Wpisy 1 599 149 – 1 599 248
2 lipca 2013 14:11 → 2 lipca 2013 16:26, 100 wpisów
jocia
- - bez tego na końcu " " -
w sumie niegłupie jest to na 8/8, prawda ?
- - bez tego na końcu " " -
w sumie niegłupie jest to na 8/8, prawda ?
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 660 000 zł
hmmmm
tylko tak i tak idzie i jeszcze nie kasuje konta
i
trisetum
no, ale skąd żeś wziął tą '9' ?
- ja - nie mam - hihihi, ale powo
i ocalony
tylko tak i tak idzie i jeszcze nie kasuje konta
i
trisetum
no, ale skąd żeś wziął tą '9' ?
- ja - nie mam - hihihi, ale powo
i ocalony
Robal
Robal
Dzisiaj mini i lotto plus
mam nadzieje że mam dobre w grupie podane liczby
Dzisiaj mini i lotto plus
mam nadzieje że mam dobre w grupie podane liczby
Medea 76
Medea nie chcesz typować w gr A?
medea..to tylko 5/8 na drugiej miałam jeszcze 41,78 póxniej zapodam
zmykam .
zmykam .
Medea
Podajesz tylko jedną liczbę.
Wpisze Ciebie na listę i wtedy kopiujesz tylko listę typowań i podajesz pewniaka i gotowe.
Podajesz tylko jedną liczbę.
Wpisze Ciebie na listę i wtedy kopiujesz tylko listę typowań i podajesz pewniaka i gotowe.
Medea
ok gotowe.
ok gotowe.
no to idę podać swój typ na 21.40 i znikam bo co nieco mi jeszcze w pracy do zrobienia zostało
Medea oki
ja byłem dzisiaj bliski sukcesu:6z10 w typowaniach i jescze trafiłem w typowaniach plusa:
a dla ts mam tradycyjnie wystawiony jezyk:nie gram w lotto bo nie mam dobrego programu do gry a samemu nie nie wymyslę ani nie wyduszę z bałwana,ktorego trzymam w zamknieciu w lodowce:
:zagram jak obnizycie cenę za zaklad do 1 zeta a wygrane za trojke podwyzszycie do 100 zeta:i jeszce prowadzące jak miss polski maja byc w strojach wieczorowych a potem w kapielowych:
player
siemanko - 'dobre w grupie' - mówisz ? a co chcesz takie jakoś rozpisywać ? licho wie - toć to gra losowa
siemanko - 'dobre w grupie' - mówisz ? a co chcesz takie jakoś rozpisywać ? licho wie - toć to gra losowa
hipopotan jeśli zagrałeś, a jak tak czujesz - trzeba było stawką lecieć
hipopotan
a może oblukaj - mini ?A przynajmniej dopóki ma to sens - bo chodzą pogłoski, że się im już całkiem popintoliło...
Bo, że urwani z choinki , i nie z tego świata - wiadomo...
dobrego trafnych w y s ł a n y c h
a może oblukaj - mini ?A przynajmniej dopóki ma to sens - bo chodzą pogłoski, że się im już całkiem popintoliło...
Bo, że urwani z choinki , i nie z tego świata - wiadomo...
dobrego trafnych w y s ł a n y c h
kobitki na pewno teraz na sloneczku tylko kto im smaruje plecki kremem?
nie mam środków z powodu wyczerpania limitu dziennego jakby ktoś potrzebował :
29,53,60,65,37
29,53,60,65,37
reniuszka zanim zniknę to chciałam powiedzieć, że niestety to nie mój dzień intuicja wróci z urlopu jutro przynajmniej taką mam nadzieję i znikam tym razem definitywnie
Gracz z miejscowości Gniew wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Tutti Frutti
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
reniuzska jak ide to bardzo powoli i mam uczucie sztywnosci nog i braku rownowagi dlatego nie byłem wysłać pukon,te objawy choroby nie znikaja pomimo brania leków:
reniuszka dzięki lekarz zmienił mi tabletki ale objawy choroby nie znikaja:
teraz się zastanawiam czy wysylac pukony na wieczor,lotto i plus odpada pozostaje mini lub multi multi:
bo gralem kilka razy w lotto i plusa po podwyzszonej stawce i nawet jednej trojczyny nie miałem:
hej widzieliście tą stronkę co można grać przez internet w Lotto i mm i inne?
tsddawaj pieniążki ktore odebrales hipciowi za kupony przez kilkanascie lat:
trisetum ale jak to trafic oni losują liczby jak z czarnej magii,nie wiadomo co stawiac a na dodatek za 4kę mogą dac tylko 50zzzzzeta,bo grajacy muszą oddac pieniążki na premie dla przezesa ktory na pewno jedzie na wakacje na wyspy kanaryjskie lub na saafarii do afryki a to sa wysokie koszta: