Wpisy 1 586 325 – 1 586 424
24 czerwca 2013 02:14 → 24 czerwca 2013 08:52, 100 wpisów
nie wiem.. te podane widac gołym okiem
z 2 moga byc 2,12,22,72 z tych mysle wstępnie
z 2 moga byc 2,12,22,72 z tych mysle wstępnie
62 do sprawdzenia - ile razy wpadła w okresie np. 20-30 losowań i w jakim stosunku/proporcji do reszty z końcówkami 2
cholera wczora za wygraną 38 zł napuszczałem multi i losy i z 38 zł-zrobiło się aż 7 zł wygrana?/?///?j....ebać dziadów ustawiaczy
a wiecie co w losie koniczynka miałem 2 wygrane-2 linie koniczyn-już sie ucieszyłem ale za wcześnie patafiany dały wygrane??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????1złi 2żł po raz kolejny powtarzam nie macie wyższych wygrznychc......iule nieboże
na ile % obik sądzisz że to wyjdzie,weż pod uwage c.....iuli z TSktórzy oboki solą
ja taką nietypową piąteczke może wylosują 5,17,35,79,80-co sądzisz?
Wszystko się może zdażyc ty pacz na opolanka 1miejsce tesz w Październiku
5,17,35,79,80 no spoko
5,17,35,79,80 no spoko
Tris tłuste to ciacho
witać wszystkich
witać wszystkich
nie podali w wysokich wygranych tych 105 dziewiatek, czyżby to była jakaś tajemnica
odtajnić akta TS
albo im wstyd, że ktosik ich wyfrajerował
ale Marysię oszczędzić
ula co tam za 2 cycki wkleiłaś
wszystkich obecnych
Jako, że gościu jeśli chodzi o mnie dobrze wskazuje kiedy nie grać a kiedy grać (próba obejmuje co prawda pięć dni, ale skuteczność miał niezłą ) oto ocena szans na wygrane wg znalezionego przeze mnie programiku pewnego astrologa z Niemiec
Z doświadczenia stwierdzam, że jak nie ma co najmniej 60 % to raczej nie warto grać
Baran 58%
Byk 33 %
Bliźnięta 53 %
Rak 77 %
Lew 47%
Panna 10 %
Waga 52 %
Skorpion 80%
Strzelec 64%
Wodnik 55 %
Ryby 12 %
Jako, że gościu jeśli chodzi o mnie dobrze wskazuje kiedy nie grać a kiedy grać (próba obejmuje co prawda pięć dni, ale skuteczność miał niezłą ) oto ocena szans na wygrane wg znalezionego przeze mnie programiku pewnego astrologa z Niemiec
Z doświadczenia stwierdzam, że jak nie ma co najmniej 60 % to raczej nie warto grać
Baran 58%
Byk 33 %
Bliźnięta 53 %
Rak 77 %
Lew 47%
Panna 10 %
Waga 52 %
Skorpion 80%
Strzelec 64%
Wodnik 55 %
Ryby 12 %
Meduska
u mnie widzę słabo, ale nie ma co narzekać, panna ma gorzej
u mnie widzę słabo, ale nie ma co narzekać, panna ma gorzej
dziewczyny, przepraszam, że buziaków nie daję, ale zębów jeszcze nie myłem
faceta smród dla kobiety miód
Medea ja i bez tych wykresów mam przekichane
ula się przełamałai buziola dała
nawet nie mów w tym miesiącu jestem na takim minusie w domowym funduszu hazardowym, że będę musiała bardzo zacisnąć pasa w lipcu jeśli chodzi o hazard
medea ja coraz tańsze piwa kupuję
obik dla renty
fakt qbik*
hej kondi
hej kondi
ulcia, podalas mi same dobre liczby a ja nic nie wygrałem i dzisiaj post
dziś piękna pogoda, a wczoraj na grilu ulewa
kondi...widzisz jak Ciebie lubię podałam CI 4/6...a ta k naprawdę miałam 5/6..bo 6-68 było do wyboru
kondi..ja tej liczby nie widzę...no ale nie wszystko muszę widzieć
31 jest silniejsze widzę to..ale za 52 głowy bym nie dała czy nie poleci
kondi..wczoraj pierwszy raz podebrałam młode ziemniaczki swoje...smak superancki,żaden sklep takich nie sprzedaje