Wpisy 1 582 812 – 1 582 911
21 czerwca 2013 16:24 → 21 czerwca 2013 18:49, 100 wpisów
Koledzy co prawda po 14-stej trudno w to uwierzyć, ale dziś powinien być dobry dzień dla przedziału 71-80
gaja
a ja mam taką funkcjonalność - jak mój program /za 35-37 tys z vat / widzi - nie to, że kompletny idiota, ale i chamuś - to coś się na klawiaturze robi i jakoś całkiem takie blokuje
gorzej, jak na nowym taki cudak wyjdzie, ale to znów - do 300-500 wpisów...
trafnych
a ja mam taką funkcjonalność - jak mój program /za 35-37 tys z vat / widzi - nie to, że kompletny idiota, ale i chamuś - to coś się na klawiaturze robi i jakoś całkiem takie blokuje
gorzej, jak na nowym taki cudak wyjdzie, ale to znów - do 300-500 wpisów...
trafnych
A tak przy okazji jest jakiś Rak na MP bo dziś ten znak ma 99% szczęścia w grach losowych i może by się podzielił liczbami W ostateczności Byk,Waga,Koziorożec bo te mają po ponad 80 %
Medea z tego przedzialu do końmca tygodnia powino sporo wpasc a co myslisz o takim zestawie18 22 57 69 73
18,57,69,73 moim zdaniem są mocne do 22 mam mieszane uczucia, ale w ogóle 20-stki opierają się moim metodom typowania
Trisetum kążda robota mnie iteresuje no oprocz telemarteging
Gaja przyjemnego spacerku
Gaja przyjemnego spacerku
wg mojego kalendarza dziś jest dobry dzień na grę zestawami :
71-80
9,11,12,21,37,45,50,65
14,33,52,57,78
42,46,66,71,78
47,57,66,69
11,12,16,20,36,52,71
71-80
9,11,12,21,37,45,50,65
14,33,52,57,78
42,46,66,71,78
47,57,66,69
11,12,16,20,36,52,71
Tak wiem ale trzeba też trafic jak potrzebuja i mało tam placa ale w ostatecznosi bym poszedl
madea twój zestaw który zapodałem na 14.00 okazał się fartownyprzegrałem wszystko yoty pewniaki podstawiłem jako twarde liczby i nicnie zostało mi nawet na wodę mineralną
Reniuszka nie ma za co
teraz ja stanołem w miejscu w grupie ale co tam kiedyś rusze
teraz ja stanołem w miejscu w grupie ale co tam kiedyś rusze
menel
Bo to są zestawy na dzień a nie na konkretne losowanie
Sorry pewnie to dla Ciebie nie pociecha, ale ja też przejachałam się na nich jak Zabłocki na mydle tyle, że tylko na 5 złotych
Bo to są zestawy na dzień a nie na konkretne losowanie
Sorry pewnie to dla Ciebie nie pociecha, ale ja też przejachałam się na nich jak Zabłocki na mydle tyle, że tylko na 5 złotych
skalar odległość ponad 300km a w tej samej minucie podobna treść wypowiedzi
reniuszka
trisetum
U nas pewna firma tak się zawzięła na kasę z PFRON, że cały czas szuka ludzi ze znacznym stopniem niepełnosprawności i to nie na wartownika, ale do klasycznej ochrony
trisetum
U nas pewna firma tak się zawzięła na kasę z PFRON, że cały czas szuka ludzi ze znacznym stopniem niepełnosprawności i to nie na wartownika, ale do klasycznej ochrony
Mówi żona do męża:
- Kochanie, sprawmy sobie wyśmienity weekend!
- Cudowny pomysł moja droga, do zobaczenia w poniedziałek.
- Kochanie, sprawmy sobie wyśmienity weekend!
- Cudowny pomysł moja droga, do zobaczenia w poniedziałek.
u mnie tylko 4/10,ale wszystko przez to,że odrzuciłam42 było by o 2zł lepiej
medea/ci niepełnosprawni w tej tematyce wygryźli z roboty normalnych
U mnie zaduch więc od godziny klientów ani widu ani słychu a tu trzeba siedzieć i czekać
Teraz 95procent szukaja emerytów lub z stopniem niepelsprawnosci
Przed przejściem dla pieszych stoi trzęsąca się starowinka o laseczce. Obok młodzian.
- Chłopcze, przeprowadzisz mnie na drugą stronę?
- Oczywiście, babciu. Zaraz się zapali zielone światło...
- Na zielonym, ***a, to se sama przejdę!
- Chłopcze, przeprowadzisz mnie na drugą stronę?
- Oczywiście, babciu. Zaraz się zapali zielone światło...
- Na zielonym, ***a, to se sama przejdę!
madea a alkoholizm to znaczny poziom niepełnosprawnośći czy nie? może bym się załapał na tą robótkę
To teraz pełnosprawni moga sie czuc dyskryminowani przez pracodawców
trisetum
Ciekawe tylko, że jak babeczka na wózku chciała tam do roboty to ją nieprzyjęli bo to nie jest pracy dla osób niepełnosprawnych. I to w oczy jej powiedzieli w firmie będącej zakładem pracy chronionej rzekomo zatrudniającym osoby ze znacznym stopniem i biorący z tego tytułu najwyższe dopłaty. Ręce opadają
Ciekawe tylko, że jak babeczka na wózku chciała tam do roboty to ją nieprzyjęli bo to nie jest pracy dla osób niepełnosprawnych. I to w oczy jej powiedzieli w firmie będącej zakładem pracy chronionej rzekomo zatrudniającym osoby ze znacznym stopniem i biorący z tego tytułu najwyższe dopłaty. Ręce opadają
w Poznaniu też skwar prze 3 minutki parę kropelek spadło i klara zaraz z powrotem
Przychodzi 19-letnia córka do rodziców i oświadcza, że jest w ciąży. Rad nierad ojciec mówi:
- No wiesz, córcia, chciałbym poznać ojca dziecka.
Następnego dnia najnowszym porsche przyjeżdża 50-letni jegomość i od razu z grubej rury wali, że owszem, dziecko jest jego, ale ma żonę i dwójkę dzieci i rozwodzić się nie zamierza!
- Jak to? A co z dzieckiem? - pyta wzburzony ojciec.
- Wie pan, ja mam rozwiązanie. Kiedy urodzi się syn, dostaniecie 2 fabryki i 500 mln PLN. W przypadku, gdy urodzi się córka, dostaniecie jedną fabrykę i 1000 mln PLN. W razie, gdyby jednak doszło do poronienia...
- To przelecisz pan ją jeszcze raz!
- No wiesz, córcia, chciałbym poznać ojca dziecka.
Następnego dnia najnowszym porsche przyjeżdża 50-letni jegomość i od razu z grubej rury wali, że owszem, dziecko jest jego, ale ma żonę i dwójkę dzieci i rozwodzić się nie zamierza!
- Jak to? A co z dzieckiem? - pyta wzburzony ojciec.
- Wie pan, ja mam rozwiązanie. Kiedy urodzi się syn, dostaniecie 2 fabryki i 500 mln PLN. W przypadku, gdy urodzi się córka, dostaniecie jedną fabrykę i 1000 mln PLN. W razie, gdyby jednak doszło do poronienia...
- To przelecisz pan ją jeszcze raz!
Skalar w mojej okolicy to smutny fakt. Jak nie masz grupy to nie masz roboty.
skalar głównie 10/10,miałam też zestaw stały 9/9 i dziś na nim byłoby 8zł
menel
To zależy jak długo choroba alkoholowa trwa i jaki ma skutki uboczne. Jak się dorobiłeś charakteropatii alkoholowej(czy jakoś tak) i/lub padaczki alkoholowej to nawet umiarkowany dostaniesz plus "żółte papiery" w komplecie.
To zależy jak długo choroba alkoholowa trwa i jaki ma skutki uboczne. Jak się dorobiłeś charakteropatii alkoholowej(czy jakoś tak) i/lub padaczki alkoholowej to nawet umiarkowany dostaniesz plus "żółte papiery" w komplecie.
Medea i taka to prawda że bez grupy to cud jak trafisz na robote i to też nie sprawiedliwe Cóż żyjemy w takim chorym kraju
Rżewski odwiedził wieś, gdzie spędził najpiękniejsze lata swojej
młodości. Przemierzając dziarskim krokiem jedyną bitą drogę, z
satysfakcją stwierdził, że nie całkiem go zapomniano. Owce, które
spokojnie wypasały się na łące, ze strachem w oczach przysiadły na
zadach....
młodości. Przemierzając dziarskim krokiem jedyną bitą drogę, z
satysfakcją stwierdził, że nie całkiem go zapomniano. Owce, które
spokojnie wypasały się na łące, ze strachem w oczach przysiadły na
zadach....
Spotkał się zając z niedźwiedziem. Niedźwiedź:
- Te, zając, chcesz zobaczyć helikopter?
- No pewnie!
- To zamknij oczy!
Zając zamknął oczy, niedźwiedź zakręcił mu uszy, puścił je, a zając FRRRRRRRR - poleciał, po czym z hukiem spadł w krzaki. Niedźwiedź tylko zarżał głośno i poszedł dalej.
Kilka dni później spotykają się znów. Zając mówi:
- Te, niedźwiedź, chcesz zobaczyć helikopter?
Na co niedźwiedź, macając swoje małe uszy:
- No, chcę...
- To zamknij oczy!
Niedźwiedź zamknął oczy, a zając jak go nie zdzieli ogromnym kijem przez łeb. Niedźwiedź padł, a zając uciekając krzyczy:
- No i jakiego***a tak blisko łopat stajesz!?
- Te, zając, chcesz zobaczyć helikopter?
- No pewnie!
- To zamknij oczy!
Zając zamknął oczy, niedźwiedź zakręcił mu uszy, puścił je, a zając FRRRRRRRR - poleciał, po czym z hukiem spadł w krzaki. Niedźwiedź tylko zarżał głośno i poszedł dalej.
Kilka dni później spotykają się znów. Zając mówi:
- Te, niedźwiedź, chcesz zobaczyć helikopter?
Na co niedźwiedź, macając swoje małe uszy:
- No, chcę...
- To zamknij oczy!
Niedźwiedź zamknął oczy, a zając jak go nie zdzieli ogromnym kijem przez łeb. Niedźwiedź padł, a zając uciekając krzyczy:
- No i jakiego***a tak blisko łopat stajesz!?
Na wiejskim przystanku siedzą trzy znudzone koleżanki. Nagle zza zakrętu wyjeżdża stary ciągnik, a siedzący na nim brudny, bezzębny chłopak woła:
- Zośka, Zośka!
- Czego?
- Idziemy na ruchaczkę?
Zośka, szturchając koleżanki, z uśmiechem i wyrazem błogości na twarzy:
- Wie jak mnie podejść, kurde. Wymiękam przy nim ...
- Zośka, Zośka!
- Czego?
- Idziemy na ruchaczkę?
Zośka, szturchając koleżanki, z uśmiechem i wyrazem błogości na twarzy:
- Wie jak mnie podejść, kurde. Wymiękam przy nim ...
Trisetum narazie mam robote Ale jak mowia zle sie dzieje w panstwie dunskim i rozgladam sie za inna A na zasiłek nie usmiecha mi sie isc
Użytkownik "Miisiek" stracił możliwość pisania na czacie na okres 7 dni
Misiek,7 dni masz wakacje jedynie co to w zdrapkach mozesz marudzić
misiek nagrabiłeś sobieprzez siedem dni zostały tobie filmiki twarda rura...lody..duży cyc..xxx..karwa
misiek ..dostałeś blokada 7 dni do wiezienia ..nie martw się szmarkaciarzu...
tu nic nic nie piszą i dobra ja sam wychodzę i tam siedzieć w ogrodzie i poowoo
A kto z was gra w Mini Lotto ? Obraz z naszej parafii już odjechał.
Gracie w Mini Lotto czytałem plotkę że zakład podstawowy ma podobno podrożeć to prawda ?
W liście typujących mam na razie 120 punktów uzbieranych coś mi od dłuższego czasu nie idzie a wy jak tam stoicie ? Przydało by się jedno a bardzo dobre trafienie w czymś.
Czyli po ile miało by być teraz ?
Ja o to nie prosiłem.
Ja w niedzielę , wyjazd do Włoch, a po powrocie do obstawiania zakładów u bukmacherów, a Tsa mam w nosie
Będziecie oglądać mecz Francja vs Polska ? Kursy 3,30 do 1,30 ja stawiam że my wygramy a wy ? Jak bym tak sporo położył to trochę bym wygrał co ? Są limity żeby postawić maksymalnie ileś kasy ?
dotam>> a dałeś radę doczytać za co "cenzura" niewinnego miśka ukarała?
Ja też jadę 29.06.
Pamiętajcie grajcie w Mini Lotto dobra gra.
dotam>. no weż chłopie.. mam Cie za normalnego gościa.
I wolalbym nie zmieniać tego poglądu.
Comu spokojna Jocia zrobiła?
Już kilkakrotnie bardzo chamsko się wobec niej zachowywał.
I wolalbym nie zmieniać tego poglądu.
Comu spokojna Jocia zrobiła?
Już kilkakrotnie bardzo chamsko się wobec niej zachowywał.
alex82, to chyba trzeba grubiej zagrać , tak jak ten z Bydgoszczy
Monet, w takim przypadku masz rację, jak najbardziej.Tylko Ja strasznie nie lubię cenzury, może to mam po komunie.