Wpisy 1 592 958 – 1 593 057
28 czerwca 2013 08:54 → 28 czerwca 2013 11:49, 100 wpisów
ale jak by dale 3/6 dwa razy na tydzien to by ich szlag trafił
szporować na poniedziałek bo loteriada sztartuje,wiec grać od 5zł +
Witaj Medeo76 jak zwykle klania sie koziorozec prosze o wskazania gwiazd na dzien dzisiejszy / %/ oraz jakas podpowiedz
medea i na jutro lew czy ma sie puszczać bo jak znowu 2% szans to ide po vipy
no widzę że forumlotto wykupiło już prawie wszystkie stare zodiaki na mazowszu
dzień dobry
to pewnego rodzaju naciąganie na 'dołóż do...' , a moim zdaniem powinni pytać - "gra, czy olewa pani/pan te pitu-pitu ?i na lottomatach mieć ekologiczny przycisk kupon *bez/z loteriadą*
drapek
oczywiście - nie wszędzie, ale - bez problemu można w niektórych punktach dostać, i to spore ilości jeszcze...
to pewnego rodzaju naciąganie na 'dołóż do...' , a moim zdaniem powinni pytać - "gra, czy olewa pani/pan te pitu-pitu ?i na lottomatach mieć ekologiczny przycisk kupon *bez/z loteriadą*
drapek
oczywiście - nie wszędzie, ale - bez problemu można w niektórych punktach dostać, i to spore ilości jeszcze...
Ja tam loteriadą nawet sobie doopy nie zawracam.
To dopiero jest ściema.
To dopiero jest ściema.
oj tam - zaraz - "ściema", a dobroczynny wpływ na zmniejszanie bezrobocia ?
trisetum
I jak - Jokerzymy dziś coś ?
po cichu Ci powiem - jednego walnę - zgadniesz jaki ?
no i wystarczy - los będzie chciał, że pójdzie w rejon z gorszą sprzedażą i wraca do sejfu
I jak - Jokerzymy dziś coś ?
po cichu Ci powiem - jednego walnę - zgadniesz jaki ?
no i wystarczy - los będzie chciał, że pójdzie w rejon z gorszą sprzedażą i wraca do sejfu
trisetum
No coś Ty - siódmy bodaj raz w ostatnich losowaniach >30 ? raczej mnie dziś nie przekonasz do tej liczby
No coś Ty - siódmy bodaj raz w ostatnich losowaniach >30 ? raczej mnie dziś nie przekonasz do tej liczby
trisetuma
albo mam coś z oczkami, albo co -> czy 2 nie jest z pewnego punktu widzenia atrakcyjniejsze od 27 ?
albo mam coś z oczkami, albo co -> czy 2 nie jest z pewnego punktu widzenia atrakcyjniejsze od 27 ?
óla faktycznie się usunęławidać nie chciała bym od niej kradł liczby
trisetum
no może źle kojarzę - ale - najdłużej nie wylosowana, to ponoć 2
no może źle kojarzę - ale - najdłużej nie wylosowana, to ponoć 2
r 36 wiem, no pomysle teraz albo zagrać za 2,5 albo obstawić 5zł ale to duzo
mam jeszcze 10: 11,16,33,43,44,49,50,57,58,77- co mysliście o tych liczbach?
triset
oczywista - cały czas ma taką samą szansę 1:36... tak ?
no, ale ja tak kombinuję, że może dziś 'pojadę' tym takim tomcio1972 / ruletkowym sposobem na powt. końcówki...
oczywista - cały czas ma taką samą szansę 1:36... tak ?
no, ale ja tak kombinuję, że może dziś 'pojadę' tym takim tomcio1972 / ruletkowym sposobem na powt. końcówki...
a jak ktoś znika z czata to z forum też równocześnie, czy tam jest konto jeszcze aktywne?
małaz tych liczb ja mam tylko 43
małaz tych liczb ja mam tylko 43
sprawdzałam tą 10 w testerze i ładnie było wygranych trafiła się nawet 8/10- jest to oparte na powtórkach więc miało prawo...
ja mam to co zatypowałem- trochę cyferków od joci, trochę od innych, czuję dziś ciąg 50tek, a kto wie czy i 30ki nie polecą lub 70ki
drapek
konto, to konto - to chyba raczej znika całkiem - a bananówka znów - chyba - działa tak wybiórczo
konto, to konto - to chyba raczej znika całkiem - a bananówka znów - chyba - działa tak wybiórczo
mala1438
jak się już napatrzyłaś, nasiedziałaś, nakomPinowałaś i jak masz choć odrobinę pewności, czy przekonania - to Ty nie pytaj, co inni sądzą o Twoich liczbach, tylko puść w jakiej tam ilości - chcesz, czujesz skreśleń i poowooo
jak się już napatrzyłaś, nasiedziałaś, nakomPinowałaś i jak masz choć odrobinę pewności, czy przekonania - to Ty nie pytaj, co inni sądzą o Twoich liczbach, tylko puść w jakiej tam ilości - chcesz, czujesz skreśleń i poowooo
Robal_36 Ty to zawsze umiesz doradzić
jak mi zamkną kolekturę w sokołowie to będe musiała jechać do wrześni i tam wysyłać na kilka losowań...do nastepnego razu we wrześni
jak mi zamkną kolekturę w sokołowie to będe musiała jechać do wrześni i tam wysyłać na kilka losowań...do nastepnego razu we wrześni
mala1438
a co - jedną macie na miasto ?
cóż, to nie jest jakiś fest interes, naprawdę - ale natura nie znosi próżni - pewnie ktoś otworzy - zawsze byle jaki obrót, ale obrót, to może to być jakiś dodatek do innego 'interesa'
a co - jedną macie na miasto ?
cóż, to nie jest jakiś fest interes, naprawdę - ale natura nie znosi próżni - pewnie ktoś otworzy - zawsze byle jaki obrót, ale obrót, to może to być jakiś dodatek do innego 'interesa'
w Sokołowie jest tylko jedna kolektura a we wreśni kilka....tylko muszę dojść albo dojechać 2 km w zależność w jakiej części miasta się znajduje
Gracz z miejscowości Gdańsk wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
aha
a u 'mnie' - obecnie 'wszędzie' są ... Pozamykane oczywiście normalnie w takich godzinach - zwyczajnych - do 20-ej... czasem nawet do 16-ej, ale są ... hihi - w kioskach takich jakby dawnego "Ruchu", są nawet w warzywniakach ...
a u 'mnie' - obecnie 'wszędzie' są ... Pozamykane oczywiście normalnie w takich godzinach - zwyczajnych - do 20-ej... czasem nawet do 16-ej, ale są ... hihi - w kioskach takich jakby dawnego "Ruchu", są nawet w warzywniakach ...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/polki-dzisiaj-moga-zostac-mistrzyniami-europy-w-pi,1,5551046,wiadomosc.html
Witam Wesołą bandę
150 złotych odebrane, 3 zakłady rozpoznawczo-zaczepne puszczone i czekam na 14-stą
150 złotych odebrane, 3 zakłady rozpoznawczo-zaczepne puszczone i czekam na 14-stą
jckwar,trisetum
tristetum 7/10-6/10-4/10-3/7 a jako wisieńka na torcie trafienie 12/20 na forum w watku playera
tristetum 7/10-6/10-4/10-3/7 a jako wisieńka na torcie trafienie 12/20 na forum w watku playera
Ewa Pajor zawodniczka Medyka Konin jest jedną z największych gwiazd Ekstraligi kobiet. Niektórzy porównują ją do Leo Messiego. W Nyonie Ewa strzeliła trzeciego gola w spotkaniu z Belgią.
medea , może być zero , ważne że masz za co grać a jak trafisz 10/10 to masz przygotowaną listę wydatków ?
Jeśli nie to mogę pomóc ci taką ułożyć
Jeśli nie to mogę pomóc ci taką ułożyć
Cześć już niedługo sprawdzę wyniki egzaminów pisemnych. A ktoś z was obecnych pisał albo poprawiał maturę ?
Witam. Moje typy na 14.00 to:
14,15,33,50,67,70,73
10,12,13,17,20,25,29,65,66,75
obydwa zakłady z plusem
Na razie
14,15,33,50,67,70,73
10,12,13,17,20,25,29,65,66,75
obydwa zakłady z plusem
Na razie
Gracz z miejscowości Międzyrzecz wygrał 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Gracz z miejscowości Ostrowiec Świętokrzyski wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Gracz z miejscowości Krosno wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
krzysztof c , mówisz o egzaminie dojrzałości a my już w większości pracujemy lub nie ale ten etap mamy za sobą
Wyniki o 00:00 już nie mogę się doczekać czy poprawiłem z języka Polskiego i matematyki.
MOJE DZIECKO PRZYNIOSŁO DZIŚ ZE SZKOŁY PARĘ NAGRÓD I DWA MEDALE
trisetum ,
będziesz dziadkiem
moje jeszcze nie biorą się do roboty
choć jedna córka już mężatka ale teraz taka moda że kasa wpierw ważniejsza
będziesz dziadkiem
moje jeszcze nie biorą się do roboty
choć jedna córka już mężatka ale teraz taka moda że kasa wpierw ważniejsza
jandzia , jak to nie ma ?
dziećmi trzeba się chwalić i kochać .
Pomyśl jak by było gdy by nie przyniosło ?
zawsze mogło by być lepiej ale lepiej tak niż gorzej .
dziećmi trzeba się chwalić i kochać .
Pomyśl jak by było gdy by nie przyniosło ?
zawsze mogło by być lepiej ale lepiej tak niż gorzej .