Wpisy 1 582 712 – 1 582 811
21 czerwca 2013 14:59 → 21 czerwca 2013 16:23, 100 wpisów
kurna blisko było w ten gorąc 5/7 trafione 4,11,15,26-to 25,41-to 42,50,67 jasny gwint nie chcą dać po całości chociaż 6/7 mogło być
triset
zapodam Ci namiar gdzie mógłbyś MI wysyłać takie swoje nambery
zapodam Ci namiar gdzie mógłbyś MI wysyłać takie swoje nambery
to było na ch/t a tak się poświeciłem aby w słońcu do galeryji iść zagrać,pani taka miła była i tu 0/10 x2
trisetum
możesz mi nawkładać w kg - ale, jak wiemy - tam widać , to może po pw na lottoforum - albo u Karola ?
miła Pani ? no wiesz - coś za coś ...
możesz mi nawkładać w kg - ale, jak wiemy - tam widać , to może po pw na lottoforum - albo u Karola ?
miła Pani ? no wiesz - coś za coś ...
tylko - skąd wziąć tą taką pewność, że znowu z tyłu - no nie ?
Dziś o 18.00:
http://www.day.to/watch/live/streaming/online/free/en-vivo/1/596783/june-21-2013/boxing-krzysztof-wlodarczyk-rakhim-chakhkiev.html
http://www.day.to/watch/live/streaming/online/free/en-vivo/1/596783/june-21-2013/boxing-krzysztof-wlodarczyk-rakhim-chakhkiev.html
trisetum
dobra dobra
czasem potrafią zrobić fiku miku w inną stronę
Zawsze trzaskasz na trafiła ? czy c o ś paCZysz - po mapkach, czy statach ?
gryks
lecisz w taki absurdzik - że podam , to może będą chcieli udowodnić, że mają poczucie humoru ? testowane było ...
dobra dobra
czasem potrafią zrobić fiku miku w inną stronę
Zawsze trzaskasz na trafiła ? czy c o ś paCZysz - po mapkach, czy statach ?
gryks
lecisz w taki absurdzik - że podam , to może będą chcieli udowodnić, że mają poczucie humoru ? testowane było ...
Miisiek ..długo nad tym myslałes ?? moze lepiej nie mysl, bo myslenie nie jest twoja mocna stroną .
:
jocia kresli od tego co wy gadacie i tak ona ma a wy uja
Czesć Robalku i pozostali
:
jocia kresli od tego co wy gadacie i tak ona ma a wy uja
Czesć Robalku i pozostali
jeszcze masz jakis spozniony zaplon bo napisalem to z pol godziny temu albo prawda cie zabolala
r 36 nawet nie wiem co na tych mapkach miał bym robić dziś wyjątkowo na chybił dwa zakłady i zas przerwa z MM a raz se sam kresle a raz na maszyne zwalał obowiązek myślenia
hihihi
jocia
bulwersika złapałaś ? a ja tam - nie we wszystko, co o sobie przeczytam bym wierzył
jocia
bulwersika złapałaś ? a ja tam - nie we wszystko, co o sobie przeczytam bym wierzył
Robal , wiesz ile czasu mi typowanie zajmuje, TY watpisz
Robal -3 minus
Robal -3 minus
właśnie spadłem z fotela ach te prędkości
- Misiek - sorry ale
- jocia - rówieśnico Ty moja przecież - oboje mamy około dwustu lat
kolega nie zczaił, że do każdej podanej tu liczby obok górny, dolny, plusowy, minusowy i przesunięcie w grze rozpintoli każdego Rockeffellerra
- Misiek - sorry ale
- jocia - rówieśnico Ty moja przecież - oboje mamy około dwustu lat
kolega nie zczaił, że do każdej podanej tu liczby obok górny, dolny, plusowy, minusowy i przesunięcie w grze rozpintoli każdego Rockeffellerra
Miisiek
łap - z trafiła - 22,33,35,53,57,58,60,74 - i komPinuj
powodzenia
łap - z trafiła - 22,33,35,53,57,58,60,74 - i komPinuj
powodzenia
Jocia plagiatorka?
Liczb kidnaperka?
Ta.. podejrzana mnie ona od razu była.
Liczb kidnaperka?
Ta.. podejrzana mnie ona od razu była.
jociuhna cześć
Robal ty sobie kombinuj nie patrze na wasze typowania daj joci to moze ci jeszcze obciagnie hahaha
misiek GAJA
Jak cię admin nie zbanuje to powinni cię tutaj wszyscy zbojkotować.
my policjanci nazywamy to INTERESANT
PASKO :
pisze misiek dokładnie OBCIĄGNĄĆ gdzie jesteś ? Że niema interwencji zbrojnej
pisze misiek dokładnie OBCIĄGNĄĆ gdzie jesteś ? Że niema interwencji zbrojnej
jednak mam dobry system namierzania
hahah stare grono stara sie mnie wywalic ;> bo przeciez wy macie wladze i najwiecej do gadania tak ?
o ty WSZECHMOGĄCY ? Ban mu na 5 dni daj
misiek choć cie przytule masz buziola i nie świruj
gaja ? Ile razy dziennie myjesz patelnie ?
gaja hehe
ćwirka do pasko napisz
gaja ja lubie cię i to bardzo
Witam których nie witałem
mirka nie likwiduj
Dawno byl spokój ten czat napewno nie powinen byc odrazu jak sie włacza multiplasko
mirka nie likwiduj
Dawno byl spokój ten czat napewno nie powinen byc odrazu jak sie włacza multiplasko
A takie akcje były beda to juz sie nie zmieni jedni normalnie pisza drudzy nie potrafia nie chca A jacy byli wszyscy uprzejmi jak czat powrócił ale to na chwile Ale tyle razy ten temat był wałkowany że masakraI powtarzac sie to bezensu
bo cie wymiśkujemy karwa
skalar, gaja
mirka miło poznać
To niestety urok tego miejsca Pobądź przez chwilę a przekonasz się, że większość z nas to całkiem sympatyczne świry zakręcone na punkcie gier liczbowych
mirka miło poznać
To niestety urok tego miejsca Pobądź przez chwilę a przekonasz się, że większość z nas to całkiem sympatyczne świry zakręcone na punkcie gier liczbowych