Wpisy 1 574 418 – 1 574 517
14 czerwca 2013 18:14 → 14 czerwca 2013 18:49, 100 wpisów
Na pomorzu pizdziawka
boś kiep..nikt nie typuje cięgiem ..równo .. i dobrze , zapamietaj
rafalski zamienim sie na miesiąc domami,ty se pomieszkasz na slasku a ja na morzem ?
Na śląsku śmierdzi
Ale jakże urokliwe miejce..a nad morzem co masz...wode miedzy piaskami
te morskie oko przereklamowane,jak tłuk idziesz pod góre aby zobaczyć okrągły staw i knajpke obok z kawą za 78złotych
Czemu w telefonie emotki śmieszki się nie ruszają
no chyba snisz ;d jak ktos ma dobra taktyke i rozgryzie dobrze to po wielu probach i bledach to jest w stanie codziennie wygrywac kwestia tylko wkladu w zaklady i zysk gwarantowany kwestia rozpisania i ulozenia odpowiednich liczb mam znajomego co miesiecznie 10 tys zl zarabia na ts
dziś dobry dzień w drapkach: krzyżówka -100zł nr. 053, s7 -14zł, frutek -10zł
Misiek tak ci powiedział
Drapek
drapek , a ile pustych wydrapałeś ? pewnie same wygrane trafiasz
misiek ja znam takich co maja 17 tys wypłaty za kopanie w nosie/patrz politycy/
krzyżówkę kupiłem w rzeszowie 1szt zwykłej i 1szt xl; xl 011 pustak
i dzięki
i dzięki
A może ten miśka znajomy to emeryt
jackwar ja nie kupuję hurtem jak ci z forumlotto, tylko na sztuki
a dla amatorów drapania wkrótce będzie szybkie 100zł po 5zł i monopoly po 2zł
1 574 436. Miisiek 2013-06-14 (18:21)
>>> mam znajomego co miesiecznie 10 tys zl zarabia na ts <<<<
Znasz Preazsa TSa?
>>> mam znajomego co miesiecznie 10 tys zl zarabia na ts <<<<
Znasz Preazsa TSa?
kawalipa, a szybkie100 - się dopiero okaże czy będzie w każdej paczce 1 raz, czy w co drugiej
To emeryt jest prezesem tsi nic się nie pochwalił
Faktycznie kłamca
Faktycznie kłamca
tak w multi on bierze na chybil trafil kupony pewnie skresla od tego a pozniej gada ze na chybil wygral zesral sie a nie wygral na chybil 9/10 czesto ma na 9 mial 8 i to nie raz a w sklepie tyle w kasie nie miala to 300zl podarowal bo mu sie nie chcialo jechac do oddzialu w lublinie
dziewne te wygrane w lotto caly czas ktos z wlkp widze ze ciemnosc w mozgach jest dalej wiecej zaoszczedzicie jak nie bedziecie grac!!! proponuje fundusz inwestycyjnym z zykiem 10 % w axa jest taka mozliwosc sprawdzcie sami sam inwestuje 500 zl co miesiac za 5 lat bede mial wkald finansoy na cos konkretnego a wy dalej bedziecie trwac przy tym co obecnie
wrocilem z dwora,kupiłem po drodze truskawki po 5zeta za kilogram:
w szy100 gł. wygrana to 100k, a nie wiem, czy przypadkiem 100zł nie będzie w każdej paczce- poczekamy na oficjalne dane na lotto.pl
hipciooodpowiem Ci pytaniem- a jak to się dzieje, że nie wygrywam nawet głópiej stówki w mm
lrb/ oto jeden koment o axa i inwestycji tam
"ostatni raz wlazłem w to gówno.z przyczyn losowych musiałem zakonczyc umowę .co miesiąc składka 450 zł.wpłaciłem ponad 5000 dzisiaj otrzymałem pismo że nalezy mi się 0zł.Wolę te pieniądze wpłacac na konto oszczędnościowe niż dawac tym h...zarabiać.pozdrawiam weszystkich inwestorów"
"ostatni raz wlazłem w to gówno.z przyczyn losowych musiałem zakonczyc umowę .co miesiąc składka 450 zł.wpłaciłem ponad 5000 dzisiaj otrzymałem pismo że nalezy mi się 0zł.Wolę te pieniądze wpłacac na konto oszczędnościowe niż dawac tym h...zarabiać.pozdrawiam weszystkich inwestorów"
torsan, ja miał jeszcze 4/5 w keno z chybika i 10zł straty o 14tej w mm
drapek ale jak ty to robisz,że pozwalaja ci wybierac konkretne numery zdrapek?
hicio, w sklepie to często dają jak leci, ale w samodzielnych kolekturach nie ma z tym problemu i dziś kupiłęm w firmowej żb pl. wolności/rzeszów
stracilem na tym duzo ale nigdy sie nie wybieram do punktu lotto bez gry systemowej
wiem zawalilem sprawe moglem te 11 tysi wydac na system 12 w mini lotto
lrb nie o tym myślałem trzeba było te 11 tys zainwestowac w te auto
no ostatnio przy tych kumulacjach zostawilem 336 zl jeden zaklad systemowy
ja bym juz mial 5 mln dybym sie zasugerowal liczba mojej partenerki ta liczba bedzie mnie przesladowac do konca zycia jest to liczba 29