Wpisy 1 604 487 – 1 604 586
5 lipca 2013 18:13 → 5 lipca 2013 20:57, 100 wpisów
ulexxa teraz pozytywna energia nie dotrze do ciebie za duże przeciążenie jest
Men.le..ok. dziekujki za szczerusie checi....czyli nie dostane uzdrowienia..
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
oo wlasnie na 1 tv.zaczyna sie..Janosik.. musze to "lobejrzec"....lubie te starsze filmy..aa i miuzka fajniusia..taka taka..aj..nic juz nie mowie..wlaczam sie teraz tam..w tamte czasy....pa Wam..narazka..
umyłem jajka i ogoliłem się pod pachami,
żeby smrodu nie było przez miesiąc
żeby smrodu nie było przez miesiąc
1,7,45,63,66,72,76
coś z tego na wieczór tak myślę że wejdzie jeszcze z tego zestawu z 4, 3 liczby
coś z tego na wieczór tak myślę że wejdzie jeszcze z tego zestawu z 4, 3 liczby
Dzikus
Może 1,45,76
Jadę coś wysłać bo na burze się zbiera
przegladałem tak forum i brakuje mi takiej jednej grupy tzn takiej grupy najlepszych tz ze wszystkich grup po jednej co byli na pierszym miejscu w danym miesiacu a jak braknie to tych co zajeli drugie miejsca
ok. ide zjesc..sniadanio-obiado-kolacje..salatka grecka..zapomnialam dzis o..papusianiu...aa nic to..
pa Wam naraziencio..
pa Wam naraziencio..
Dziku..pa ii juz nic nie pij..plis....boo bedziesz mial z tym facetem....do czynienia....pa Dzi..
pewnie Wszyscy ogladaja 1 z 10 na 2 tv....boo jakos nikogo ni ma..ojej..
ja jestem
własnie wróciłam z posranej roboty gdzie panuje baba pojeb...a z czasów prl i ciagle to wspomina...
własnie wróciłam z posranej roboty gdzie panuje baba pojeb...a z czasów prl i ciagle to wspomina...
Pasko czemu do profili wracają wpisy same od tak? i to takie na chybił wybrane chyba jak pousuwałam wszystkie???
Islandi....ojej Taki pracodawca too..*******-********..dobrze ze nikt nie wie co tam wpisalam..
menel a ty masz opier...ol od mnie...gdzie dla mnie cyferki, miałes zostawić i co wziąłes się za dzban...
ulexxa niech bym wygrała w tego totka i powiedziała do tej posranej zołzy a mi to lotto...
doktor wlos eksperyment się udał poddani hibernacji przezyli,tylko jest pewien problem samce wygineły a kobiety rozmnazają się przez dzieworodztwo:
na juterko trza cos zarąbać złotej rybce coś za fartownie jej idzie ostatnio...
hipcio
33 nie padła,ale niech wszyscy zrobią aby prowadząca pusciła bąka na wizji a pozniej zrobiła się czerwona ze wstydu:
normalnie beż sie nie obejdzie...koszmar z ulicy wiązów...
hipcio ja 33 mam na wieczór...lubie tę cyferke!!!
menel to nie ulexa tylko ja, chyba było za dużo dzbanów skoro nie pamietasz...
menel ty mnie nie dzaznij...
menel ty masz dawać a nie kraść...
menel ja biedny żuczek czekałam i czekałam 2 dni temu a tyś taki dzentelmen...
Hipku..bo zaraz bedziesz musial tu przyjsc..ii podniesc mnie ze smiechu..ojej..ha ha
i se puściłam sama swoje...ooo...
menel to te dzbany chyba maja niezłego kopa...miały bo po wieczornym losowaniu...
"miały być"...
a pamietasz menel jak pisałam ze te dwa ząbki to chyba ci zostały do otiwiera kapsli...
no wstydz się wstydz...
menel no widzisz teraz co on z tobą robi. obiecujesz cos kobiecie a potem nie pamietasz kto leży obok...
no to szybko cie wzięło...
Men.lu..pisalam juz taw wyzej..ze placza mi sie jakies takies..8..13..32..33..ale napewno nie wejda..tak jakos mi bez niczego sie przyplataly....ja to mam wiesz takie zezowate szxzescie..jak "lon"......ale ii tak cmok mu..
menel to nie upał...
odchamić się od rana na nogach , do losowanka ..
odchamić się od rana na nogach , do losowanka ..
ide sie odchamić na film miało być...
Miłego wieczoru życzę
Kubik
fsf
fsf
Lila