Wpisy 1 598 849 – 1 598 948
2 lipca 2013 01:09 → 2 lipca 2013 11:31, 100 wpisów
a ku ku
dobrywiecier i dobranocka na 2 losowanka
09,18,20,51,52,57,62,68,75,79 ( 32,37,39,48,54,57,58 )
09,18,20,51,52,57,62,68,75,79 ( 32,37,39,48,54,57,58 )
zarejstrowałem się na loteriadzie
12345678910----wpadnie jutro ze 5 liczb
z tego
Molitwa ,Bulat Okudżawa
Poka ziemlia jeszczio wiertitsa, poka jeszczjo jarak swiet.
Gospodi daj ze Ty każdomu, czewo u niego niet.
Mudromu daj gołowu, trusliwomu daj konja.
Daj sczastliwomu dienieg ...I nie zabud pro mienja.
ehhh...
Poka ziemlia jeszczio wiertitsa, poka jeszczjo jarak swiet.
Gospodi daj ze Ty każdomu, czewo u niego niet.
Mudromu daj gołowu, trusliwomu daj konja.
Daj sczastliwomu dienieg ...I nie zabud pro mienja.
ehhh...
Dobranoc
Czemu masz smutną mine ?
A gdzie jest mr.gonzaga
Jocia
Kubik
Moje typy 57,58,59,74,75
To niezbyt dobrze , ja licze dziś na multi i mini
no, fakt nie można zaprzeczyć
ciekawe, ile osób, kiedy /w takich sytuacjach/ zobaczyło - ile jest płatne, powiedziało : #cenzura# nie gram
ciekawe, ile osób, kiedy /w takich sytuacjach/ zobaczyło - ile jest płatne, powiedziało : #cenzura# nie gram
taaaa ?
co mieli fart i 'wygrali nawet..." - oj, z tym też jest różnie
no np - Michell Caroll - ten, co w brytfance, osiem lat temu szarpnął prawie 10 mln funciaków - wrócił do pobierania zasiłku
co mieli fart i 'wygrali nawet..." - oj, z tym też jest różnie
no np - Michell Caroll - ten, co w brytfance, osiem lat temu szarpnął prawie 10 mln funciaków - wrócił do pobierania zasiłku
Jakie nie wypłacili ? #cenzura# na {nie ma takiej emotki}
A t a m, jak jest się na zasiłku niekoniecznie wszędzie można zagrać - karty dostępu /takie elektroniczne chipy/ już bywają...
A U Nas też o kilku magikach słyszałem - kiedyś miał dychę z dziesięciu - część część oddał w szybkim tempie, bo 'mam patent', a nie , że to był - f u k s i k
A t a m, jak jest się na zasiłku niekoniecznie wszędzie można zagrać - karty dostępu /takie elektroniczne chipy/ już bywają...
A U Nas też o kilku magikach słyszałem - kiedyś miał dychę z dziesięciu - część część oddał w szybkim tempie, bo 'mam patent', a nie , że to był - f u k s i k
U Nas jest pełno artykułów i tekstów reklamowych "można wygrać nawet...", "kasa ważyłaby tyle", a nie ma specjalnie nic o tym,
co się dzieje z tymi ludźmi i ich wygranymi - potem ... Raz widziałem coś w "angorze", coś było w tivi - ale połowa, jak nie większość, to prawda prasowa, a i jeszcze sprzed denominacji...
Nie widziałem jakoś tekstów typu - "co jest, co może być kluczem do szczęścia PO wygranej ..."
I tylko nie piszcie mi tu teraz -
co się dzieje z tymi ludźmi i ich wygranymi - potem ... Raz widziałem coś w "angorze", coś było w tivi - ale połowa, jak nie większość, to prawda prasowa, a i jeszcze sprzed denominacji...
Nie widziałem jakoś tekstów typu - "co jest, co może być kluczem do szczęścia PO wygranej ..."
I tylko nie piszcie mi tu teraz -
Ale się laski prały...
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/bojka-na-konkursie-pieknosci-powodem-werdykt-jury,132166,w.html
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/bojka-na-konkursie-pieknosci-powodem-werdykt-jury,132166,w.html
I więcej można przeczytać np o jakimś konserwatorze mebli - Dawidzie Ashcroft'cie, który szesnaście lat temu - wygrał dwanaście milionów funtów, nadal wykonuje swój zawód ... , niż o gigantycznych, lub jakichkolwiek nawet wygranych naszych misZCZUUFF ...
No może , oprócz tego tekstu z "Angory" np o - kol. tajemniczym - nie powie przecież swojej kobiecie o wygranej, bo trzeba by było kupić pralkę
albo o kol. sponsorze...
... On stawia - co chcecie, a sam pije tylko białą ...
dobrego trafnych wysłanych
No może , oprócz tego tekstu z "Angory" np o - kol. tajemniczym - nie powie przecież swojej kobiecie o wygranej, bo trzeba by było kupić pralkę
albo o kol. sponsorze...
... On stawia - co chcecie, a sam pije tylko białą ...
dobrego trafnych wysłanych
A nie?
PaCZę na film. A nie napis po nim.
Ja tam widzę dwie kobiety.
Coś ze mną nie tak?
PaCZę na film. A nie napis po nim.
Ja tam widzę dwie kobiety.
Coś ze mną nie tak?
RobaL>>> nie stresaj się.
myślisz że jak by to były kobity właściwe to bym to wklejał?
Jak to sensacja że się za kudły łapią?
myślisz że jak by to były kobity właściwe to bym to wklejał?
Jak to sensacja że się za kudły łapią?
Witajcie w ten burzowy dzien jak zwykle zwracam sie do Medei76 jak ma chwile czasu to poprosze o zwiastuny szczescia dla koziorozca oraz % szans
MOnet
wiedziałem
* po drugim 'nie' powinien być "," no i mógłby " "
a ja na 14-ą - 22,24,46, /i może/ - 41,55 ...
zostawiam
wiedziałem
* po drugim 'nie' powinien być "," no i mógłby " "
a ja na 14-ą - 22,24,46, /i może/ - 41,55 ...
zostawiam
skreśliłem sobie Lotto Plus
07 08 12 21 39 46
01 24 32 39 42 48
09 15 31 37 41 48
05 06 23 38 41 42
16 22 32 37 38 41
i Mini Lotto
16 20 25 26 27
27 28 32 40 41
04 14 15 21 22
06 09 19 20 28
ale stwierdziłem, że głupie i wysłałem na chybił trafił 10 Lotto + i 8 Mini --- pewnie coś padnie z tych co nie wysłałem
dlatego wolę podać i otrzymać parę słów pocieszenia
kupon Lotto + za 40zł to 15 szans w Loteriadzie nie wiedziałem
07 08 12 21 39 46
01 24 32 39 42 48
09 15 31 37 41 48
05 06 23 38 41 42
16 22 32 37 38 41
i Mini Lotto
16 20 25 26 27
27 28 32 40 41
04 14 15 21 22
06 09 19 20 28
ale stwierdziłem, że głupie i wysłałem na chybił trafił 10 Lotto + i 8 Mini --- pewnie coś padnie z tych co nie wysłałem
dlatego wolę podać i otrzymać parę słów pocieszenia
kupon Lotto + za 40zł to 15 szans w Loteriadzie nie wiedziałem
w sobotę trafiłem 3/6 w Lotto i miałem problem z wypłatą...
Pani w kolekturze stwierdziła, że ktoś już wypłacił wygraną na ten kupon
Dała mi te 24zł i powiedziała, że sama wyjaśni sobie o co kaman...
Pani w kolekturze stwierdziła, że ktoś już wypłacił wygraną na ten kupon
Dała mi te 24zł i powiedziała, że sama wyjaśni sobie o co kaman...
majkasz , z tą wypłatą to już też się spotkałem raz że niby wypłacone , co prawda to było chyba 2 zł w multi ale w innej kolektórze mi wypłacili . Myślę że ktoś w centrali miesza i ma dostęp do danych , jak ktoś się nie zgłosi to jego a jak zgłosi to powie że błąd systemu .
dla tego wolę tu wklejać rachunki a nie kupony , chyba że zamaluję kod kreskowy i numer kontrolny . na tej podstawie można wypłacić wygraną
bry dzień
-ostatnio gadalismy o plecach
--- no i mnie ebło w plecach
---pogrążony w smutku i zalu
-leze i zwijam sie z bólu
-ostatnio gadalismy o plecach
--- no i mnie ebło w plecach
---pogrążony w smutku i zalu
-leze i zwijam sie z bólu
majklasz
a nie ma opcji, że już raz - no nie wiem - wczoraj - wypłaciłeś i oddali Ci kupon, i teraz wypłacałeś jeszcze raz ... ?
Z trafiła - 7,20,30,38,44,70,79,80
i poooowoooooo
a nie ma opcji, że już raz - no nie wiem - wczoraj - wypłaciłeś i oddali Ci kupon, i teraz wypłacałeś jeszcze raz ... ?
Z trafiła - 7,20,30,38,44,70,79,80
i poooowoooooo
jackwar ---kładłem sie spac wczoraj
to cos tam mnie pobolewało w plecach
teja ebije jak uj
to cos tam mnie pobolewało w plecach
teja ebije jak uj
ketonala juz szarpłem ale lipa
oj coś, tak czuję, że dziś będzie grana maść końska ...
aha
przy okazji - pozdrówcie lilę
i
aha
przy okazji - pozdrówcie lilę
i
no co ?
po pierwsze - primo - wiedziałem, że jesteś
po drugie - tam - kluczowa jest "maść"
po pierwsze - primo - wiedziałem, że jesteś
po drugie - tam - kluczowa jest "maść"
Robalku....ja mam ale mnie na razie nie potrzebna mam nadzieję,że nie szybko mnie pintolnie
lilili...
ja miałem podobnie , powiedziała mi że wypłacone a później w drugiej mi wypłacili . Pewnie system dał im cynk że ktoś próbował wypłacić i przywrócili możliwość odebrania , może mają jakiś błąd w systemie lub ktoś robi skok na małe wygrane , a nuż się uda .
lili.. dobij mnie lub podaj pawulon
wasyl....szkoda Cię dobijać nasmaruj się i leż.Chociaż ketonal to o dupe rozbić
dobry
wasyl zastrzyki
wasyl zastrzyki
rafalski ni uja nie dam sie kuc
---zywcem mnie nie wezmąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
---zywcem mnie nie wezmąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
a tam ostateczność, kłuć mu dupsko i niech puchnie
lili .... nasmarowane i lipa
rafifi jak zem raz ukół to musiałem sie żenić
Robal > w sobotę trafiłem i wczoraj dopiero odebrałem....
https://www.dropbox.com/s/1jwy3xd5c1ih5fb/CAM01384.jpg
https://www.dropbox.com/s/1jwy3xd5c1ih5fb/CAM01384.jpg
wasyl , jest dobre lekarstwo , kupujesz butelke i cie znieczula , gorzej na drugi dzień może nie przejść a dojdzie jeszcze choroba lokomocyjna ale wtedy nie będziesz wiedział co gorsze , zalegniesz i będziesz czekał aż samo przejdzie
można wypróbować drugi sposób . okłady , najlepiej z młodych piersi wtedy kręgosłup ci sztywnieje i jesteś cały usztywniony i pokazujesz żeś młody bóg
można wypróbować drugi sposób . okłady , najlepiej z młodych piersi wtedy kręgosłup ci sztywnieje i jesteś cały usztywniony i pokazujesz żeś młody bóg
lila
końskie kobyły ? - nie - niekoniecznie z Tobą
i 'pomarszczoną' - też nie z Tobą
jackwar
możliwe, na tym pięknym świecie niczego nie można wykluczać
no np ja słyszałem o wycofywaniu ostatnich transakcji - to już zbójecki numer - załóżmy, że masz na takim już takie tylko pięć i i
ZONK
i znikam
poooowwwwoooo
końskie kobyły ? - nie - niekoniecznie z Tobą
i 'pomarszczoną' - też nie z Tobą
jackwar
możliwe, na tym pięknym świecie niczego nie można wykluczać
no np ja słyszałem o wycofywaniu ostatnich transakcji - to już zbójecki numer - załóżmy, że masz na takim już takie tylko pięć i i
ZONK
i znikam
poooowwwwoooo
gryks ALE INO Z MLODYCH
ta końska maśc naprawdę taka dobra
można to kupić w aptece, ostatni gdzieś na jakimś butiku na hali widziałem reklamę, tu kupisz tą maść, może podróby chodzą
można to kupić w aptece, ostatni gdzieś na jakimś butiku na hali widziałem reklamę, tu kupisz tą maść, może podróby chodzą