Wpisy 1 599 200 – 1 599 299
2 lipca 2013 15:13 → 2 lipca 2013 17:22, 100 wpisów
kobitki na pewno teraz na sloneczku tylko kto im smaruje plecki kremem?
nie mam środków z powodu wyczerpania limitu dziennego jakby ktoś potrzebował :
29,53,60,65,37
29,53,60,65,37
reniuszka zanim zniknę to chciałam powiedzieć, że niestety to nie mój dzień intuicja wróci z urlopu jutro przynajmniej taką mam nadzieję i znikam tym razem definitywnie
Gracz z miejscowości Gniew wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Tutti Frutti
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
reniuzska jak ide to bardzo powoli i mam uczucie sztywnosci nog i braku rownowagi dlatego nie byłem wysłać pukon,te objawy choroby nie znikaja pomimo brania leków:
reniuszka dzięki lekarz zmienił mi tabletki ale objawy choroby nie znikaja:
teraz się zastanawiam czy wysylac pukony na wieczor,lotto i plus odpada pozostaje mini lub multi multi:
bo gralem kilka razy w lotto i plusa po podwyzszonej stawce i nawet jednej trojczyny nie miałem:
hej widzieliście tą stronkę co można grać przez internet w Lotto i mm i inne?
tsddawaj pieniążki ktore odebrales hipciowi za kupony przez kilkanascie lat:
trisetum ale jak to trafic oni losują liczby jak z czarnej magii,nie wiadomo co stawiac a na dodatek za 4kę mogą dac tylko 50zzzzzeta,bo grajacy muszą oddac pieniążki na premie dla przezesa ktory na pewno jedzie na wakacje na wyspy kanaryjskie lub na saafarii do afryki a to sa wysokie koszta:
a jeszce ma wydatki na 80 kochanek bo wszystkie chcą od niego wydusic sekrety lotto jakie padną liczby i prezes nie moze sie opedzic od zalotow kobitek,wszsystkie ida na calosc:
to czemu je naraz wszystkie do łózka nie zaciągnie wyjdzie go to taniej
teraz chlopi z lysa glową sa bardzo seksi maja duzo testeronu i podobaja sie kobitkom:
ale loteriada jest wiec na wakacyje do prezesia sie szybko uzbiera
a jakie tam sa zwyczaje:za ale wylosowane kulki januszek musi kleczec na grochu z rekami i gory i spiewac lubu dubu niech nam zyje prezesunio kochany,a tej pani ktora pomylila jak bylo 21 kulek juz chyba zwolniona i nie pomogly placze prezes jest grozny i twardy jak kamien:
on siedzi na tronie a prezenterzy czekaja w kolejce by zlozyc chołd,pozniej deklarują,ze beda wierni do konca i nie zdradzą sekretow ts przed nikim bo inaczej czeka ich wielka kara i zwolnienie z pracy:
Żelka
sorry, jeśli t a m kiedyś za ostro, słowo napisałem... To też wynik skróconej formy wypowiedzi ... I - w sumie nie do końca miałem rację...
sorry, jeśli t a m kiedyś za ostro, słowo napisałem... To też wynik skróconej formy wypowiedzi ... I - w sumie nie do końca miałem rację...
drapek wie od kogo kraść liczby a jak już ukradnie to ja mam na gotowo