Wpisy 1 589 927 – 1 590 026
26 czerwca 2013 14:20 → 26 czerwca 2013 14:40, 100 wpisów
"Monet i pozostali których nawet nie znam - o d j e b a c się odemnie "
wpierw twierdziłaś że pisałaś z m77 , później że to ty byłaś , teraz że ty to nie m77 . ile masz tych nicków ? piszesz sama do siebie ?
ścierkę trzeba ugniatać i dobrze wykręcić wtedy tylko na glebę i pod ścinane tam gdzie jej miejsce
zignorować trzeba.....bo to czysty debilizm w niej siedzi......psychiatra przy niej mógłby zgłupieć
a takie to grzeczne na początku było
cicho karwaaaaaaaaaaaaaaaa bo pytanko mam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mirka..wcześniej na górze wpisy ...tak mówisz kto to M77...
prawda ty M77
prawda ty M77
" mozg wam robak powyjadał i widać efekty - lila coś nowego sie wydarzyło u mojego męza?"
"pociśniemy trochę na towarzystwo - nie mam nicka bo na czacie trzeba kilka dni czekać "
jackwara..
lali......nikt karwa nie będzie już losował.....ts zbankrutował bo detox trafił 10/10 x2000
Nie ważne pod jakim nikiem ważne że jest nikim i nic sobą nie reprezentuje tylko do siebie zniechęca
mirka , masz męża ?
dziwny ten chłop , skoro pisałaś że lubisz patrzeć jak facet facetowi czyści z liści
dziwny ten chłop , skoro pisałaś że lubisz patrzeć jak facet facetowi czyści z liści
Pasko......proszę poczytać prowokacje mirki......przemyśleć i najlepiej zablokować ...bo dymy kręci
Robal 36=pięknaja
Administrator czy miałes swiadomośc co się dzieje na Twoim portalu
jackwar
rafał ..wiedziałem mózguu mirka 36 lat ....wiem gdzie Wał......ch
czesc wam podajciez pare liczb bo wysylam i nie mam szczscia
Mirka spalona tu jesteś i będziesz zmień nika na detox2 będzie lepiej
alex...aaa spoko,jakoś się może dowiembo jak siwa to ni uja nie wysyłąm
krzysio dawaj idziemy na browara, może jak wrócimy to się oczyści
a jedzcze wcześniej Pasko był Monet...
To wychodzi że admna to Robal?
Rany zostew sobie babo ten margines normalności?
To wychodzi że admna to Robal?
Rany zostew sobie babo ten margines normalności?
Takie pytanie techniczne, skoro została wyproszona przez Admina - to - jak u licha teraz wpisuje się na forum z wpisami do wykorzystywania przez niejaką mirkę ? hihihi - kto chce niech wierzy, kto chce niech dalej udaje ...
... udaje, bo było już tu kiedyś takie dwa w jednym w inteligentnej rozmowie - ale ten komp jest podobno zblokowany ?
to - jak tu teraz działa, jako sztuka nówka, wiem, że nie siedzisz na kolanach, ale - to siostra, czy brat ?
Pasko
- nie - nie proszę o sprawdzanie krzyżowe - taka wiedza nie jest mi do niczego potrzebna - to retoryczne pytanie...
No, ale o to, to spytam - czy naprawdę warto było dać się tak zrobić, i wykasować jej wpisy ?
albo kasować moje - kiedy tłumaczę - dlaczego widać konto tej użytkowniczki kiedy bluzga i ubliża także i Tobie - na youtybie na kanałach poświęconych totalizatorowi, albo, kiedy skoro uważa się za pokrzywdzoną - to bodaj w MAJU już polecam udać się ze skargą do prokuratury ?
wiesz różnie na tego gościa - goldenawynalazcę - gdzie poszły harcować - te dwie userki patrzę, ale kiedy zaczęły robić dym zareagował szybko i skutecznie - zupełnie tak jak Pan, kiedy żeś absurdalnie zbanował kolegę a/b/becadło - no, że żeś Go pan zwyczajnie, po ludzku nie lubił - to jestem nawet w stanie zrozumieć, ale wtedy ?
Że samą prawdę napisał ? ??
... udaje, bo było już tu kiedyś takie dwa w jednym w inteligentnej rozmowie - ale ten komp jest podobno zblokowany ?
to - jak tu teraz działa, jako sztuka nówka, wiem, że nie siedzisz na kolanach, ale - to siostra, czy brat ?
Pasko
- nie - nie proszę o sprawdzanie krzyżowe - taka wiedza nie jest mi do niczego potrzebna - to retoryczne pytanie...
No, ale o to, to spytam - czy naprawdę warto było dać się tak zrobić, i wykasować jej wpisy ?
albo kasować moje - kiedy tłumaczę - dlaczego widać konto tej użytkowniczki kiedy bluzga i ubliża także i Tobie - na youtybie na kanałach poświęconych totalizatorowi, albo, kiedy skoro uważa się za pokrzywdzoną - to bodaj w MAJU już polecam udać się ze skargą do prokuratury ?
wiesz różnie na tego gościa - goldenawynalazcę - gdzie poszły harcować - te dwie userki patrzę, ale kiedy zaczęły robić dym zareagował szybko i skutecznie - zupełnie tak jak Pan, kiedy żeś absurdalnie zbanował kolegę a/b/becadło - no, że żeś Go pan zwyczajnie, po ludzku nie lubił - to jestem nawet w stanie zrozumieć, ale wtedy ?
Że samą prawdę napisał ? ??
wczoraj zapodałem 20 liczb u plajera w temacie ...mówiłem że wejdzie 11....niestety weszło tylko 10
lali...u playera w temacie 10/20....szkoda że na nie nie grałem
alex się robi
tej od butów nie dam
tej od butów nie dam
robal 36 tak z ciekawości dlaczego akurat krasnoludki a nie np. kameliowe?
Bonus Multi Multi: 560 000 zł
Dopisano wygrane multi multi
mirka..no i co skąd wiedziałaś dawnooo lika meza ...mówie prawda ty MM77
drapek...typowałem 2 razy.....raz na 0/20....weszło 1/20....teraz typowałem na tak weszło 10/20.....czyżby fart początkującego??
Ania70
byłaś wtedy na czacie u tombaka, jak chciały tam pozadymiać ?
byłaś wtedy na czacie u tombaka, jak chciały tam pozadymiać ?