Wpisy 1 587 671 – 1 587 770
25 czerwca 2013 00:02 → 25 czerwca 2013 10:42, 100 wpisów
menel nie jedz tyle
Ja przed snem jeszcze taki bonusik na dobry poczatek dnia dla Wag 95 % szans na wygrana we wtorek, Wodnikow 89%, Baranow 80%, Strzelcow 74%
Pozostalym zostaje czekanie na odpowiedni dzien Dobranoc
Pozostalym zostaje czekanie na odpowiedni dzien Dobranoc
deszcz wali o parapet i nie mogę się skupić na mapach chyba słuchawki z muzą uruchomię.wolę umc umc umc niz chlap chlap chlap
dwie liczby już są. 18,32.działam dalej i widzę piszę sam ze sobą a to już źle
e tam nie jest tak zle
ja w mapach siedze
ricardos
-----------cza by juz isc spac
------nic nie wymysliłem ale------
5 6 9 12 22 25 28 51 54 57
5 6 9 12 22 25 28 51 54 57
ja tyż umykam
witam z rana
ciągle pada
zaatakujmy bonus może coś z tego wyjdzie
ciągle pada
zaatakujmy bonus może coś z tego wyjdzie
Witam serdecznie jestem w szoku!!!
http://www.lotto.pl/multi-multi/aktualnosci/wygrana-w-multi-multi-500-000-zl-trafione-w-bydgoszczy
Toznaczy że wydał 500zł na10 losowań
http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
Olsztynel 10x100 000zł i pewnie wiele wygranych poniżej stu tysięcy
http://www.lotto.pl/multi-multi/aktualnosci/wygrana-w-multi-multi-500-000-zl-trafione-w-bydgoszczy
Toznaczy że wydał 500zł na10 losowań
http://www.lotto.pl/multi-multi/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
Olsztynel 10x100 000zł i pewnie wiele wygranych poniżej stu tysięcy
http://www.lotto.pl/multi-multi/aktualnosci/multi-multi-kroluje-w-olsztynku-wygrane-o-lacznej-wartosci-miliona-zlotych
Dzień Dobry wszystkim z mojego pontonu biurowego
Jednym słowem leje strasznie a ulice są jak górskie strumyki.
Ricardos jeśli jeszcze jesteś. Z moim obserwacji wynika na moim przykładzie, że jak jest powyżej 50 % to w ogóle warto puszczać zakłady. Jak było w okolicach 70% i więcej to w moim przypadku sie sprawdziło i było 5/8 jak pisałam. No i o tyle jest to uczciwe postawienie sprawy, że na sześć dni pokazał jeden fartowny no i wtedy była powyższa wygrana a w pozostałe gdy było poniżej 50 lub niewiele wiecej to nie było nic dopiero wczoraj jak zbliżyło się do 60 % to trafiłam 3/6 oraz 4/10
Jednym słowem leje strasznie a ulice są jak górskie strumyki.
Ricardos jeśli jeszcze jesteś. Z moim obserwacji wynika na moim przykładzie, że jak jest powyżej 50 % to w ogóle warto puszczać zakłady. Jak było w okolicach 70% i więcej to w moim przypadku sie sprawdziło i było 5/8 jak pisałam. No i o tyle jest to uczciwe postawienie sprawy, że na sześć dni pokazał jeden fartowny no i wtedy była powyższa wygrana a w pozostałe gdy było poniżej 50 lub niewiele wiecej to nie było nic dopiero wczoraj jak zbliżyło się do 60 % to trafiłam 3/6 oraz 4/10
Qbik1984
Ty weź wyjdź z szoku, i jak będziesz u siebie w żb - spytaj, ilu teraz takich 'mocnych' graczy jest...
Pewnie tam nie usłyszysz bajek ...
'U mnie', od jakiegoś pół roku, przychodzi j.e.d.e.n taki gostek i gra jeden - zakład, na dwa losowania, z plusem, na stawce x 10
I, co najciekawsze - najwięcej, co ten cierpliwy misiu z takiej swojej gry, do tej pory wypłacał, to było - uwaga - 40,- peelenów
I - spytaj, czy obsługa przypomina sobie, w ostatnim czasie -wypłatę, powiedzmy tylko - powyżej stówy i jak TO widzą - ilu jest obecnie graczy i ile jest wypłat - teraz, a ile było 'tego' przy starych stawkach za zakład, jak się czują ich prowizje , jaki mają zapał do gry i jak muszą tłumaczyć-
- "co to Panie jest ten plus w lotto ?", bo z teesa zabrakło jakichś wytłumaczeń -
"a nieeee, to ja dziękuję, jakieś następne złodziejstwo"
hihihi - to mnie rozwala, jak przypadkiem takie słyszę
I sam zerknij - choćby tylko w szybkość przyrostów kumulacji, i w ilości wygranych, w różnych grach ...
I w sumie jedyny zauważalny wzrost to - mini
Ty weź wyjdź z szoku, i jak będziesz u siebie w żb - spytaj, ilu teraz takich 'mocnych' graczy jest...
Pewnie tam nie usłyszysz bajek ...
'U mnie', od jakiegoś pół roku, przychodzi j.e.d.e.n taki gostek i gra jeden - zakład, na dwa losowania, z plusem, na stawce x 10
I, co najciekawsze - najwięcej, co ten cierpliwy misiu z takiej swojej gry, do tej pory wypłacał, to było - uwaga - 40,- peelenów
I - spytaj, czy obsługa przypomina sobie, w ostatnim czasie -wypłatę, powiedzmy tylko - powyżej stówy i jak TO widzą - ilu jest obecnie graczy i ile jest wypłat - teraz, a ile było 'tego' przy starych stawkach za zakład, jak się czują ich prowizje , jaki mają zapał do gry i jak muszą tłumaczyć-
- "co to Panie jest ten plus w lotto ?", bo z teesa zabrakło jakichś wytłumaczeń -
"a nieeee, to ja dziękuję, jakieś następne złodziejstwo"
hihihi - to mnie rozwala, jak przypadkiem takie słyszę
I sam zerknij - choćby tylko w szybkość przyrostów kumulacji, i w ilości wygranych, w różnych grach ...
I w sumie jedyny zauważalny wzrost to - mini
medea
A jak tam dziś spisała się parasolka ? Coś tam wczoraj w tej kwestii wieszczyłaś, jeśli dobrze pamiętam - sprawdziło się ?
A jak tam dziś spisała się parasolka ? Coś tam wczoraj w tej kwestii wieszczyłaś, jeśli dobrze pamiętam - sprawdziło się ?
Ktoś w olsztynku wygrał 100x9/10 takie jest moje zdanie
10x25zł po sto tysięcy x10=1000000zł i pewnie stawki razy 8 i 5itd
Robal_36 w mojej Żabce pamietam było 6000zł 6500zł w JOKERA
10x25zł po sto tysięcy x10=1000000zł i pewnie stawki razy 8 i 5itd
Robal_36 w mojej Żabce pamietam było 6000zł 6500zł w JOKERA
czy Wędruś jest gdzieś pokaż sie!!!
Qbik
6000-6500 w Jokera ? no ładnie, ładnie
ale - zobacz takie -
5-10-2009 twój szczęśliwy numerek...
1 wygrana 2-go stopnia płatna 29.281,-
2 wygrane 3-go stopnia płatne 9.760,-
5971 trafień samego - 'gołego' numerka płatne po 11,70,-
6000-6500 w Jokera ? no ładnie, ładnie
ale - zobacz takie -
5-10-2009 twój szczęśliwy numerek...
1 wygrana 2-go stopnia płatna 29.281,-
2 wygrane 3-go stopnia płatne 9.760,-
5971 trafień samego - 'gołego' numerka płatne po 11,70,-
.........................................
za wczesnie na chapanine, o 11 moze...
WN prosze czekac...
Wedrula synowi sie dziś niło ze jechał rowerem wiózł jakiegoś małego pieska lało mocno i strzelił w niego piorun mówi ze normalnie przez sen to poczuł, potem go reanimowali i przezył i widział białe światło,,,co to moze znaczyć i cyferki...
Dlaczego Bogaci się Bogacą, Biedni Biednieją a klasa średnia jest zestresowana
http://www.youtube.com/watch?v=4g70rwddbT4
Robal_36 dobre
http://www.youtube.com/watch?v=4g70rwddbT4
Robal_36 dobre
qbik bo jak świat światem wiadomo ze pieniądz robi pieniądz i tak już jest...
Teraz największy ...potop jest w Poznaniu i w Bydgoszczy.. .
...........................................................
...........................................................
u mnie pizdzi jak w lisotpadznie ale deszcu ni hu...steczki...
islandorka
robal
A żebyś wiedział, że ja wróżka jestem wiatr u nas taki iż parasolka zapewne w ChRL robiona zamieniła się w szmaticzku na paticzku. Na moje szczęście koleżanka jechała tą samą trasą więc dotarłam w stanie powiedzmy sobie szczerze mocno mokrym, ale jeszcze nie poziom topielica
robal
A żebyś wiedział, że ja wróżka jestem wiatr u nas taki iż parasolka zapewne w ChRL robiona zamieniła się w szmaticzku na paticzku. Na moje szczęście koleżanka jechała tą samą trasą więc dotarłam w stanie powiedzmy sobie szczerze mocno mokrym, ale jeszcze nie poziom topielica
Islandorka.. .
Jak się ma taki sen, to lepiej dzisiaj nie wychodzić z domu.. .
................................................
Jak się ma taki sen, to lepiej dzisiaj nie wychodzić z domu.. .
................................................
islandorka
>>...wiadomo ze pieniądz robi pieniądz ...<<
aha, no pewnie, że tak, tylko
niekoniecznie, to słuszne zdanie jest na stronie o totolotku
stawkowanie i ewentualne rozpisywanie systemów ? - być może, jednak -
- kiedyś więcej takie było w realu grane i więcej o takich było tu pisane, a raz, ostatnio, jak ktoś napisał / i to akurat było raczej bez sadzenia bajek/ - to poległ - na progu w wysokości około 2 tysięcy
>>...wiadomo ze pieniądz robi pieniądz ...<<
aha, no pewnie, że tak, tylko
niekoniecznie, to słuszne zdanie jest na stronie o totolotku
stawkowanie i ewentualne rozpisywanie systemów ? - być może, jednak -
- kiedyś więcej takie było w realu grane i więcej o takich było tu pisane, a raz, ostatnio, jak ktoś napisał / i to akurat było raczej bez sadzenia bajek/ - to poległ - na progu w wysokości około 2 tysięcy
Wedrusiu a cyferki do snu? a moze masz też swoje...
Robal , każda gra jeśli nie wygrasz głównej wygranej jest skazana na porażkę
Islandorka.. .
Prawdopodobna liczba....21.
....................................
Prawdopodobna liczba....21.
jackwar
tak, zgadza się - ale uszczegóławiając - każda długoterminowa gra bez ..., bo w krótkich odcinkach czasu, w jkichś momentach szczególbych - może się zdarzyć c o ś, i można odnieść wrażenie, że no jest jakoś lepiej, jakoś inaczej...
tak, zgadza się - ale uszczegóławiając - każda długoterminowa gra bez ..., bo w krótkich odcinkach czasu, w jkichś momentach szczególbych - może się zdarzyć c o ś, i można odnieść wrażenie, że no jest jakoś lepiej, jakoś inaczej...
+23. Jest trochę.... Nie pada. Może być.. .
.....................................................
.....................................................
I słowo jeszcze, co do tych takich zdarzeń typu - 105x 9/10...
cóż - wtedy - nie było 10/10 , ale... dla pewnego porównania... proszę zerknąć -
http://mail.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2119
"6-02-2009 wysokie wygrane"
Losowanie nr 4295 multi multi - wylosowane liczby -
03,06,07,08,09,10,11,13,15,19,22,24,29,36,40,41,45,56,76,77...
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/06-02-2009/
..............................................
i jak ? Chyba coś tam w tym wszystkim widać ?
nie, nie tylko 'dziwadło' tych sześciu pod rząd 6-11 - bo to akurat mogło być pewnym utrudnieniem, hihihi
czy komuś się chciało zerknąć ? no - chyba jednak jest też jakieś inne podobieństwo, i aż coś takiego się tam wtedy wydarzyło, że się też pisało o tamtym losowaniu - prawda ?
tak, tak - faktem jest też i to, że odbywa się wtedy, jeszcze, tylko jedno losowanie dziennie - o tym też pamiętam
dobrego dnia, powodzenia, trafnych wielu, wysłanych
cóż - wtedy - nie było 10/10 , ale... dla pewnego porównania... proszę zerknąć -
http://mail.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2119
"6-02-2009 wysokie wygrane"
Losowanie nr 4295 multi multi - wylosowane liczby -
03,06,07,08,09,10,11,13,15,19,22,24,29,36,40,41,45,56,76,77...
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/06-02-2009/
..............................................
i jak ? Chyba coś tam w tym wszystkim widać ?
nie, nie tylko 'dziwadło' tych sześciu pod rząd 6-11 - bo to akurat mogło być pewnym utrudnieniem, hihihi
czy komuś się chciało zerknąć ? no - chyba jednak jest też jakieś inne podobieństwo, i aż coś takiego się tam wtedy wydarzyło, że się też pisało o tamtym losowaniu - prawda ?
tak, tak - faktem jest też i to, że odbywa się wtedy, jeszcze, tylko jedno losowanie dziennie - o tym też pamiętam
dobrego dnia, powodzenia, trafnych wielu, wysłanych
Robal_36 kiedyś pisałe na temat Kamień pomorski 2004.01.04
11wygranych 10/10 pamiętam że zgarnięto łącznie 2,9Mil
11wygranych 10/10 pamiętam że zgarnięto łącznie 2,9Mil
Robal.. .
..........................................
Nie warto szukać losowań, gdzie były po kolei liczby.. .
Nie tak dawno były dwa losowania MM, gdzie w zakresie liczb 1 - 10 było ....8/10.
.......................................................
..........................................
Nie warto szukać losowań, gdzie były po kolei liczby.. .
Nie tak dawno były dwa losowania MM, gdzie w zakresie liczb 1 - 10 było ....8/10.
.......................................................
Qbik
yhymmm, taaaaa, ten słynny Kamień Pomorski - rozpala wyobraźnię, no nie ? Ale pamiętajmy - to jakoś tak trochę po tym włąśnie zrobili tą mała zmianę w regulaminie gry typu multi wprowadzając limit kwotowy
wędrowca
nie, szukam takich losowań, tam nie chodzi o liczby 'po sobie', a bardziej o zakres z jakiego jest większość wtedy wylosowanych - to jest to podobieństwo...
yhymmm, taaaaa, ten słynny Kamień Pomorski - rozpala wyobraźnię, no nie ? Ale pamiętajmy - to jakoś tak trochę po tym włąśnie zrobili tą mała zmianę w regulaminie gry typu multi wprowadzając limit kwotowy
wędrowca
nie, szukam takich losowań, tam nie chodzi o liczby 'po sobie', a bardziej o zakres z jakiego jest większość wtedy wylosowanych - to jest to podobieństwo...
Ogromna ulewa przesuwa się na północ. Najmocniej leje teraz w Olsztynie, Gorzowie Wielkopolskim, Bydgoszczy, Poznaniu.. .
......................................................
......................................................
Robal_36 Wtedy było 100 000zł za 1,25zł
3x5.1,5Mil/1x3,300tys/3x2,600tys/4x1,400tys SORY 2,8Mil
3x5.1,5Mil/1x3,300tys/3x2,600tys/4x1,400tys SORY 2,8Mil
ano właśnie
Qbik,
to ten drugi drobiazg - bo ja właśnie jestem z tych durni, co to woleli kiedy płacili tylko stówę
Qbik,
to ten drugi drobiazg - bo ja właśnie jestem z tych durni, co to woleli kiedy płacili tylko stówę
Witam MP
a ja dziś w śnie paliłam papierosy,nie zgrabnie bo nigdy nie pale.
a ja dziś w śnie paliłam papierosy,nie zgrabnie bo nigdy nie pale.
Robal.. .
Kto skreśla małe liczby, to w niemieckim Keno.de były wczoraj takie liczby.. .
o2, o4, o5, o7, o8, 10, 11, 16.......
Kto skreśla małe liczby, to w niemieckim Keno.de były wczoraj takie liczby.. .
o2, o4, o5, o7, o8, 10, 11, 16.......
eryka jak nie paliłaś to nie pal
swoją drogą ten sen coś znaczy zajrzyj do sennika
swoją drogą ten sen coś znaczy zajrzyj do sennika
Eryka.. .
.....................................
.....................................
wędrowca
dzięki za info, ale - nie gram w keno, a już szczególnie niemieckie -tu dodatkowo lokalizacja dochodzi, ustawa, nie gram w trzy kubki i w tego typu takie...
dzięki za info, ale - nie gram w keno, a już szczególnie niemieckie -tu dodatkowo lokalizacja dochodzi, ustawa, nie gram w trzy kubki i w tego typu takie...
Znikam.. .
Miłego dnia .. .
----------------------------------
Miłego dnia .. .
----------------------------------
bo wczoraj odkryłam z kad się biorą parki,która liczba do której pasuje i czesto sa razem.
10x25zł=250złi ktoś wygrał 1 000 000zł dodatkowa bo w to wierze
90x2,5zł=225zł Minimalna stwka 900 000zł
90x22,5zł=2025zł MAX!!! 8 100 000zł
90x2,5zł=225zł Minimalna stwka 900 000zł
90x22,5zł=2025zł MAX!!! 8 100 000zł
U mnie ciemno jak o dziewiątej wieczorem, ściana wody za oknem i samopoczucie pod zdechłym Azorem
Qbik1984
A co Ty tak TO przeżywasz ? Raz na "ruski rok" , od wielkiego dzwonu jakieś spektakularne trafienia, ilości, a czy nie lepiej, tak naprawdę, by było - żeby trafiało się, jak k.i.e.d.y.ś - niższe, ale c.z.ę.ś.c.i.e.j, w innych zdecydowanie ilościach niż obecnie - na ogół grających ?
A co Ty tak TO przeżywasz ? Raz na "ruski rok" , od wielkiego dzwonu jakieś spektakularne trafienia, ilości, a czy nie lepiej, tak naprawdę, by było - żeby trafiało się, jak k.i.e.d.y.ś - niższe, ale c.z.ę.ś.c.i.e.j, w innych zdecydowanie ilościach niż obecnie - na ogół grających ?
Witam. Moje typy na dziś:
15,16,17,20,24,25,33
14,48,49,62,63,68,75
19,22,23,45,65,66,69,70,78,80
15,16,17,20,24,25,33
14,48,49,62,63,68,75
19,22,23,45,65,66,69,70,78,80
panie króluu ..a grasz teraz real ..czy TeST..
siemka....
potrzebuję dobrego darmowego programu do wytypowania 10/10.....kto ma??
potrzebuję dobrego darmowego programu do wytypowania 10/10.....kto ma??
WITAM WSZYSTKICH
KTOŚ PODPOWIE JEDNĄ PEWNĄ CO 100% O 14.00 WEJDZIE ALE OPRÓCZ 56.
KTOŚ PODPOWIE JEDNĄ PEWNĄ CO 100% O 14.00 WEJDZIE ALE OPRÓCZ 56.
balory.....też mam pewniaka 56.....a do parki 65,,,,,ale czy wejdzie ....niewiem
Zobaczcie sobie ładne cacko co ? http://www.mediaexpert.pl/katalog/konsole/konsola-sony-playstation-4-przedsprzedaz,27201.html.
2 bln zł długu ukryte w ZUS!!!
http://www.tvn24.pl/biznes-gospodarka,6/2-bln-zl-dlugu-ukryte-w-zus,184087.html
http://www.tvn24.pl/biznes-gospodarka,6/2-bln-zl-dlugu-ukryte-w-zus,184087.html
krzysztof....jak kupisz rękawice i rakietę....na pleya ci nie starczy
NO WŁAŚNIE TO JEST PYTANIE
A CO POWIESZ HALAPEK NA 17 JAK ONA SIĘ Z 56 KOMPONUJE????
A CO POWIESZ HALAPEK NA 17 JAK ONA SIĘ Z 56 KOMPONUJE????