Wpisy 1 600 066 – 1 600 165
3 lipca 2013 01:04 → 3 lipca 2013 03:11, 100 wpisów
jocia wiedziałem, że nie śpisz
jocia co myślisz o dziesiątce z drugiej czterdziestki
no bo jakos ostatnio ta druga czterdziestka lepiej chodzi...
no chyba, że zmienią zestaw kulek
no chyba, że zmienią zestaw kulek
41-80ale bez 80
mówisz a...powiedz b...
co powiesz na 67,66,65,63,78,46,49,48,44,75
myśle cosik takiego puścic
myśle cosik takiego puścic
tczewianka
rower nasmarowany, bo czekam
rower nasmarowany, bo czekam
tczewianko
rafalski.. typuje końcówkami jestem na 3..więc jeszcze nie wiem .. jak dalej masz wysokie końcówki w przewadze .
zaraz zobacze co z czworkami.i 44 za tym
rafalski.. typuje końcówkami jestem na 3..więc jeszcze nie wiem .. jak dalej masz wysokie końcówki w przewadze .
zaraz zobacze co z czworkami.i 44 za tym
jocia inspirujesz mnie...no może nie muzycznieale w typowaniu z pewnością
43,48,56,68,73,76,78
oj jesteś jesteś
jocia powiem Ci coś w sekrecie....więcej takich ludzi na MP jak Ty i będzie cudnie
nie miły...szczery....zawsze szczery...to sobie cenię
wiesz co jocia, jakby tak dobrze te mapy człek umiał analizować, to by z nich nawet wyczytał, kiedy zestawy z kulkami są wymieniane
wymieniają na pewno....bo czasem coś zbyt często lubi wchodzić i to chyba nie przypadek...hm..niedowaga kul...jakieś miligramy decydują
wymieniają na pewno....bo czasem coś zbyt często lubi wchodzić i to chyba nie przypadek...hm..niedowaga kul...jakieś miligramy decydują
takie 72 sześć razy z rzędu, ciut lżejsze od innych....
O tym jestem głeboko przekonana .. widze wyraźna róznice miedzy pierwszymi losowaniami mm i teraźniejszymi.. Podam przykłam np. na dziewiatkach.. kiedys po danum układzie pewniakiem była 19 bardzo Twardym pewniakiem..teraz nie .. tylko np. 39.. widac róznice, mysle tez ze to zmiana maszyny gra rolę wielką.
jak zaczynałem grac w MM tak miej więcej tuż przed założeniem tu konta chyba luty-marzec to była często taka piątka 2,3,5,78,80 i nie zawsze 5/5 , ale 4/5 często...
Jak sie kiedys natkne na tak wyraźna róznice, to wkleje Tobie w KG..i zobaczysz . Widze ich ruchy ..w swoich " zapiskach" i nie tylko
wiesz co mój ojciec był lottomaniakiem dużego lotka, miał sukces trafił 6/6 w 67roku to nie ściema, co do MM był sceptyczny ale trochę zaczął w to grać, bo kiedyś podobno na tej...jeszcze starej maszynie była duża powtarzalność pewnego zbioru liczb...
przepraszam nie MM tylko dawna nazwa Multi Lotek
teraz gram tylko stałymi liczbami 1 zakład..jak nie zpomnę nadac.
jocia to oczywiście szczęśliwy traf trafić 6/6 taki przypadek, wklejałem tu kiedyś skan tej wygranej, bo trzymam go jako pamiątkę...tak mam go. 5/6 miał wielokrotnit, tye, że on naprawdę był w to granie mocno zaangażowany i cena zakładów była dostępniejsza...Tobie też wierzę....bo widzę w Tobie coś z niego...kiedyś wygrasz...zobaczysz...
i nie bądź zła, że czasem Ci skradnę jakieś numerki
jocia tyle, że on grał na grube systemy, a tera to ciężka sprawa przy takiej cenie zakładów...
nawet matka nie wiedziała ile wydaje
wiesz co, myślę, że to dobrze że nie doczekał tych czasów, bo byłby rozczarowany tym co teraz Ts wyprawia....
ale do samego końca mówił, że juz jest blisko, chciał powtórzyć to 6/6 ale nie wyszło....i jaki wniosek ...wygrana napędza człowieka.....jak kiedys mi sie uda to postaram się nie zwariować...
Ciękie typowanie..dużo mozliwości, duzo liczb..wszystko na dwoje baka wrózyła ...jak dotad najpewniejsza liczbe mam 34
po 3x 5/6 ..postanowłam spasowac w DL.. jeszcze wtedy , bo dzołam do wniosku,ze do trzech razy sztuka... nie dane mi było WTEDY
oj cięzkie, a najzabawniejsze jest to...o ile dobrze pamiętam, że w MM jest około 200tys zwycięskich kombinacji i taki problem, by do którejś z nich wbic
187tys?
potwierdzisz, czy musze przypomniec sobie na kalkulatorze
potwierdzisz, czy musze przypomniec sobie na kalkulatorze
zaraz sprawdzę
184756 wygranych kombinacji
lubię 66
i Ciebie lubię
Ale ostroznie, bo niec nie jest jasne.. i jednoznaczne .
Najlepiej mi sie typuje od 06---17..każdego miesiaca..nie wiem dlaczego potem pod koniec miesiaca.
Najlepiej mi sie typuje od 06---17..każdego miesiaca..nie wiem dlaczego potem pod koniec miesiaca.
wszystkich kombinacji w MM mi wychodzi 8911711*184756=1646492077516
teraz wiem, czemu matematycy nie grają w totka, jocia nie załamuj się
teraz wiem, czemu matematycy nie grają w totka, jocia nie załamuj się
ja nawet nie wiem jak przeczytac ta liczbę
Tak naprawde jestem twarda sztuka..mam chwile słabości..ale jak sie za cos zabieram, to nie odpuszczam, oczywiście w granicach rozsadku
jocia tu juz pare osób mi mówiło, że trza liczyć na szczęscie a nie słać na ilość i chyba maja rację, bo ewentualnie po prostu mniej się straci....
i wracając do tematu miska, że Ci o nim przypominam, to takie gadanie, że jak się gra za kilka tysięcy miesięcznie, to się wtedy wychodzi na plus to dla mnie zwykłe dyrdymały...
jocia, przepraszam, że Ci tak przynudzam, ale powiedz jak uśpic dwulatka, który o trzeciej w nocy nie chce spać a Ci odpuszczę
Dla mnie też, ale moze jest w tym odrobina racji , tyle,ze nie za takie kwoty ( nie dysponuję ) nie jeden raz, gdymym rozpisała porzadnym systemem ..to bym miała dawno 10/10
mój syn uwielbiał Małpe w kąpieli Fredry ..czytalam w kólko..az pewnego dnia nauczył sie na pamięc..miał dwa latka
jocia systemy fajne, ale sprawdzalność...hm...taka sobie czasem...nieraz nie dwa ale często jakieś jak ja to nazywam głupie liczby się losuja
Na 14 jutro bym nie zaryzykowała To trzeba czuc liczby..na jutro,,nic poza moze dwoma
2 latka i na pamięć,mój oprócz mama tata baba to nic więcej nie umie wydukać, choc jak się go zapytałem, czy dobrą dziesiatkę zakreśliłem, to potwierdził
medusia mówi, że bliżnięta 100%, to zagram dziś
Pierwszym sowem była mama , a drugim z przejęciem powiedział : ANTENA
antena
jocia ja słaby w tym jestem, ale żonka tu typnęła 8/10 tyle, że odpuściła bo zawsze wysyłałem swoje(nic nie warte) i mam formalny zakaz na granie w MM...ale wyślę dziś cichaczem...
jocia ja słaby w tym jestem, ale żonka tu typnęła 8/10 tyle, że odpuściła bo zawsze wysyłałem swoje(nic nie warte) i mam formalny zakaz na granie w MM...ale wyślę dziś cichaczem...
jocia zajrzyj na agunia341
chwilę się bawiła i w 23 typowaniu trafiła 8/10
trochę się załamała
trochę się załamała
patrzałaś?
myślisz, że dać babie kreślic
może wejść w układ
przebieram młodego i usypiam, bo to chore, by dzieciak o tej godzinie grandził....
przebieram młodego i usypiam, bo to chore, by dzieciak o tej godzinie grandził....