Wpisy 1 599 749 – 1 599 848
2 lipca 2013 21:52 → 2 lipca 2013 22:27, 100 wpisów
zagrane za 50 zł wygrane 58
jocia ..ale ja telepatycznie mam zawsze od Ciebie ..a co Ty taka smutaska
Jarosław Łukomski (ur. 7 maja 1962 r.) - polski lektor, szkoleniowiec i trener biznesowy z teorii zarządzania. Branże w których działa to doradztwo/konsulting/finanse/ekonomia.
Do końca lat 80-tych pracował na Uniwersytecie Warszawskim szkoląc młodych tłumaczy. Pracował w wielu firmach i korporacjach o światowm zasięgu sprawując wysokie funkcje kierownicze w kraju.
Pracę lektora rozpoczął w 1983 roku. Należy do najbardziej znanych polskich lektorów[1]. Jest znany przede wszystkim z czytania filmów wojennych.
i numerków t.s
Do końca lat 80-tych pracował na Uniwersytecie Warszawskim szkoląc młodych tłumaczy. Pracował w wielu firmach i korporacjach o światowm zasięgu sprawując wysokie funkcje kierownicze w kraju.
Pracę lektora rozpoczął w 1983 roku. Należy do najbardziej znanych polskich lektorów[1]. Jest znany przede wszystkim z czytania filmów wojennych.
i numerków t.s
czemu jak stawkę razy 4 nie wszystko
Dobry Wieczór dziś na krótko bo śpię na siedząco
Wszystkich serdecznie
Wszystkich serdecznie
medea76
medus ..jak masz dla skorpiona nawet 1 procent to podaj nie tak jak ostatni ze było 28 i nie podałaś
eeeeee tam szok na tacę nie daje to sobię zagram
lila i reszta
Wyniki na wieczór 3/10 oraz 0/10 a 5/5 podane wpisane 1 599 208 nie wysłane wskutek przekroczenia limitu dziennego. Ja to mam szczęście zamiast być 3,5 do tyłu jestem 5 złotych
czesc Lila
Torsan jak atmosfera? opowiadaj coś się zaczyna kręcic? jak z komunikacją ?
3/6 i minus bo w mini 0/5 x 8
Medea
Lila
w lotto myślałem o 13 i 31
dałem jedną z nich
Ciekawe ile będzie za 4/6? 50zł?
dałem jedną z nich
Ciekawe ile będzie za 4/6? 50zł?
Znikam
narazie
narazie
Kumulacja Lotto: 12 000 000 zł
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Witam. Mam nadzieje że ktokolwiek wysłał moje typowania, które tu przedstawiam. Z 14.00 trafiłem 7/10 z plusem 380 PLN WYGRAŁEM !!!!
tylko 12 mln? to ile dziś było w puli?
coś od kilku miesięcy wolno te kumulacje przyrastają..
coś od kilku miesięcy wolno te kumulacje przyrastają..
Dziękuję oczywiście wszystkim za życzenia w mojej ksiedze gości
Dopisano wygrane mini lotto - padło 1x 266 345,50 zł
Na 21.40 nie typowałem, gdyż byłem w trasie na wczasy, a rozpoczęły sie rewelacyjnie
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 670 000 zł
I od razu wyjaśnienie dla Pasko. Będę typował teraz z innego IP, ze względu iż przebywam teraz na wczasach.
Program mój jednak zaczyna coraz lepiej funkcjonować, będę oczywiście dalej podawał swoje typy, lecz zarazem nikogo nie zmuszam aby je wysyłał.
Rnia..idz na przebój a nie na siłe nie zastanawiaj się a wejda same
Dla niedowiarków, jutro wkleję kupon dla potwierdzenia. Dlatego jutro że dziś mam wieczorek "rozpoznawczy" . Jeszcze raz dzięki za życzenia w ksiedze i Powodzenia wszystkim życzę.
dobry...vieczer wszystkim
pasko
reszta swiata
pasko
reszta swiata
królu zabierz mnie na wczasy