
wybaczam Tobie znowu ten blad ktory popelnilas w stosunku do mnie..taka jestem..
wybaczam Tobie znowu ten blad ktory popelnilas w stosunku do mnie..taka jestem..
halapek: Diagnoza na odległość? A co się dzieje?
max za co to
player
player
lila ja też mam 33
ale ten czat uciekaaaaaa
ulexxa , daj spokój , ona nie chciała cie dotknąć !! to był tytuł piosenki i odnosiło się do wpisu doktora !! pogódź się !!
halapek: Wypij wapno, to pomaga i wzmacnia.
Rob ..jak ciekawie jest to musze uważac karwa bo jak juz nic nie moge napisac to dopiero jest cenzura
gaju.....max jednak nie chodzi na leśne ssaki.....to była zła informacja....max chodzi na oblesiny ssawne
Lila: z magnezem przez "z". A do tego B6, bo lepiej wchłania. Magnez bierze udział w prawie 300 procesach zachodzących w komórce.
ulexxa..teraz pacz.Tu na czacie jest osoba ,która normalnie się ze mną wita itd a u korna ostatnio weszła jako anonimek i błąd bo ja wiem kim ona jest ta osoba ale mam na nią tak wyjeeeeeeeeeeeeeeechane jak nie napiszę skąd dokąd bo bana wyłapię.Szmaciarz fałszywy myślał,że sobie pojeździ ale się sam wsypał,niestety Tak,że nie przejmuj się niczym.Pogódź z jocia bo ona Cię w ogóle nie obraziła i gra
Radio Jedynka przerwało przed chwilą program:
>> w Ameryce rozbił się jakiś duży samolot pasażerski.. .
.................................................
>> w Ameryce rozbił się jakiś duży samolot pasażerski.. .
.................................................
Rob ..sam wiesz o co ja bym napisał inaczej ..lamus albo cos w tym stylu
Doctor..poważnie? Mi raczej tego pisac nie musisz.Wszystko juz napisane na opakowaniu
wn USA: wypadek samolotu na lotnisku w San Francisco Jeden z pasażerów napisał na Twitterze, że najprawdopodobniej większość pasażerów nie odniosła poważnych obrażeń.
Lila..wiesz ze jestem bardzo zgodliwa..ale ...mniej niz..ehhh..normalnie niewierze..nie nie..
Ulexxa !! te zero nie odnosiło się do Ciebie !!
po p-rostu źle zinterpretowałaś , zobacz że odpisała doktorkowi który napisał cyfrę 0
po p-rostu źle zinterpretowałaś , zobacz że odpisała doktorkowi który napisał cyfrę 0
gaja: interna...
kepalah..nie ważne kto ale zobacz jacy ludzie.Tu Ci pierdzi pięknie i namiętnie a gdzie indziej mysli,że jak wejdzie jak anonimek to sprawa załatwiona a tu zonk
Doktorze..to trudna specjalizacja..kompilacja wszystkich działów medycyny jakgdyby..
ulexxa , jestem ostatnim tu co by wymyślał historie !! ja walę prawdę choć by była najgorsza .
lila
widziałem - ale tam ze trzy razy bodaj zmieniało się ip - i ze dwie osoby wtedy tak naprawdę mogły być - nie sądzisz ?
widziałem - ale tam ze trzy razy bodaj zmieniało się ip - i ze dwie osoby wtedy tak naprawdę mogły być - nie sądzisz ?
dlaczego Nikt nie napisze..Jocia pogodz sie z ulexxa????
czyli wina po stronie mojej..ok
czyli wina po stronie mojej..ok
gaja: zgadzam się. Ale chyba najciekawsza. Od pierwszego kontaktu zależy cała reszta.
ulexxa , ja też nie raz napisałem coś do kogoś a ktoś inny źle to zrozumiał i myślał że do niego , to się zdarza , tu piszemy skróty myślowe i dochodzi do błędnej interpretacji , naprawdę pomyłki się zdarzają !!
Lla mniej niż zero..nie odnosiło sie do doktora, tylko do jego wpisu, bo jeszcze Doktor mnie zatakuje
Robalku..jedno było zmienne a ta osoba co mnie na zieloną wywalała miała stałe IP i wiem kto to i Ty też wiesz kto toi od razu piszę ,że to nie m77
ja już się nigdy w kłótnię nie wtrące......bo wyszło że chyba jestem chory .....dzięki ola......ide se jarnąć....i se to przeczekam
jocia..no do jego wpisu,sorka bo faktycznie wyjdzie z tego masło maslane
jocia: spoko; doktor jest raczej inteligentny i wie o czym mowa...