Wpisy 1 592 758 – 1 592 857
27 czerwca 2013 22:46 → 27 czerwca 2013 23:59, 100 wpisów
player.....zobaczysz że z moją 20-tką....dogonie medee....też se rąbne12/20......tylko nie wiem jak to przelać na kupony
wszystkim dobrych typów ,jeszcze raz dzięki za gratki i niech NADNEJDZIE WIELKOPOŁOMNA CHWŁLA
ta chwila była ostatnio dla kogoś kto pociągnął 100x 9/10 ... tylko jeszcze chyba się nie ujawnił u nas na stronce
zapewne ten ktoś lubi grać w multi multi a jak ktoś się interesuje multi multi, to wszystkie drogi prowadzą w tym temacie do multipasko. Można sobie spróbować popytać w google coś z multi multi
Halapek
ja myślę że prędzej wejdzie 11/20
bo było 7 x 10/20 i 1 x 12/20
a 11/20 brak
ja myślę że prędzej wejdzie 11/20
bo było 7 x 10/20 i 1 x 12/20
a 11/20 brak
Pasko....no to to racja....poprostu wszystkie drogi prowadzą do multipasko
halapek i daj Ci Boże bo ja pewnie od jutra jak będę miała 2/20 to będzie cud.
Liczba piątku to 26 a do niej taki zestawik 30,39,15,16,53,37
Liczba piątku to 26 a do niej taki zestawik 30,39,15,16,53,37
Pasko
ja czekam kto trafi na stronie 9/10 bo przerwa jest już roczna
ja czekam kto trafi na stronie 9/10 bo przerwa jest już roczna
Halapek
W tym miesiącu 11/20 nie daje I miejsca
W tym miesiącu 11/20 nie daje I miejsca
no musi ktoś w tym roku.... odkąd są typowania w każdym roku chodź raz było te 9/10
Halapek
ja liczę tak jak Pasko, decyduje najwyższe trafienie
ja liczę tak jak Pasko, decyduje najwyższe trafienie
czyli 12/20 jest lepsze niż 100 x 11/20
Halapek
oki
oki
Dobra idę spać
dobranoc
dobranoc
to nie tylko too..sasiad zmienial mi opony na..letnie..iii pojechal zatankowac aa za pare metrow dwie przednie opony siadly..dwa blotniki do wymiany..bo niedokrecil dobrze srob...
to szybko chyba jechał bo śruby nawet lekko dokręcone coś tam trzymają
ale tragedia znowu na podkarpaciu:
"Śmigło silnika paralotni uderzyło w głowę czteroletniego chłopca. Dziecko z ciężkimi obrażeniami trafiło do szpitala. Ojciec chłopca odebrał sobie życie chwilę po wypadku - informuje policja."
wiadomosci.onet.pl/regionalne/rzeszow/nowy-zmigrod-smiglo-ranilo-4-latka-ojciec-popelnil,1,5550811,region-wiadomosc.html
"Śmigło silnika paralotni uderzyło w głowę czteroletniego chłopca. Dziecko z ciężkimi obrażeniami trafiło do szpitala. Ojciec chłopca odebrał sobie życie chwilę po wypadku - informuje policja."
wiadomosci.onet.pl/regionalne/rzeszow/nowy-zmigrod-smiglo-ranilo-4-latka-ojciec-popelnil,1,5550811,region-wiadomosc.html
a wczoraj student na miasteczku akademickim przechodził na czwartym piętrze po gzymsie do sąsiedniego pokoju, spadł i się zabił
ubezpieczenie mam w de.Huk-Coburg..aa on jechal sam na de.blachach..to jak to mial zrobic..aa ze sam zle dokrecil kola to by byla jego wina..
ulexxa w Polsce ja sie ma pełne ubezpieczanie to można siekierką auto zdemolować samemu i tak wypłacą tylko tracisz zniżki
ulexxa , powinien cie powiadomić , i razem zadzwonilibyście na policje , spisali by protokół zgłoszenia , plus mandacik dla kierowcy i zadzwoniła byś do ubezpieczyciela ,
Alex..ale ja mam w de.ubezpieczeniea nie w Pl. sasiad zawinil..wiec nie ma opcji takiej..
ja kiedyś z 1 śrubą jeździłem tydzień bo mi złodzieje odkręcili i została tylko z zabezpieczaniem
ulexxa , ja mam opony zimowe i od nowości tego samochodu nie zmieniam na letnie , nie kalkuluje się , jeżdżę na zimówkach cały czas , co pięć lat zmieniam opony
Alex..wiesz co mi sasiad powiedzial?..ojej jakos sie to zrobi..jestem
jackwar zimowa tak nie łapie jak letnia chyba że mało km robisz to tak
alex , głupoty piszesz , nawet jak by to była śruba z tyłu to na jednej nie ujedziesz kilometra
Jacki..nie wiem dlaczego dalam mu sie..podkusic na te zmiane opon..on jest niewyplacalny..
ulexxa , stało się , trudno . Chłopina cie naciągnął i naraził na koszta
30tys rocznie robie i nie bede oszczędzał na oponach aby potem żałować
jack ściągałś kiedyś stalówke na tyle z piasty to zobacz kiedyś nawet z nogi trzeba walić aby zeszła jak zaśniedzieje
niedawno nowy silnik jest z Norwegii wlozony..chodzi jak igla..super..ehh ja to sie mam..jest duzy combi..
opona nic nie łapie , tylko ma przyczepność
alex , jak mi nie wierzysz to jutro mogę zrobić zdjęcie że są zimówki i poczytaj na forach innych czy nie jeżdżą . Mi to doradził gość który zmienia opony .
alex , jak mi nie wierzysz to jutro mogę zrobić zdjęcie że są zimówki i poczytaj na forach innych czy nie jeżdżą . Mi to doradził gość który zmienia opony .
alex , jak jest przykręcona to tak ale na jednej śrubie to takie siły działają na zakrętach że 3 śruby urywa
To źle ci doradził ale to twoje zdrowie jak zabraknie ci kiedyś 1m 2m do drzewa czy sarny
jackwar ja tydzień jechałem i dopiero jak zaczeło bić przy 80 to sie skapnełem że coś nie tak
ja rocznie robię 20 tyś , w zimę jeżdżę prawie tylko po mieście , raz do roku wypad 460 km w jedną stronę .
alex , nie zabraknie , zimówki mają to do siebie że są plastyczne jak bym na letnich jechał w zimę to był by problem , odwrotnie nie ma problemu
alex tam mają opony podzielone na deszcz , przejściówki i sucha
i jeszcze te grupy podzielone na super twarde , twarde , miękkie i super miękkie .
i jeszcze te grupy podzielone na super twarde , twarde , miękkie i super miękkie .
http://autokult.pl/2011/05/24/dlaczego-nie-mozna-jezdzic-w-lecie-na-oponach-zimowych-poradnik
oczywiście powiesz że tam nie ma śniegu ale jest temperatura toru i pod to dobierają opony .
jackwar nie bądźmy babami każdy robi co chce po co te spory nocne
ten link to jest sponsorowany przez producenta .
piszą głupoty
np: Głębsza rzeźba bieżnika to także większe opory toczenia, a co za tym idzie
piszą głupoty
np: Głębsza rzeźba bieżnika to także większe opory toczenia, a co za tym idzie
to jest nie prawda !! opór toczenia zależy od powierzchni jaką opona się styka
Ze względu na to, że opony zimowe wytwarza się z bardziej miękkiej mieszanki niż opony letnie, są one bardziej podatne na przebicie. Najechanie taką oponą na dziurę może doprowadzić do natychmiastowego jej zniszczenia
też nie prawda , jeszcze żadnej nie zniszczyłem i nie wulkanizowałem .
a teraz powiedz mi która opona ma lepszą przyczepność z miękkiej mieszanki czy twardej ? w F1 wiedzą
Dobre ide bo sie zmęczyłem myślałem że od d u p a c h pogadamy a ty o oponach
dobra Panowie..stleniam sie pospac ciutke....pa Wam..i dzieki za dobre slowa....jeszcze miuzik dla Was..
http://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DA
http://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DA
nie oszczędzam , odpada mi wiele kłopotów
1. nie muszę składować i czekać na odpowiedni moment do zmiany
2 . przy mojej jeździe to zmieniam na nowe po 5 latach , jak bym miał dwa komplety to po 5 latach i tak już powinienem kupić nowe
3 nie zaskakuje mnie pogoda , na jesieni byłem u znajomych i spadł wcześniej śnieg , znajomy na letnich nie mógł ruszyć na trawie , ja nie miałem problemu .
same plusy .
1. nie muszę składować i czekać na odpowiedni moment do zmiany
2 . przy mojej jeździe to zmieniam na nowe po 5 latach , jak bym miał dwa komplety to po 5 latach i tak już powinienem kupić nowe
3 nie zaskakuje mnie pogoda , na jesieni byłem u znajomych i spadł wcześniej śnieg , znajomy na letnich nie mógł ruszyć na trawie , ja nie miałem problemu .
same plusy .
jackwar serduszko nie gniewaj
sie ale zimówki nie maja takiej przyczepnosci
co letnie
mam u siebie zimówki
jezdze i hamuje oki
puki jest sucho
ostatnio pada i masakra wpadłem w poslizg i zucało mnie jak szmate po ulicy
niestety alex ma racje
sie ale zimówki nie maja takiej przyczepnosci
co letnie
mam u siebie zimówki