Wpisy 1 580 168 – 1 580 267
19 czerwca 2013 10:35 → 19 czerwca 2013 12:04, 100 wpisów
A ile mieliście najwięcej trafionych liczby Lotto i Lotto Plus ? Tylko nie wiem czy miały w Lotto czy Lotto Plus ? Ale chyba raczej Lotto ?
no i brak tej jednej cyfry bardziej wqurza jak nie trafienie 3
ja miałem 3/6 maks w mini w tym roku 5 razy 3/5 maks zawsze tej jednej , drugiej
brakuje
brakuje
cześć ulka i tianshi
cześć krzysztof
To ty system w Mini Lotto grasz ?
tu w Maladze była z rana mikrofala, teraz coraz bliżej kraju, klima więc nie jest źle, mam nadzieję, że w czwartek wieczorem w domu, bo już 22-tego do Kołobrzegu i rezydencja do 2o-tego lipca
życie jest piękne...............
życie jest piękne...............
ulka są inwazje na maksa
.
A burza kurde przez te upały tak
.
A burza kurde przez te upały tak
emeryt haha
emeryt ale szczerze nie widzę sensu w tym chwaleniu się gdzie ty jesteś no i mało kogo to obchodzi..
bez obrazy...
bez obrazy...
emeryt....życie jest piękne ...jak się żyć umie z rozsądkiem i z umiarem
Franek..zwykła sól kuchenna ich rozpuszcza...wystarczy ich potrzepać...dziś ze solinczką gonie w koło domu hee..nawet ziemniaki jedzą takie sa bestie
Czas na....
..................................
..................................
W stronę ...Szczecina zmierzają znad Niemiec grożne burze.. .
.............................................................
.............................................................
ulka nielubie tych besti a z solą wiem najłatwiej tak ich załatwić
Ulala.. .
.........................................
.........................................
wędrowco
a co z południem i wschodem jaka tu ma być pogoda ? Tornada ? Tajfuny ? Co będzie ?
a co z południem i wschodem jaka tu ma być pogoda ? Tornada ? Tajfuny ? Co będzie ?
Franuś ..ale powiem Ci na ci się wabią...wystarczy na talerzyk nalać piwa...to nie żart lubią ten zapach i w tedy zbiorowo ich sola potrzepać
ulka szkoda piwa to marnotrawstwo tak rozlewać piwko
emeryt malaga to portugalia ? Heha
Franek.. .
Dzisiaj wszystkie klęski piorunowo-wiatrowo-deszczowo-tornadowo-gradowe przejdą przez północną Polskę.. .
.......................................................
Dzisiaj wszystkie klęski piorunowo-wiatrowo-deszczowo-tornadowo-gradowe przejdą przez północną Polskę.. .
.......................................................
emeryt musisz dilera
zmienić
zmienić
+25 za oknem. Może być.. .
...................................
...................................
wędrowca ani nie strasz takimi prognozami
Ulala.. .
..............................
..............................
No to jestem z powrotem mokra, zgrzana i odwodniona jednocześnie ale całkiem żywa
Kogo jeszcze nie witałam to teraz nadrabiam zaległości
Kogo jeszcze nie witałam to teraz nadrabiam zaległości
Medea.. .
.....................................
.....................................
Trisetum.. .
................................
................................
Robić Test MM czy nie. Robić. Oto jest pytanie.. .
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
Zaraz znikam.. .
......................................
......................................
Tris..nie chodzi mi ze przed wyborami..ale tak ogolnie mili i serdeczni sa..wiem ze kazdy stara sie jak moze aby zdobyc ludnosc ku sobie..ale od "Obamow" bije takie wewnetrzne cieplo..
Tris..tak jakos czuje..tak samo Gauck prezydent De.jest sympatyczny..
dobra stleniam sie..dzis mam smaka na watrobeczke kartofelki i kapustka kiszona..ide cos dzialac bo jeszcze sniadanka nie jadlam..
Czy można dać zdjęcie kuponu który jest jeszcze ważny na kolejne losowanie czy nie można ?
A propos Lotto i Mini to zwariowana teoria miesięcy haab, którą sobie od trzech miesięcy analizuję całkiem fajnie się sprawdza. Problem w tym, że pozwala ona niestety zawęzić zakres liczb do wyboru tak, że zostaje od 14 do nawet 26-27 liczb. Nie ma więc zastosowania praktycznego. Ot taka ciekawostka. Obecny miesiac w tym kalendarzu to liczby 13 i jej wielokrotności oraz numerologicznie rzecz biorąc 1,2,7,4. Biorąc pod uwagę wyłącznie liczby numerologicznie powiązane z tymi liczbami plus tylko wielokrotności 13 i 7 ( z obserwacji wynika, że tylko wielokrotności liczb większych od 5 warto brać pod uwagę) uzyskujemy na okres 13.06.-03.07.2013 roku taki zbiór
13,26,39,42
1,10,19,28,37,46
2,11,20,29,38,47
4,13,22,31,40
7,16,25,34,43 + 14,21,28,35
Niestety 30 liczb to zbiór nie pozwalający na rozsądne typowanie w realu bo przypomina CH/T tyle, ze z mniejszej ilości liczb. Ot taka ciekawostka chyba, że ktoś zajmujący się analizami lotto umiałby wykombinować jak ocenić szanse wejścia tych liczb w konkretnym losowaniu A tak mamy tylko fajną ciekawostkę
Jedyna prawidłowość z tych kombinacji płynąca to powodzenie 13 i jej wielokrotności weszły już trzy z nich a została 39 i ją warto obstawiać w najbliższych losowaniach mini i lotto
13,26,39,42
1,10,19,28,37,46
2,11,20,29,38,47
4,13,22,31,40
7,16,25,34,43 + 14,21,28,35
Niestety 30 liczb to zbiór nie pozwalający na rozsądne typowanie w realu bo przypomina CH/T tyle, ze z mniejszej ilości liczb. Ot taka ciekawostka chyba, że ktoś zajmujący się analizami lotto umiałby wykombinować jak ocenić szanse wejścia tych liczb w konkretnym losowaniu A tak mamy tylko fajną ciekawostkę
Jedyna prawidłowość z tych kombinacji płynąca to powodzenie 13 i jej wielokrotności weszły już trzy z nich a została 39 i ją warto obstawiać w najbliższych losowaniach mini i lotto
A bo są numery i jak bym trafił to nie wypłacą mi wygranej ? Bo nie wiem czy widzieliście chłopaków na YouTube co trafili szóstkę Lotto i pokazali kupon i podobno im wygranej nie wypłacili to prawda ?
krzysztof/pewnie przepisał ktoś ich nu merki na kartke i im ukradł wygraną
medea , jesteś ?
ja wczoraj dla zabawy skreśliłem luczby 6i 8 oraz ich wielokrotność , udało się mi trafić6/10
ja wczoraj dla zabawy skreśliłem luczby 6i 8 oraz ich wielokrotność , udało się mi trafić6/10
jackwar można z numerologii i innych tego typu pomysłów śmiać, ale od czasu do czasu nieźle się sprawdzają
Czaicie trafić 11/12 w Kaskadzie ? Bo u jednego gościa widziałem skan kuponu gdzie właśnie tak było.
moje numerki były 6,8,12,16,18,24,26,30,34,36 nie wiem jak bym dalej kreślił ale może była by szansa na coś więcej po selekcji
czesc medea
a to ciekawe to co napisałaś o liczbach ... ja gram bardziej intuicyjnie i spośród liczb których podałaś mam 9 liczb od trzech losowań ...hmmm może coś z tego grubszego trafię pozdrawiam serdecznie
a to ciekawe to co napisałaś o liczbach ... ja gram bardziej intuicyjnie i spośród liczb których podałaś mam 9 liczb od trzech losowań ...hmmm może coś z tego grubszego trafię pozdrawiam serdecznie
Krzysztof_c
Czasami niektórym szczęście sprzyja i ktoś wygrywa
jackwar
No właśnie ta selekcja i dobór to jest w tego typu pomysłach największy problem
Czasami niektórym szczęście sprzyja i ktoś wygrywa
jackwar
No właśnie ta selekcja i dobór to jest w tego typu pomysłach największy problem
tak dla ciekawostki 13go weszło pięć liczb które teraz podałaś ja wtedy trafiłam 4/6 w dużym +
A ile trafiliście najwięcej w Lotto i Lotto Plus ja 2/6 i 2/6.
1580229. trisetum
pytanie /z serii podchwytliwych pytań/ a ile wtedy płacili ?
uwaga - pomocnicza - możesz lecieć w zaparte
ktoś przepisał koT na kartce Pan mówisz ?
pytanie /z serii podchwytliwych pytań/ a ile wtedy płacili ?
uwaga - pomocnicza - możesz lecieć w zaparte
ktoś przepisał koT na kartce Pan mówisz ?