Wpisy 1 604 387 – 1 604 486
5 lipca 2013 17:08 → 5 lipca 2013 18:12, 100 wpisów
dzikus
wydajesz mi się za inteligentny - owszem, to czasem pewnie może, na swój sposób, 'męczyć', to oczywiste, ale chyba t a k - nie od/j/e/j/dziesz - nie warto, bez sensu itd itd, zresztą - doskonale wiesz sam ...
powodzenia wieczorem
wydajesz mi się za inteligentny - owszem, to czasem pewnie może, na swój sposób, 'męczyć', to oczywiste, ale chyba t a k - nie od/j/e/j/dziesz - nie warto, bez sensu itd itd, zresztą - doskonale wiesz sam ...
powodzenia wieczorem
lucato wybierz sobie coś w przedziale 70-80 bo mam przeczucie że tam będziesz miał 3 cyfry
jak dzisiaj wieczorem nie padnie zestaw 6,14,30 to jutro rano idę do kolektury i gram na zimne liczby xD
jestem nareszcie z..podworzowiska....duchota uff..
Men.le..
Zeli..
Men.le..
Zeli..
nigdy nie grałem na ciepłe, ale 2x pod rząd miałem szczęście do zimnych o 14
pierwszy raz 3,11,41 padło tylko ja głupi nie wysłałem kuponu bo jeszcze nie grałem
dzień później 2,5,31 i 54 zł do kieszeni wpadło
pierwszy raz 3,11,41 padło tylko ja głupi nie wysłałem kuponu bo jeszcze nie grałem
dzień później 2,5,31 i 54 zł do kieszeni wpadło
Aniu..pusc mi na kom.sygnal....znowu mi sie wsio pokasowalo..tup tup....zapisze w notesie..
tylko całe szczęście wysłałem inne do totalizatora a inne na multipasko bo mam zapisane tutaj ze 2/3 trafiłem a to nie prawda
żela zaadresuj tak
Adolf Nicpoń
ul.dworcowa 1
Rzeszów z dopiskiem dla menela
Adolf Nicpoń
ul.dworcowa 1
Rzeszów z dopiskiem dla menela
Lucato..Ty sie najlepiej to nie wychylaj z "lokien"..nio cyferki masz bardzo jak te wszystkie..gucio..
Lucato ode mnie z profilu lepiej nie kradnij to są liczby testowe jak wpada 1/10 to jest dobry dla mnie wynik
Zeli....heee?..to ja moze tez dostane ciute wiecej..zdrowotnosci od Men.le..
Men.le..gdzie Jesstes???..
Men.le..gdzie Jesstes???..
Men.le..ok. nie moge spac..nie mam apetytu..jestem hmm..jakas takas....nio ok.to pomoz na "lodleglosc" najlepiej..
dalabym tam jeszcze..ii zamieszala..moje..8..13..32..33..ale one i tak zapewne nie "wleza"..
Men.le..too nie obciazenia w sieci mi chodzi..Ty..ja juz bede po prostu zmeczona..tak czekac..ajej..
....
....