Wpisy 1 580 268 – 1 580 367
19 czerwca 2013 12:05 → 19 czerwca 2013 13:08, 100 wpisów
jeśli nic nie stanie na przeszkodzie po 3 sierpnia więcej napiszę
Test MM.
o1, o3, o5, o7, 10, 12, 14, 15, 17, 19.
20, 22, 24, 26, 27, 28, 30, 32, 33, 35.
-----------------------------------------------
38, 40, 42, 44, 47, 48, 52, 53, 55, 56.
o1, o3, o5, o7, 10, 12, 14, 15, 17, 19.
20, 22, 24, 26, 27, 28, 30, 32, 33, 35.
-----------------------------------------------
38, 40, 42, 44, 47, 48, 52, 53, 55, 56.
kasika ok to powodzenia
pewnie w ciazy jesteś albo za mąż wychodzisz
pewnie w ciazy jesteś albo za mąż wychodzisz
Gała.. .
......................................
......................................
Uwaga 7 000 000 zł do wygrania .
+29
miałem wysłać multi i lotto
przy polo markecie
ale gosciu gdzieś poszedł
nie zostawiaając info gdzie poszedł
i kiedy przyjdzie
i nie zagrałem
zagram dopiero w piątek
Za czwórkę w Lotto płacą 75,20 toć to jest śmiech na sali prawda ?
A weź człowieku traf 4/6 no jak napisałem wcześniej moja znajoma powiedział ami i tacie że trafiła 5/6 i jej córka też bo miała te same liczby. Czyli około 10 000 zł wygrały. Z jednej strony się cieszyły że sporo kasy ale z drugiej mogły być milionerkami bo nie są zbyt zamożne jednak. Na emeryturze jest.
krzysztof c u kogo widziales ten skan w kaskadzie?
U imbusa.
Ja jeszcze nigdy nie wygrałem nic Kaskadzie miałem najczęściej 7/12 a ostatnim razem dawno już temu 6/12. A podobno tutaj wygrane padają najczęściej no ciekawe naprawdę.
ja w to gram wlasnie od tygodnia codziennie w ta kaskade po 3 do 5 kuponow na dzien
Miało być powyżej powiedziała mi.
I ile trafiasz ?
raz 25 zi , raz 8zl i potem juz nic
Gracz z miejscowości Warszawa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Lotek
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Gracz z miejscowości Sidzina wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Krzyżówka
10/12 To co tylko 2 liczby więcej i byś miał pełną pulę 250 000 zł ale byś się pocieszy tą wygraną co ?
ale widzialem pae razy w koleturach wywieszone kupony kaskady z wygranymi po 1000zl wiec jednak idzie trafic
trisetum wbijcie sobie to wszyscy do głoy jeżeli jest jakakolwiek wygrana na zdrapce to sa na planszy 3 taklie same litery np PPP, MMM, AAA a na tych scanych sa rózne
To miały osoby szczęście co ? Czyli znaczy że przed chwilą osoby musiały te zdrapki kupić tak ? Ten z Warszawy pewnie już jedzie po odbiór wygranej co ?
Ania70
no tu akurat nie masz racji - jednakowe dla niższych wygranych
skany - prawdopodobnie zasysane są 'bezpośrednio' z serwerów z 'totalizatora' - stamdąd gdzie totolomonopolo trzyma dane - podobnie, jak niektóre inne - czy filmiki, czy wysokości wygranych - oryginalne
no tu akurat nie masz racji - jednakowe dla niższych wygranych
skany - prawdopodobnie zasysane są 'bezpośrednio' z serwerów z 'totalizatora' - stamdąd gdzie totolomonopolo trzyma dane - podobnie, jak niektóre inne - czy filmiki, czy wysokości wygranych - oryginalne
krzysztof ludzie sie myla bardzo . kaskada to nie gra liczbowa tylko los. te dwa zestawy liczb to tylko zludzenie.rownie dobrze moglby byc to kupon z jednym numerem
ania od 300zł już literki kontrolne są inne,chyba 100zł to ostatnia kwota gdzie sa te same literki
wiec obojetnie czy to zdrabki czy to gra losowa czy kaskada wszedzie trzeba miec mega szczescie zeby cos wiekszego wygrac
r 36,dużo ludzi własnie ma błedne myslenie że all wygrane maja literki te same i dlatego nie wiadomo czy wygrane np już w zodiaku nie sa w smietniku
trisetum
w "moich" śmietnikach - tam gdzie mogę pogrzebać - były pustaki
p r a w i e wszystko sprawdzone, info pewne na bank
w "moich" śmietnikach - tam gdzie mogę pogrzebać - były pustaki
p r a w i e wszystko sprawdzone, info pewne na bank
ja już się puściłem , świeży rachuneczek na moim profilu
dla tych co się wahają to powiem że dziś wchodzą 3,5,8
dla tych co się wahają to powiem że dziś wchodzą 3,5,8
Chyba jak będę teraz w kolekturze to kupię z 30 zdrapek małej czarnej może wydrapię jedno 1250 zł ?
trisetum
ktoś pisał, o takiej smętnie zostawionej, a z plusem na 50,- , bo faktycznie - w tych z dodatkowym polem - bonusa - spotyka się czasem takie niedotarte...
a u mnie taki gostek 'zawodowy' taki czasem hm hmmm - że czasem niczego nie zetrze ...
no i niezłe, z drugiej strony, jest - jak info po lottomatach dostają na żb - że "dziś padła wygrana w tej, a tej loterii" - i jak się p r a w i e wszyscy poczuwają, że to Oni JĄ mieli w ręku i dziś komuś sprzedali
ktoś pisał, o takiej smętnie zostawionej, a z plusem na 50,- , bo faktycznie - w tych z dodatkowym polem - bonusa - spotyka się czasem takie niedotarte...
a u mnie taki gostek 'zawodowy' taki czasem hm hmmm - że czasem niczego nie zetrze ...
no i niezłe, z drugiej strony, jest - jak info po lottomatach dostają na żb - że "dziś padła wygrana w tej, a tej loterii" - i jak się p r a w i e wszyscy poczuwają, że to Oni JĄ mieli w ręku i dziś komuś sprzedali
krzysztof c , prędzej dziurę wydrapiesz , jak masz wygrać to nawet jak kupisz jedną to wygrasz
Widzieliście jeden gość napisał że kupił 50 zdrapek i trafił w TUTTI FRUTTI 5 000 zł. A wy jakie proponujecie kupować zdrapki ? Na moje to chyba tańsze i z mniejszą pulą zdrapek co ? Albo pojeżdżę po kolekturach i w każdej wezmę po parę może wtedy trafię co ?
A propos zdrapek to nr 69 w wielu z nich jest kluczem do wygranej tyle, że maksymalnie 20 złotych udało mi się tak wydrapać
Niemniej od czasu jak upubliczniłam ustalone przeze mnie numery zdrapek na które najczęściej padały głowne wygrane okazało się ile osób przegląda w moim mieście MP. Niezaleznie jakbym się nie czaiła to tych numerów czyli np.35,69 w żadnej z drapce już nie ma jak się zdecyduję na ich zakup
Niemniej od czasu jak upubliczniłam ustalone przeze mnie numery zdrapek na które najczęściej padały głowne wygrane okazało się ile osób przegląda w moim mieście MP. Niezaleznie jakbym się nie czaiła to tych numerów czyli np.35,69 w żadnej z drapce już nie ma jak się zdecyduję na ich zakup
Robal , ja kiedyś w loterii kioskowej wygrałem lodówkę a że to była mała mieścina to po godzinie w żadnym kiosku nie było losów a najśmieszniejsze było jak byłem na poczcie wysłać kartki z wakacji to pani z okienka pytała się czy to prawda że mój dziadek wygrał
krzysztof c , nie czytaj głupot , niektórzy celo piszą by podpuszczać ludzi a nawet mają za to płacone 10gr od wpisu
Kupię z 30 zdrapek małej czarnej chyba ? A wy ?
Ja chce wygrać 1250 zł tak dużo wymagam ?
A kupie nawet może i 100 i co ?
jackwar
rozdrapali ? działało już kiedyś ? bo i teraz "nakaz" mają wywieszania takich info, i po trafieniu w grach jakichś wyższych - to ponoć działa, ale ze zdrapkami - jak ktoś tam koło mnie trafił w krzyżówce i pacjent powiesił info, to sprzedaż zdrapek, no przynajmniej dopóki toto wisiało - marła
rozdrapali ? działało już kiedyś ? bo i teraz "nakaz" mają wywieszania takich info, i po trafieniu w grach jakichś wyższych - to ponoć działa, ale ze zdrapkami - jak ktoś tam koło mnie trafił w krzyżówce i pacjent powiesił info, to sprzedaż zdrapek, no przynajmniej dopóki toto wisiało - marła
Po 50 małej czarnej i TUTTI FRUTTI jak będę chciał a jak wygram gó\łowną wygraną w której z nich pokaże wam skan.
Jak o 1249 ?
A wiem dobra.
Robal , wtedy to zadziałała poczta pantoflowa mała mieścina a ja nie wiedziałem co z tym losem zrobić i facet z kiosku też sprawdził czy wygrana jest
Napisał dariusz112 że na 50 zakupionych TUTTI FRUTTI TRAFIŁ 5 000 zł.
ulexxa >>.ii ide ciutke sie polezec..<<
to do kogo gadać słówka ?
Zbigniew Wodecki protestuje przeciwko zdjęciu Dobranocki
a jakie zdanie macie wy ?
myślę że dobranocka powinna być .
a jakie zdanie macie wy ?
myślę że dobranocka powinna być .
krzysztof c
napisał napisał...
a ktoś mu napisał, że TEŻ chciałby zobaczyć taką zdrapkę
oj - sporo ludzie różnych rzeczy piszą, a czasem nawet malują
niedobrze, jak za ładnie - kolega kolegi /podobno/ na parkanie, ładny rysunek zobaczył i drzazga mu weszła
napisał napisał...
a ktoś mu napisał, że TEŻ chciałby zobaczyć taką zdrapkę
oj - sporo ludzie różnych rzeczy piszą, a czasem nawet malują
niedobrze, jak za ładnie - kolega kolegi /podobno/ na parkanie, ładny rysunek zobaczył i drzazga mu weszła