Wpisy 1 600 966 – 1 601 065
3 lipca 2013 23:02 → 3 lipca 2013 23:59, 100 wpisów
janosik ale fotel prezesa zajęty i tak się mocno jego trzyma,ze nie spadnie z tronu chyba,ze wywiezie się jego na taczkach razem z fotelem:
....ciekawe podejście Jociu....
Dla mnie śmieszność przestaje być śmieszna
Dla mnie śmieszność przestaje być śmieszna
Robalw tej nowszej,dużo szczęścia miałem,bo tylko jedną sztukę wziąłem
Robal
;patrząc od los. 4424 w przód to widać że granica między pierwszą a ostatnią liczbą(aktualnie57,49) rozszerza się i nigdy nie maleje zawsze rośnie (chyba że wahania +/-5 czyli 57 musi iść do momentu kiedy nie zrówna się z nią jakaś inna liczba bo inaczej trend został by zaburzony. Myślę że 57 będzie szło przez następne 100 los. 30/100
;patrząc od los. 4424 w przód to widać że granica między pierwszą a ostatnią liczbą(aktualnie57,49) rozszerza się i nigdy nie maleje zawsze rośnie (chyba że wahania +/-5 czyli 57 musi iść do momentu kiedy nie zrówna się z nią jakaś inna liczba bo inaczej trend został by zaburzony. Myślę że 57 będzie szło przez następne 100 los. 30/100
Pięknaja
;jeszce istnieje mozliwość,że jedna z kochanek prezesa wydobędzie z niego tajne informacje i będzie afera tak jak wilierlis:
Pieknaja , myśle,ze może być żenująca , oj może wypadku przekroczenia owej granicy
bo ts ma rozne taaajemnice do ktorych zwykli smietelnicy nie maja dostępu,a gdyby je poznac to moze to byc niebezpieczne:
nie wiadomo ile jest maszyn ile kulek i kto tym kręci,moze jacyś szpiedzy:
hipcio-chyba 024
Myślę także,ze osoba przekraczająca granicę nie wie - co to i nie rozumie słowa -żenujący
Jocia....
i właśnie nad tym gdzie jest TA granica się zastanawiam....
tak jak i nad tym, czy ten co nie widzi tej granicy jest śmieszny, czy żenujący....
i właśnie nad tym gdzie jest TA granica się zastanawiam....
tak jak i nad tym, czy ten co nie widzi tej granicy jest śmieszny, czy żenujący....
ja dzisiaj facetowi wypłaciłem 50zł w szmaragdach.miał na jednej zdrapce 5 szmaragdów po 10zł.Numer 056 a symbole kon rolne TTT.
zawsze przed snem trzeba się pogodzić by miec spokojne sumienie i brak złych snów,koszmarów:
ricardos:teraz jestes kolektorem,zdradz jakieś tajemnice maszyny co oni wyswietlaja jakie komunikaty:
Robal
Jak robiłem symulacje losowań w sposób manualny, czyli naprawdę losowałem a nie symulator to między pierwszą a ostatnią liczbą odstęp zawsze rósł. Ostatnia liczba nie miała co prawda tak mało wejść jak 49 ale symulacja u mnie wysunęła najczęściej losowaną liczbę o jakieś nie pamiętam a nie chce mi się szukać 30 losowań wyżej od drugiej.
Symulacji zrobiłem 2 obie po 1000 los
3 zacząłem ale nie skończyłem i chyba nie skończe bo nie mam w tym celu.
Jak robiłem symulacje losowań w sposób manualny, czyli naprawdę losowałem a nie symulator to między pierwszą a ostatnią liczbą odstęp zawsze rósł. Ostatnia liczba nie miała co prawda tak mało wejść jak 49 ale symulacja u mnie wysunęła najczęściej losowaną liczbę o jakieś nie pamiętam a nie chce mi się szukać 30 losowań wyżej od drugiej.
Symulacji zrobiłem 2 obie po 1000 los
3 zacząłem ale nie skończyłem i chyba nie skończe bo nie mam w tym celu.
hm....czy nie wie?
Chyba doskonale wie....u innych
Gorzej z zobaczeniem tego u siebie.
I to dopiero problem
Chyba doskonale wie....u innych
Gorzej z zobaczeniem tego u siebie.
I to dopiero problem
hipo poczta co chwile przychodzi.z reguły gdzie padły wygrane z nr kolektury,kopulacje itd.pewniakow nie podają.
No widzisz Jociu....
bycie zabawnym....ok
ale bycie śmiesznym już niekoniecznie
bycie zabawnym....ok
ale bycie śmiesznym już niekoniecznie
To już inna sprawa.. PYCHA również bywa żenująca Oczywiście dla obserwatorów
No....ale koniec już tych rozważań...
bo zaraz zgubię granicę...przyzwoitości {{diabelek}
Spokojnej nocy...
bo zaraz zgubię granicę...przyzwoitości {{diabelek}
Spokojnej nocy...
Pięknaja
ricardos szkoda,ze nie daja pewniakow a mozna przyuwayc jakie liczby najczesciej daje chybik:
Jocia
hipo do 2tys mogę.powyzej do oddzialu.najwiecej babka miała tysiaka w extra pensji u mnie.
ricardos a wiesz jaki zysk ma kolektor,ile zarabia właściciel lottomaaaaatu?
hipo ja oprocz maszyny ts mam na głowie alkohol wiec nie zawsze mam czas na podpatrzenie cht ale mam paru klientow co dobrze celuja w 3/3 i troche kradne od nich te liczby
hipo jest prowizja ale to juz szefostwo sie rozlicza z ts i na odwrót.
a jedna typiara w wieku około 70+ to często ma 4/5 i 3/5 w mini i zawsze gra po 1 zakładzie.jutro mam 2 zmianę to pewnie pusci mini jak zawsze przed 21wszą to zerżnę liczby.
hipcio
pozdrawiam ze słonecznego dziś /nareszcie/ Kołobrzegu
i życzę ZDRÓWKA
pozdrawiam ze słonecznego dziś /nareszcie/ Kołobrzegu
i życzę ZDRÓWKA
ricardos to musi miec wyjatkowe szcescie albo jakis system na typowanie liczb:tylko w tym wieku na co wydaje pieniążki:
ricardos podbieraj i dokladaj swoje moze trafisz w koncu:5z5:w mini:
-bry ponownie
---załatwiłem funflowi troszkę wegla
---on robi na piekarni
---dał mi 12 bochenków chleba
---co mam z tym zrobic
---da sie zamrozić
---załatwiłem funflowi troszkę wegla
---on robi na piekarni
---dał mi 12 bochenków chleba
---co mam z tym zrobic
---da sie zamrozić
jocia jak ? spryskac wodą i do zamrazalnika
lodówa duza ino ni ma miejsca
poza tym hipo ona te mini puszcza zawsze między godz 20:30 a 21:00 i tego nie mogę rozszyfrować...
hipopotan nie jestem z krakowa u mnie ni ma gołebi
jocia ....oki
12 kg chleba masakra
duze kilówki nie tirówki
duze kilówki nie tirówki
ups ----nikt nie zgarnął bonusa w mm
czeka na mnie
jocia,,,,,.....biednych duzo na około
ale nie o tej porze dnia
----rano stoją pod biedronką i sępią na browaraaa
ale nie o tej porze dnia
----rano stoją pod biedronką i sępią na browaraaa
----hallo
je tu kto
czy inno ja i bochenki chlebaaa
je tu kto
czy inno ja i bochenki chlebaaa
ricar....
ni da sie jocia pełen bamber juz mam
musza wystygnac bo gorące
rano zapakuje
---w lodówkę
rano zapakuje
---w lodówkę
wasyl 12 bochnów dzwigałeś z chorym kręgosłupem
niech no komisjalekarska się dowie
jocia
ricardos
niech no komisjalekarska się dowie
jocia
ricardos
jocia ............
...........
...........
nienawidze
........zwrotów....
.......czyli
ŻYGANIA-RZYGANIA ---PO PAS co moje TO NIE ZWRACAM
...........
...........
nienawidze
........zwrotów....
.......czyli
ŻYGANIA-RZYGANIA ---PO PAS co moje TO NIE ZWRACAM
jocia tylko którą strona ma opróznić
rafalski zapakowałem do golfaaaaaaaa combi
diselek
juz nie sikam z pupy
wasyl za minutę zmiana wpisu w profilu, czy już coś jednak...