Wpisy 1 593 058 – 1 593 157
28 czerwca 2013 11:49 → 28 czerwca 2013 12:35, 100 wpisów
jackwartoz sie ciesze ze wogóle zdał do nastepnej kalsy, wiek dorastania to ciezki czas dla rodzicow
do kołyski przez bryle potem sie patrza a by nie było dla kobity rodzenie dziecka po 35 już ryzyko
jandzia ale życie takie jest że lepiej wcześniej niż czekać bo może będzie lepiej a oni wcale tak źle nie mają !!!!
mają swój własny dom , pracują na swoim więc na co czekać ?
mają swój własny dom , pracują na swoim więc na co czekać ?
trisetum ja mysle ze to dobrze ze odkladaja i planuja dojrzali rodzice są bardziej odpowiedzialni i chyba bardziej kochają dziecko
jandzia ...to prawda....już się boję ..co będzie jak będą wchodzić w wiek dorosły......
jackwar no masz racje, skoro są ustawieni finansowo i zawodowo to juz czas
oj halapek ja juz wszystko przeszłam i ciezka to droga, ale nieuchronna,
ja miałem pierwsze dziecko w wieku 27....i myślę że to jajlepszy okres na dzieci
tris 22 lata to jeszcze młode dziecko, uwazam ze dzieciaki powinni sie najpierw wyszumiec, skosztowac zycia a pote wchodzic w macierzynstwo
ma ale zawsze to bym był dumny dziadek
a tak to prędzej mój synalek bez ślubu zmajstruje
bo na drugą córkę to raczej nie prędko mogę liczyć , tylko nauka jej w głowie
a tak to prędzej mój synalek bez ślubu zmajstruje
bo na drugą córkę to raczej nie prędko mogę liczyć , tylko nauka jej w głowie
tris nie o takie wyszumienie mi chodzi, ale skoro by było to tez cudnie
jackwar.....no czyli wszystko pasi.....wnuczki będziesz miał po 50-tce
jak dzieci pokoncza szkoły to niech by najpierw popracowały, zarobiły pieniadze pozwiedzały swiat a kolo 30 pomyslaly o dzieciach
jandzia...ale wtedy wesela dopiero przy około 55.....moim zdaniem w tym wieku powinno się odpoczywać po wychowaniu dzieci.........przynajmniej parę lat.....
halapek jak sie ma 30 to człowiek dojrzały jest i ze swiadomoscia podchodzi do macierzynstwa
i odkładać na emeryturkę.....bo z tej co mi dadzą ...nie wyżyje napewno
jandzia......to dużo zależy od człowieka.....jeden taką dojżałość osiąga w wieku 23...a drugi i po 40-tce ..ma pstro w głowie
jandzia....od paru lat jestem na własnej działalności....a po tym jest najniższa z możliwych
Medeo76 zapomnialas o wiernym Tobie koziorozcu prosze o % szans i cos z cyferek
ludzie z rocznika 74-89' to powinni za urodzenie sie w tych czasach dostać odszkodowanie
Halapek nie moge tak daleko zobaczyc masz mozliwosc to prosze o pod.
tris to były ciezkie czasymnie sie nie nalezy takie odszkodowanie bo ja innr rocznik
ksenia......zejdz niżej na strzałeczkę...i tam jest historia wpisów
Wszystkich jeszcze nie witanych
Ja tylko na chwilę bo w piątki mam urwanie głowy w pracy.
kseniu Koziorożec 62 5 liczby 11,25,37,50,69,18,9
Ja tylko na chwilę bo w piątki mam urwanie głowy w pracy.
kseniu Koziorożec 62 5 liczby 11,25,37,50,69,18,9
wszyscy urodzeni po wojnie mają gorszy start w życie niż w zachodniej europie . Zobaczcie na tych co wyjechali i decydują się na dzieci mimo że w polsce by się nie zdecydowali . Tam jest inne życie
co do OFE to miałem to szczęście że nie musiałem przystępować i nie przystąpiłem . Wiedziałem że to kolejny przekręt i wyciąganie kasy . Dziwiłem się starszym że tak się zapisywali choć niektórych zmuszali , np: poczta polska .
co do OFE to miałem to szczęście że nie musiałem przystępować i nie przystąpiłem . Wiedziałem że to kolejny przekręt i wyciąganie kasy . Dziwiłem się starszym że tak się zapisywali choć niektórych zmuszali , np: poczta polska .
1 592 890. medea76 2013-06-28 (00:24) kto powinien wiedziec ten wie
Dzis szanse znakow zodiaku wygladaja tak
Panna 100%
Lew i Bliznieta ponad 90%
Skorpion i Byk ponad 80%
Dzis szanse znakow zodiaku wygladaja tak
Panna 100%
Lew i Bliznieta ponad 90%
Skorpion i Byk ponad 80%
jandzia , każdemu jak dajesz pieniądze to w pierwszej kolejności on musi zarobić a resztę tobie dać . przekręt jest taki że opłaty , prowizje zapewniają im stały zysk , dwa tak naprawdę to nie wiesz ile masz u nich kasy bo zamieniają na jednostki uczestnictwa i ich wartość jest znana dziś a jutro nie wiadoma
dziś nic nie wysłałem......jak coś wejdzie z wytypowanych....to się pochlastam
jackwar to tylko w POlsce tak sie dzieje w europie jest inaczej
kepalah...ja wczoraj w nocy chciałam sie normalnie pochlasta szczoteczką do zębów ale nie wyszło
Pannapanny to straszne czyscioszki są takie bardzo porządnickie
lila toz 36,75,50,53,22 obstawie na sucho bo puszczę sie dopiero o 15 00
no zgadza sie Licia, panny wola przemilczec nerwowe sytuacje, słuchaja i wyciagaja wnioski, ale tak jak powiedizałąs do czasu
ja mam 61ale do tego jeszcze 9 innych ktore niekoniecznie wejdą
jandzia..ja jestem bacznym obserwatorem.Wesoła i wiecznie uśmiechnieta.Do zwady ostatnia ale jak już się zacznie to robi się źle
Lila a tak naprawde to jak człowiek ma poczucie humoru i dystans do siebie to mu sie lepiej żyje