Wpisy 15 834 – 15 933
25 lutego 2008 13:11 → 25 lutego 2008 20:34, 100 wpisów
Tak jak już było powiedziane nie można wygrać z kimś kto z góry zna twoje karty- poco T.S stworzyło sieć z lotomatów do centrali ano poto aby się z nikim nie dzielić i nawet gdybyś grał za dużą bańkę to nie masz szans!!!
Jeżeli naprawdę chcecie wiedzieć kto wygrywa "wasze " pieniądze podejdzcie pod budynek T.S. zobaczycie jakimi furami odjeżdżają, jedzcieza nimi a oczy wam wyjdą w jakich willach mieszkają. Tak to są ci milionerzy o których słyszycie.
sony bardzo dobrze myśli,można w brew temu co się myśli zmienić coś w tej sprawie.
PANIE I PANOWIE co to da takie użalanie się...nic to nie da,pomyślcie lepiej nad pewniakami,a nie tylko beczeć...
spotkałem znajomego ze szczecina i mówił że gra na 2 liczby i jest dużo do przodu...fakt ostro gra,nie którzy ostrzej,bo tu tylko 100 stawek,ale przynajmniej porządnie trafia
PEWNIAK TO opa żE KOLEJNE ZłOCISZE ODDASZ FRAJEROM ZA NIC!!! jesteś nałogowcem czy co, warto czasami użyć szarych komurek a nie po trupach do celu aż sam nim będziesz!
jak nie macie za bardzo kasy zacznijcie od 2,50, bo takie pisanie to nic nie da,trzeba wysłać list polecony do premiera on wszystko może
Sam list nic nieda OPA musi być petycja podpisana przez około 100000 osób i nie jest to aż taki problem bo więcej osób gra w toto.
Sama petycja nic nieda sony, bo nieoficjalnie mówi się że T.S. sponsoruje niektóre ugrupowania polityczne.
Nie biednemu tylko naiwnemu bogdan, większości ludziom trzeba oczy otworzyć bo codzienność nie pozwala im na normalne myślenie i życie.
Ehh... wydaje mi się, że niepotrzebnie robicie z igły widły tą spiskową teorią. Kiedyś kupony się wypełniało przez kalkę, zero komputerów i co? I też wygrywali!!! Naprawdę nie wydaje mi się, żeby połączenie w sieć miało służyć czemukolwiek innemu niż szybkim podliczeniem zawartych zakładów, kumulacji i pojedynczych wygranych! A co z loteriami zdrapkami? Uważacie, że też trafiają tylko do tych co wiedzą? Nie popadajcie w paranoję kochani.
Uzi a ty wygrałeś?!!! coś za bardzo bronisz T.S. -pracujesz dla nich czy może masz kasę z zakładów?!
tak szczerze to moim zdaniem od przegranych wam się na łeb rzuciło. średnio w totka wygrywa się co 400 000 lat, wy żyjecie dopiero kilkadziesiąt, to troszkę za mało.
bBezqp i tu mas rację po obliczeniu możliwości ilości kombinacji i dodając że T.S. robi co robi dopiero dinozaur teraz mialby szansę na jakąś nędzną wygraną.
Hehe... no dzięki za tego kretyna. Wiem, że zdrapki to bzdura, ale czasami lubię sobie wysłać, zwłaszcza dzieciaki to lubią. Czy wygrałem, no jasne, że nie, gdybym wygrał to pewnie już dawno by mnie tutaj nie było :) A tak na serio - miałem przez te parę lat trochę 4, raz 5, niby nic, ale co zrobić - trzeba grać, więc gram. Nie mam zamiaru prawić wam morałów, jeżeli chcecie wierzyć w spisek to wasze święte prawo, ja myślę jednak, że nie ma tutaj nic więcej poza prawdopodobieństwem.
Czemu tak trudno uwierzyć wam że T.S. oszukuje - na polityków też głosujecieale dopiero jak dziennikarze dojdą prawdy że większość z nich to złodzieje wierzycie.Czekacie na taki cud aż będzie afera!!!
Uzi dlaczego ogłupiasz swoje dzieci nie rób im tego!!! chcesz aby skończyli tak jak ty- naczacie z wywieszonym jęzorem czekając na wygraną.
nic takie ględzenie nie da,jak by kombinowali,czemu ja nie trafiam codziennie 3 na 3
Każdy Polak tak kończy bo tu albo grasz w totka albo kradniesz i wykorzystujesz innych, innej możliwości na dorobienie się majątku nie ma
gutti - jesteś chamski i niezbyt taktowny, takie tanie wypowiedzi świadczą tylko o Tobie!
Nie będę zniżać się do chamstwa na takim poziomie. Żegnam.
Nie będę zniżać się do chamstwa na takim poziomie. Żegnam.
gutti i tak większość ma takie zdanie jak ty, wiemy i czujemy to że T.S. oszukuje ale w ty chorym kraju i systemie tylko złodzieje i cwaniaki dochodzą do czegoś, do tego zmusili nas politycy.
zobaczcie jak TUSK się cieszył bo wygrał,a uważa się za ważniejszego niż prezydent,najgorsze to,że Polacy zagłosowali ci za granicą i było ich bardzo dużo
...tylko ich tutaj nie ma i nie muszą znosić tych podwyżek...a my co??? co z nami będzie ??? wygramy ??? każdy ???
Może i jestem tumanem uzi - ale nie dla Ciebie, bo ty jesteś szczeniak i prostak. Próżniak jakich mnóstwo stoi przy moim bloku. W nocy szczają po klatkach i jedyne co potrafią to chlać piwsko i pluć sobie pod nogi. TO WŁAŚNIE JESTEŚ TY! To właśnie Ty jesteś przegrany i obudzisz się kiedyś z ręką w nocniku.
Ja przynajmniej mam dobrą pracę i nawet jeśli nie wygram w tego całego totka to i tak nic wielkiego się nie stanie. A Tobie polecam nadal tropić spisku - smarkaczu!
Ja przynajmniej mam dobrą pracę i nawet jeśli nie wygram w tego całego totka to i tak nic wielkiego się nie stanie. A Tobie polecam nadal tropić spisku - smarkaczu!
Dzięki sony ale nie dziw się niektórym ludziom co im pokażą w tv. wierzą bezgranicznie nato jest swietne słowo"manipulacja" kto mi nie wierzy to jak ma znajomego informatyka to mu wyjaśni dlaczego T.S stworzyła sieć między lotomatami.
TUSK nic nam nie da tak samo jak Kaczynski to pieprzenie o dupie marynie bla blabli blu blla a oczy wielkie
Bogatsi beda CI co maja pieniadze.
Bogatsi beda CI co maja pieniadze.
MaszOPA dobrą pracę - na czym polega oszukujesz innych?! czy pracujesz dla T.S.
Maniek 50 na zachodzie ludzie dostają się do rządu którzy mają już pieniądze-u nas jest odwrotnie ciągle inna partia wygrywa ma w dupie ludzi i kradni,kradnie ,kradnie więc kiedy ma się zajmować sprawami polski?!
Tak gucci pracuję dla T.S. Wkładam pręciki magnetyczne w kulki do losowania, zajmuję się też zdalnym sterowaniem i zbiorową iluzją. Jestem też świetny w montowaniu taśm, które są później w TV puszczane jako "na żywo".
Oto cała prawda! T.S. to jedna wielka banda oszustów - ja też oszukuję, dlatego ktoś taki jak Ty nigdy nie wygra :)
Oto cała prawda! T.S. to jedna wielka banda oszustów - ja też oszukuję, dlatego ktoś taki jak Ty nigdy nie wygra :)
gratuluję poważnej dyskusji o wszystkim i o niczym, widać poziom jaki sobą reprezentujecie, przykład nastawienia społeczeństwa, zawiść zazdrość i teoria spisku, innych opluć, siebie wywyższyć, oby tak dalej, a inni tymczasem zajmą się ogrywaniem TS :-) i czerpaniem korzyści dla siebie :-)
Gutti coś mi się wydaje że ten UZI to on jest ten gość obszczany na klatce schodowej, bo skoro ma taką dobrą pracę to co robi w takim meliniarskim miejscu?!
użalacie się nad sobą, zazdrościcie innym, a sami nic nie robicie, szkoły są powszechnie dostępne, idźta i uczta się i się dowiecie jak oskubać innych, siedzeniem w domu do niczego nie dojdziecie, rozejrzyjcie się dokoła, ten ma kasiurkę kto coś robi, niema czasu dla rodziny, ale ma szmal i co mu po tym szmalu ? dla mnie ważniejsza jest rodzina, a gram bo wolę grać niż palić i pić :-)
Przykro mi Potle ale od kilku lat jestem zmuszony do pracy na zachodzie, i tak jak potrafią być podli polacy dla siebie żadna nacja nie potrafi- nic nato nie poradzę.
ale co wy gadacie o pradwopodobienstwu byla sobie kiedys kumulacja 20 mln poszlo ponad 30 mln zakladow tarfil 1 czlowiek, kilka miesiecy temu byla sobie kumalcja 4 mln i padlo szostek i co jest?? Oszustwo!!!!
Jestem tu po to, żeby pośmiać się z Przegranych, którzy nie mogą wygrać w lotka, bo kulki są tak ponastawiane, że do usranej śmierci ani gucci, ani Ty sony nie traficie 6 w DL i 10 w ML.
Dlatego nie gram wolę dziecku dać na czekoladę albo kino, albo wysłać esemesa na chore dziecko niż dawać frajerom .
a w nawiązaniu do teorii spisku podzielę się z Wami moją obserwacją, od jakiegoś czasu gram na 8 skreśleń, rozpisując wszystkie liczby od 1-40 i do kiedy grałem sobie na sucho często ilość liczb losowanych z tego zakresu wachała się od 11-15, a od kiedy wysyłam kupony jakoś zaczeło wypadać max 11 z zakresu 1-40, czyżby robili tak z mojego powodu ??? zbieg okoliczności czy TS nie chce dać mi wygrać ?? hahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Potle - ja tez nie pale, nie pije ale gram a to sie nazywa hazard i przykre jest to ze kazdego dnia idac do kolektury mysle ze wygram a na na drugi dzien co sie okazje ze JESTEM WIELKIM PRZEGRANYM
bogdan, bo wszystko zależy kto jak do tego podchodzi, dla mnie to rozrywka, rzuciłem palenie, to była motywacja i posyłam sobie 1 , czasem 2 kuponiki i to też nie każdego dnia, bardziej interesuje mnie zabawa niż chęć wygrania, nie budzi to we mnie jakichś nienormalnych emocji, ale nie ukrywam, że mam nadzieję w tej zabawie znaleźć jakiś sposób na grę w ML, bo uważam, że w każdym bałaganie jest jakiś porządek i w każdej przypadkowości jest jakaś logika.
Bogdan a jak by napisali i powiedzieli wtv. że padł100 szóstek to też byś wierzył? komunizm też był podobo super przeż 40 lat a zobacz co się okazał!
witom zas pieronski warszawiok wygrol te 9 mln to je jakos niemądre zawsze jak wielkie wygrane to ci wygrywają
dlaczego 1-40 ? bo szanse dokładnie te same jak w 41-80, nie ma to znaczenia, liczby się uśredniają i to jest jeden z niewielu pewników w grach losowych, pytanie tylko: w jakim czasie, w ciągu ilu losowań następuje to uśrednianie ? ja obserwuję sobie jak chodzą liczby z zakresu 1-40 i próbuję przewidzieć ewenualny wysyp i wtedy sobie typuję i posyłam kuponiki.
W stanch przynajmniej pokazują ludzi którzy wygrali - a u nas co ciągle bedą pokazywać tych zT.S. byłoby to nudne ciągle te same mordy.
sony, Ty mieszkasz w Polsce ? a Ty byś się pokazał ? nie żartuj, bo nikt w to nie uwierzy, chciałbyś sie pochwalić, że wygrałeś ? w naszym kraju ? nie rozśmieszaj mnie :-):-)
u nas to jak wygrasz, to spadasz na drugi kraniec kraju i znikasz, bo inaczej Cię ludzie zniszczą :-) taka Polska, takie realia, więc ta główna wygrana to nie wiem czy aż takie wielkie szczęście.
Potle mieszkam w polsce i pokazałbym się ale tylko przy naprawdę wielkiej kasie, potem zniknąć gdzieś w europie bo tak naprawdę czy masz w polsce kasę czy nie to i tak jesteś w pewnym stopniu uzależniony od zasranych urzędasów.
OPA karamba to ludzie ulicy wiedzą coto ciężki kawałek chleba, tacy ludzie jak już dojdą do kasy toumieją ją szanować i inwestować.A taki np.syn Milera -ojciec nakradł o przepraszam okradł kraj a ten jest jednym z najlepszych biznesmenów wkraju to jest parodja!!!
Niema to jak nasz poczciwy ENDRJU LEPER pogonili zasrance niezlego ministra rolnictwa
Czy zauważyliście że u nas wszystko jest na pół gwizdka - połowe z funduszy z gier zabierają,połowę naszej wypłaty też tylko jakoś nie zafundują nam placenia opłat o połowę mniej.
O przepraszam z mojej wyplaty mi nic nie zabiora zasrance pracuje na wlasna renke
Maks158 ja też ,nie zdzierżyłbym jak miałbym tym nierobom oddawać kasę, a na emeryturę to obliczyłem żę sam sobie jestem w stanie naskładać i nie przez 40 lat a 15 to jest różnica- nie chcę zdychać z głodu za ich emeryturkę, moja matka to przeszła.
hanys podałem ci dwa dni temu osiem numerków z których sześć było trafnych .28,77,80,1,50 37 10,22, jak nie wierzysz to sprawdż niedzielne losowanie żałuj można było coś z tym zrobić ,może następnym razem?pozdowienia dla wszyskich lotto maniaków
jak by nie patrzeć to stworzyli sobie fajnąustawę i od razu połowę kasy z wpływów zabierają, może złozymy petycję aby 99% brali dla siebie? podobno to na stadiony?! 2012 jak sam nie przerobię stodoły na stadion do żadnych mistrzostw nie będzie.
Nie jestem za stadionami dorosli ludzie biegaja za pilka co to za moda poco to komu ,Łonek w Polsce niebrakuje do tej gry niech drogi robia a nie rozgzebia pol Polski i huj wie ktoredy jechac
jak mają budować drogi ja jeszcze budowa się nie rozpoczeła już afera znikneło 100 ml.euro- wsadzać padluchów do więzień. Ale jak przecież to oni ustalają prawo!
Dziś skromnie ale może wejdą posłałem
6{3,8,17,71,73,77}
10{3,8,17,21,33,63,71,73,75,77}Pozdrawiam wszystkich a w szczególoności sławy naszego chatu i pasco że zgotował nam taka zabawe w wolnych chwilach Julcia pozdrawiam już nie piszesz ze mna ?
6{3,8,17,71,73,77}
10{3,8,17,21,33,63,71,73,75,77}Pozdrawiam wszystkich a w szczególoności sławy naszego chatu i pasco że zgotował nam taka zabawe w wolnych chwilach Julcia pozdrawiam już nie piszesz ze mna ?
tych zT.S. oraz rząd bo to jesdna ma fia może uzdrowić tylko Binladen nic innego, zazdroszczę tym 4 milionom polaków którzy uciekli z tego syfu .
PO górą! Z dnia na dzień jesteśmy coraz bliżej spełnienia się cudu gospodarczego! Rządy PO to najlepsza alternatywa - uczciwość, zero korupcji, troska o obywateli to ich najmocniejsze punkty. Donald - Hip Hip Hurra! Hip Hip Hurra! Jesteśmy z Tobą!
zamiast sie użalać nad sobą zacznijcie kombinować jak "ich" oszukać, skoro uważacie, że "oni" oszukują, żałośni jesteście...ale, pokazujecie typowe zachowanie dla społeczeństwa polskiego, powodzenia w użalaniu się nad sobą życzę :-)
potle tu nie chodzi o użalanie się polaków nad sobą ,to akt determinacji tego społeczeństwa-jesteśmy jak ten szczur pod murem wystarczy jeszcze krok a rzuci się na prześladowcę, gdybym mógł pomógł bym następnym10 milionom wyjechać z tego piekła może PO,PIS, PSLKomuchy zdechli by z głodu bo zabrakło by uczciwych ludzi w tym chorym systemie.
Byłem gutti w kilku krajach i wszędzie traktują nas najgorzej z obcokrajowców-poprostu uznają zasadę jak nas widzą tak traktują!(chodzi mi o rząd).
Mario jesteś może jeszcze gdzieś tutaj ,bo mam do Ciebie pytanie?
Najlepsza porada- uzbieraj trochę kasy idż do kasyna i zagraj-twoje szanse to 50 na 50 w lotku masz tylko 1 do 15000 000 to znaczy masz szanse zerowe.Kiedyś też byłem naiwny do tego stopnia, dzisiaj wygrywam nieduże pieniądze rzędu 2-2,5 tysiąca miesięcznie w lotto mogłem tylko marzyć i tracić.
Jestem jeszcze zajrzałem na chwilke na stronke
Mario a co ja mam do Ciebie pisać?Jak kogoś nie znam to nie piszę.Jak tam DL jutro,jakie masz propozycje?
Cześć OPA:) Sprawdzimy, czy padnie 6 z tych 16-stu liczb dzisiaj: 2,13,17,19,23,28,33,40,42,43,44,48,53,60,64,80.
Jak padnie, sam padnę :) Na kolana przed obliczem sprawiedliwości w wynikach zdarzeń losowych w grach losowych takich jak MULTI LOTEK :)
Roni, kasyna znam. Np.na rulecie amerykańskiej też można wygrywać, podobnie jak w ML czy DL, pod jednym warunkiem -potrzebne są do tego 3 rzeczy: rozsądek, rozsądek i rozsądek:) Po za tym analiza, obserwacja liczb, statystyk oraz odrobinę szczęścia. Pozdrawiam, powodzenia:)
Jak padnie, sam padnę :) Na kolana przed obliczem sprawiedliwości w wynikach zdarzeń losowych w grach losowych takich jak MULTI LOTEK :)
Roni, kasyna znam. Np.na rulecie amerykańskiej też można wygrywać, podobnie jak w ML czy DL, pod jednym warunkiem -potrzebne są do tego 3 rzeczy: rozsądek, rozsądek i rozsądek:) Po za tym analiza, obserwacja liczb, statystyk oraz odrobinę szczęścia. Pozdrawiam, powodzenia:)
spadam gutti ze stronki jakoś nudno się zrobiło, zabrakło entuzjastów harakiri, niech poprzytulają przez noc te swoje 2 zeta jutro je stracą jak zwykle. narka.
Myśle że pośle te same w dl.nic nie bede zmieniał na jutro! No tak znamy się tylko z mini chatu racjia ! Możemy jutro poklikac na gg zaraz wychodze wruce jutro
Mario nic z tego mam mało czasu a gg no wiesz ja swojego raczej nie dam a Twojego nie mam.pozdrawiam