Wpisy 1 606 009 – 1 606 108
6 lipca 2013 20:59 → 6 lipca 2013 21:19, 100 wpisów
Lilka trzeba im dozowac te chwile wolnosci bo co za duzo to nie zdrowo..
Lila
ja nie mam uwięzi i patrz jaki jestem
ja nie mam uwięzi i patrz jaki jestem
gaja....a potem jacy wyszczekani wśród towarzyszy a jak swoją połowę zobaczy to DOBRA chłopaki juz musze iść,bo mam trochę roboty ale już o tym wzroku żony zabijającym nie wspomni
Gaja
Ty chyba lubisz
Ty chyba lubisz
Ja za takie oszczerstwa juz wyłapywałem bana a jocia i ulexa jeszcze nie ..gdzie jest karwa szeryf
halapciu..no co..to dla waszego dobra..jeszcze zabłądzicie i co wtedy..
Lila
no karwa......kobity ....tera to wpiernicz ...
na kolanko ....pierwsza lali ...potem gaja
na kolanko ....pierwsza lali ...potem gaja
Halapek
to ja jedną a Ty drugą
to ja jedną a Ty drugą
max ja nie kierowałam oszczerstw w kierunku ulexxy
To ja według niej jestem zazdrosna intrygantką
To ja według niej jestem zazdrosna intrygantką
Gaja
ale to takie pieszczoty
ale to takie pieszczoty
gaja ..oni tacy odważni a jak dobrze ręką w stół pierdykniesz to cisza jak makiem zasiał
Zwijam sie z Pasko i cześć, bo nawet , nie wiem czy ozna cos napisać
jocia...tu jakies nieporozumienie zaszło .jeszcze Wy sie karwa kłóćcie i będzie już w ogóle dupa zimna
oooo Boziu..spusc nogi ii kopnij..te Jocie..ja nie mam ani czasu ani dociekiwania wiecej nic..kapujesz????..jaka Ty to jestes teraz dociekliwa..wiec MOWIE TAK WROC SIE DO WPISOW..!!!!!!
mhiej niz Zero odebralam z twojej strony do mie..ahhh
nie bede sie wiecej tu tlumaczyc..co ja jestem..moj cenny czas wole wykorzystac spacerowo z sunia-lalunia..lub gimastyczki ciut..lub..joge..
mhiej niz Zero odebralam z twojej strony do mie..ahhh
nie bede sie wiecej tu tlumaczyc..co ja jestem..moj cenny czas wole wykorzystac spacerowo z sunia-lalunia..lub gimastyczki ciut..lub..joge..
Lila
To Kondi chyba ma taki reżim w domu
To Kondi chyba ma taki reżim w domu
jocia ..Ola ..ma słaby net masz jej jest słaby i trzeba zmienić ..i źle tam cos doczytała ..
Lila zgadza sie..jak wracaja z takiej małej ucieczki to tacy potulni..
player...cicho,ja nic nie wiem i nie interesuje mnie to.Nie żyję życiem innych Tu już jedna specjalistin jest od życia innych
Ola..no co się dzieje ..przestańcie już i usmiechnij się ładnie
Lila
Nasza kucharka?
Nasza kucharka?
gaja...dokładnie,Do piekła byś ich wysłała to by poszły mendochy jedne a jacy grzeczni.Kochanie a co potrzebujesz? Kochanie a może Ci pomóc? A człowiek myśli: Idź Ty gadzino,dla zasady Ci żebyś wiedział gdzie Twoje miejsce w szeregu
------
...........................................
...........................................
Lila.. .
.........................................
Gaju ..poważnie jestem taki dla swojej wybranki ..moze robic zemna wszystko i na wszystko sie zgadzam
ola....tak żeby nie było niedomówień....nie wiem co było kiedyś ale dziś racji nie miałaś....powinnaś josię przeprosić...przynajmniej za dzisiejsze
Lila.. .
Widziałaś mój test MM ???
...........................
Widziałaś mój test MM ???
...........................
Ulexxa, Jocia
Nie chce się wtrącać ale to była pomyłka
Nie chce się wtrącać ale to była pomyłka
Ola..napisz przepraszam jociu ...jocia napisz przepraszam Ola i pozamiatane i mozecie się już nie odzywać do siebie ..
Karwa koniec kłótni nie ma o co.Dosyć zadym na tym czacieKarwa ludzie gorsze problemy sa na świecie.Dzisiaj np widziałam kobietę co jej dziecko zmarło i tak sobie pomyślałam,że mój oskalpowany palec w porównaniu z bombą atomowa to uj.Mogłabym sobie go sama odciąć byle by to dziecko żyło I na uj tu się kłócic karwaaaaaaaaaaaaa
#cenzura# tylko bez skojarzeń
http://www.youtube.com/watch?v=Fb-3seZSQ_Q
http://www.youtube.com/watch?v=Fb-3seZSQ_Q
Kondi
MAX..karwaaaaaa ja to pierwsza napisałam a Ty co mnie przedrzeźniasz
jocia ..to stancie na udepptanej ziemi i lejcie się na gołe klatki
Kondi
przepraszam, nie bierz do siebie tego, to żart był, może nieudany
przepraszam, nie bierz do siebie tego, to żart był, może nieudany
wroccie do wpisow z hmm..nio moze ok rok..albo wiecej....nabijaly sie ze mnie jak"chrzan"..Pani Jocia..Pani Mag.. Pani Madzia77..kurde ale mialy ubaw..ja cie krece..WYBACZYLAM!!!!!!!.....aa teraz znowu podobnie??????
ooooo niee...
ooooo niee...
Wy dalej się kłócicie? Co za dzień...
Kondi
ok już nie będę pisał o Tobie bez Ciebie
ok już nie będę pisał o Tobie bez Ciebie
ulexxa wtedy..napisałm o ciagłych zdrobnieniach.. mag.. a tym badziej m77 ..z która nie miałam kontaktu nie miały z tym nic wspólnego, za tamto ja ciebie przeprosiłam
max...a pewnie,że będzie.Będziem Cię z gają lac i solić i patrzeć jaka zajdzie reakcja
Kto dzisiaj prowadzi losowanie ???