Wpisy 1 587 771 – 1 587 870
25 czerwca 2013 10:42 → 25 czerwca 2013 11:35, 100 wpisów
halapek 2013-06-25 (10:37) ---------------------
monet......uściskam cię po przyjacielsku
Panie halapek! Pan chce interes życia zrobić czy się pieścić?
Sorry. Biznes jest biznes
monet......uściskam cię po przyjacielsku
Panie halapek! Pan chce interes życia zrobić czy się pieścić?
Sorry. Biznes jest biznes
monet.....monet ..zrobię z tobą interes jak dasz mi 90% gwarancji....z ubezpieczeniem gwarancji na sumę ceny programu
Drogie te PS4 kupie PS3 raczej najpierw.
Monet naprawde nie musze nikomu nic udowdniać jestem ustawionyLeże sobie do góry wentylem i am współczuje
detox>> to super.
A jak już masz wentyl w górze to spuść trochę powietrza bo nieco nadęty w swym bogactwie jesteś.
Ale rozumiem że to cecha krezusow?
A jak już masz wentyl w górze to spuść trochę powietrza bo nieco nadęty w swym bogactwie jesteś.
Ale rozumiem że to cecha krezusow?
monet przepraszam że to tak odebrałeś.Po prostu muszę się dopasować do poziomu niektórych buców
detox.....poziomu normalnych ludzi nigdy nie osiągniesz.....finansowo może tak ....ale nie psychicznie
ulala, jocia,halapek,monet i wszyscy nie dostrzeżeni a jeszcze nie witani
halapku widziałeś już wpis w swojej KG
halapku widziałeś już wpis w swojej KG
ci co sie chwalą ze mają kase to napewno jej nie mają, i do tego brak im rownież klasy
halapek możesz też zaufać intuicji bo z liczbami tego gościa to różnie bywa niestety
ulcia,meduska,jocia musze leciec do buka.12:30 tenis do obstawienia.
Gracz z miejscowości Częstochowa wygrał 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
detox...kim Ty jesteś ??? bo chyba należę do grona osób które faworyzujesz??
z archiwum
- i niby przecież - oczywista oczywistość, ale, że, co jakiś czas muszą znaleźć się jakieś takie miSZCZEe, z programami, cy cuś - to może warto przypomnieć -
/.../
Nawet najlepsi Typerzy u Pasko nie mają monopolu na wygrywanie, a ich Typy jeszcze nigdy nie gwarantowały zysków w dłuższym okresie gry.
Większa wygrana to fuks zupełny przypadek, na który można zapolować grając za 2 złote /.../
/.../
Nikt nigdzie żadnych gier losowych nie położył,rozwalił,rozszyfrował,rozpracował
itp,itd/.../
dobrego dnia
- i niby przecież - oczywista oczywistość, ale, że, co jakiś czas muszą znaleźć się jakieś takie miSZCZEe, z programami, cy cuś - to może warto przypomnieć -
/.../
Nawet najlepsi Typerzy u Pasko nie mają monopolu na wygrywanie, a ich Typy jeszcze nigdy nie gwarantowały zysków w dłuższym okresie gry.
Większa wygrana to fuks zupełny przypadek, na który można zapolować grając za 2 złote /.../
/.../
Nikt nigdzie żadnych gier losowych nie położył,rozwalił,rozszyfrował,rozpracował
itp,itd/.../
dobrego dnia
Dobra jak ktoś w nocy nie czytał :
Baran 80%
Byk 27 %
Bliźnięta 64 %
Rak 31 %
Lew 32%
Panna 8%
Waga 95 %
Skorpion 18%
Strzelec 74%
Koziorożec 64%
Wodnik 89%
Ryby 34%
% szans na wygraną w grach losowych
Baran 80%
Byk 27 %
Bliźnięta 64 %
Rak 31 %
Lew 32%
Panna 8%
Waga 95 %
Skorpion 18%
Strzelec 74%
Koziorożec 64%
Wodnik 89%
Ryby 34%
% szans na wygraną w grach losowych
o to ja jako wodnik mam sporą sznsę a liczby mam sma skreslic czy cos zapodasz medusiu
jandzia, ulala
to nie ja - ja tylko cytuję - mądrzejsi niż ja już tu kiedyś bywali
to nie ja - ja tylko cytuję - mądrzejsi niż ja już tu kiedyś bywali
jandzia powiem tak gość ma różną skuteczność ale mogę zapodać 10,33,46,35,11,39,14
dzieki Medusia moze skorzystam, ale nie wiem bo leje nie miłosiernie
przy czym to ogólnie liczby do gier losowych
Z innego źródła otrzymanego do przetestowania od zachwyconej koleżanki 5,23,43,53,69,9,18
jandzia to tak jak u mnie dałam koledze zajmującego się pocztą by mi po drodze wysłał, ale nie wiadomo czy w ogóle wyjdzie przed 14-stą
Z innego źródła otrzymanego do przetestowania od zachwyconej koleżanki 5,23,43,53,69,9,18
jandzia to tak jak u mnie dałam koledze zajmującego się pocztą by mi po drodze wysłał, ale nie wiadomo czy w ogóle wyjdzie przed 14-stą
óla to wyślij 4pukony- jeden tylko będzie wygrany
witam laski mp-kowe
witam laski mp-kowe
nie wiem niestety, ale moim zdaniem to zdrapka bez rewelacji- max. gwarantowaną wygraną w paczce będzie 20zł, wygrane od 50zł w zwyż losowo rozrzucone na wszystkie paczki
witam w ten pażdzier-- nickowy dzionek
dalej nima
miałem dziś nie grać
ale odkryłem nową k olek ture
nałóg zwyciężył
jandzia jakiś Niemiec astrolog z kumplem informatykiem wykombinowali taki sprytny programik astrologiczny liczący szanse na wygraną przy okazji stawiania horoskopów. Jak na razie mi się sprawdza. Jak jest poniżej 50 % to nawet 4/10 nie trafiam
jandzia to próbuj zodiaka starego, uprzedź tuska nim zagarnie 100k
wstępnie w paczce monopolu 1x20,2x10, 4-5x5 i reszta po 2zł/na 100szt, natomiastok. 17200paczek z 80000paczek będzie miało dodatkową wygraną od 50zł w zwyż
wstępnie w paczce monopolu 1x20,2x10, 4-5x5 i reszta po 2zł/na 100szt, natomiastok. 17200paczek z 80000paczek będzie miało dodatkową wygraną od 50zł w zwyż
dziś zagrałem 8/8 z pięcioma powtórkami- ciekawe czy coś wpadnie
i miłego dnia
i miłego dnia