Wpisy 1 589 827 – 1 589 926
26 czerwca 2013 13:50 → 26 czerwca 2013 14:19, 100 wpisów
" xelom poczytaj co pisał admin o lili gdy ta w wyniku emocjonalności / o której sam pisał / rzucała ś c i e r w e m / a tak po za tym masz uprawnienia do oceny psychiatrycznej? jeżeli nie to sie bujaj lub znajdź inny obiekt "
Mirko, wiesz dlaczego to piszą. Bo taki jest ten naród polski. Wszechogarniająca, zawiść, podłość i co najważniejsze uważają się za anonimowych. Niestety tak nie jest, o czym przekonał się jeden z internautów w stosunku do mnie.
Dziś środa czyli liczba dnia 21 i jej wielokrotności. Ostatnio w srody coś nie wpadała psując mi wyniki w pewniakach
po co niektórzy to robią, z nudów czy faktycznie stan chorobowy
"xelom co sądzisz o facetach z perspektywy psychologicznej którzy się wzajemnie bolcuja?"
ale jaja he he
ale jaja he he
mirka , idź do lekarza , weź zaświadczenie żeś zdrowa na ciele i umyśle , wklej tu bo są obawy że coś zażywasz lub fiknięta jesteś . Normalny trzeźwo myślący nie pisze tu takich rzeczy , chyba że chodzi ci o prowokację .
Ten, który się o tym przekonał to był dzieciuch 13-letni, a rodzice niestety o niczym nie wiedzieli. Gdyby nie moja reakcja dalej by postępowa w ten sposób. A tak ma już założone "konto" na Policji. Tego właśnie się dorobił.
mirka , PODNIECA CIE JAK DWÓCH FACETÓW TO ROBI ? NIE ROZUMIEM PO CO ZADAJESZ TAKIE PYTANIA ?
" jackwar a co [podnieca robal 36 że wywołuje krasnoludkę"
i przestaję robić za łacznika
i przestaję robić za łacznika
królik nie trzymaj łapy między
drzwiami a futryną
mirka weż pigułke
weż pigułke
drzwiami a futryną
mirka weż pigułke
weż pigułke
sama prowokujesz przytaczając wulgaryzmu rzekomo pisane przez kogoś .
a zgadnij dlaczego - chyba nie bez powodu ktoś mi pisze takie rzeczy na gg
Także mirko droga, nie wypisuj tu na forum kto co Tobie pisze, tylko zacznij działać. Niech osobiście taki ktoś się przekona co to znaczy pisać na kogoś. Uwierz mi taki ktoś jest tak skruszony później, za takiego biednego się uważa jakby co dopiero się urodził. Ale wcześniej to nie myślał co za bzdury wypisuje w necie, a więc dzięki mnie przekonał się że anonimowość w necie i obsmarowywanie innych nie opłaca się.
xelom, królik lubi siać zadymę, jak widzi tylko okazję to od razu się ujawnia
hej tianshi
królu musisz udzielać
swoich dobrych rad tutaj na chacie????
to sie robi nudne
swoich dobrych rad tutaj na chacie????
to sie robi nudne
Także mirko daj sobie na luz szczególnie tu na tym forum, bo tu Cię zjedzą a nie pomogą. Tacy są właśnie ludzie w Polsce.
" robal 36 pozdrowienia od krasnoludki zboku "
ja się tylko zapytam czy to jest wszystko prawda ? i bede pytać?
ja się tylko zapytam czy to jest wszystko prawda ? i bede pytać?
królmulti 2013-06-26 (13:57) Strzelce Opolskie
Także mirko droga, nie wypisuj tu na forum kto co Tobie pisze, tylko zacznij działać. Niech osobiście taki ktoś się przekona co to znaczy pisać na kogoś. Uwierz mi taki ktoś jest tak skruszony później, za takiego biednego się uważa jakby co dopiero się urodził. Ale wcześniej to nie myślał co za bzdury wypisuje w necie, a więc dzięki mnie przekonał się że anonimowość w necie i obsmarowywanie innych nie opłaca się.
Ten to dopiero pochlast..
Ten to dopiero pochlast..
Sama widzisz jak reagują, gdy ja cokolwiek piszę. Odpuść sobie tu mirko, te forum nie jest do tego, tu jeszcze ludzie nie dorośli do netu.
królmulti nie świruj ściągnę innych i tez zrobię jazdę - dlaczego nie? jak mi ktos dokopie
Monet
nie którzy mają w garach namieszane jak cyganka w tobołku
nie którzy mają w garach namieszane jak cyganka w tobołku
nie wiem czy śmiać się czy płakać
to już przestaje być zabawne, Pasko weź pousuwaj te trole
to już przestaje być zabawne, Pasko weź pousuwaj te trole
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
06,17,19,27,28,34,39,45,46,48,55,57,59,66,67,68,69,70,74,79
Plusem jest liczba: 79
06,17,19,27,28,34,39,45,46,48,55,57,59,66,67,68,69,70,74,79
Plusem jest liczba: 79
mirka....jazdę to se rób w domu/..........to jest czat dla normalnych ludzi.......albo zachowój się normalnie albo lepiej tu nie wchodż i nie rób zadym
Użytkownik menel trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
menel
ten dziś pochleje
mirko, uwierz mi nie warto tu się kopać. Takim ludziom trzeba udowodnić na żywo że to "gra", w którą nie warto grać. A wierz mi że mina takiego cwaniaka jest bezcenna.
" Monet nie podpuszczaj - stara zagrywka oblesiu - podpisał euro ssak"
"Monet tobie to bym przywaliła - dopiero wtedy satysfakcja - uwolnić piękne kobiety"
królu możesz mi udowodnić na żywo, jestem chętny, wyznacz tylko spotkanie
menel
GDZIE JEST MENEL , GDZIE JEST MENEL !!!!
STAWIA PIWO !!!!1
GDZIE JEST MENEL , GDZIE JEST MENEL !!!!
STAWIA PIWO !!!!1
menel teraz przez tydzień do kaca nie dopuści
mirka 2013-06-26 (14:08)
ale wy się tu lubicie kopać he he
Pindo wredna przeciez po to tu wlazłas żeby zadymę zrobić. Zaden inny powód.
ale wy się tu lubicie kopać he he
Pindo wredna przeciez po to tu wlazłas żeby zadymę zrobić. Zaden inny powód.
nie pisz do mnie monet wiem na co cię stać . teraz będzie jazda na mnie he he
zawsze mówię,jak mi się śni coś małe to w tedy liczby w kupce,dziś kredka do brwi była mała,daje 69 i jest tu ciąg sny są odwrotnie znaczenia,weź tu zgadnij.
mirka.....a pod deklem to wszystko u ciebie ok????...bo wydaje mi się że zadymiara z ciebie dobra......nic o grach liczbowych tylko dymu szukasz
Monet , wiem że prowokuje .
tu znajdzie się 10 osób co powie że ma pomieszane w garach więc mirka , czas na lekarza od psychy !!!!!!!
tu znajdzie się 10 osób co powie że ma pomieszane w garach więc mirka , czas na lekarza od psychy !!!!!!!
wlazłaś tu dymu szukać i dociekać uj wie czego.......uj wie o co tobie chodzi ale napewno nie o spokój na mp
mirka ..ja wolę ciebie nie ubliza..poowoo ..nara ..jesteś taka nowa nicka powinno naprawić twoja kulturka ...
Zgłoś.
Tylko weż ze soba odpis wyroku za bandytkę
Wtery interwencję podejmą natychmiast
Ale przypał..
Tylko weż ze soba odpis wyroku za bandytkę
Wtery interwencję podejmą natychmiast
Ale przypał..
siedzisz tu już pół dnia...i zaczepiasz a pużniej że przemocy nie tolerujesz......coś z głową masz nie halo
po co prowokacji szukasz???....obrońca m77.....czy może m77 we własnej osobie????raczej to drugie