Wpisy 1 572 461 – 1 572 560
13 czerwca 2013 15:25 → 13 czerwca 2013 16:05, 100 wpisów
Rafalski.Spróbuję.
spacerek
spacerek
rafalski ale koty sa ponoć smaczniejsze zwłaszcza po 3 tygodniach zakopania w ziemi i tylko żeby ogonek wystawał
jak ogonek będzie wystawał, to mi go ktoś skroi
da się tu fotkę wkleić?
da się tu fotkę wkleić?
to go zakop w swoim ogrodzie i za 3 tygodnie obcinasz końcówke ogonka i masz szejka czekoladowego
Monet nic takiego, Tris zgłodniał
A... to smacznego.
Kota trzeba ze dwie doby w marynacie ziołowej potrzymać. Kruszeje .
Kota trzeba ze dwie doby w marynacie ziołowej potrzymać. Kruszeje .
andromeda nie lubi chyba ziół, pewnie woli na ostro
chyba nie da się tu foto wkleić
chyba nie da się tu foto wkleić
Wraca mąż do domu.
- Chleb kupiłeś? - pyta żona.
- Z a k u p y, to nie jest męskie zajęcie! - odpowiada mąż.
- No to zajmij się męskim zajęciem - odpowiada żona podciągając spódniczkę.
- A co, pożartować nie można?! Gdzie ta siatka?
- Chleb kupiłeś? - pyta żona.
- Z a k u p y, to nie jest męskie zajęcie! - odpowiada mąż.
- No to zajmij się męskim zajęciem - odpowiada żona podciągając spódniczkę.
- A co, pożartować nie można?! Gdzie ta siatka?
a, nie - moment -
Jak powstaje plotka?
Kiedy pani A mówi pani B, że pani C dawała D, panu F.
A dlaczego panu F, a nie panu E?
Bo pan E ma G nie H, i w ogóle pan E podobnie jak pani C są K i pani A nie będzie o nich rozmawiała.
i teraz i i
Jak powstaje plotka?
Kiedy pani A mówi pani B, że pani C dawała D, panu F.
A dlaczego panu F, a nie panu E?
Bo pan E ma G nie H, i w ogóle pan E podobnie jak pani C są K i pani A nie będzie o nich rozmawiała.
i teraz i i
e to olać nie chce mi się zmniejszać
Andro ale ja lubię koty
Andro ale ja lubię koty
w futrze w futrze, fajnie przełyk gilga przy jedzeniu
ups ups pali pali dziewczyny co wy
po kwiatku na zgodę
po kwiatku na zgodę
Monet ratuj
mam parówki w lodówce hę co wy na to
andromeda..ale można zemleć, polac dobrym sosem.i moze da się zjeśc..z frytkami..
Mam nadzieje,ze nie jaest zaROBaczony
Mam nadzieje,ze nie jaest zaROBaczony
oj tak właśnie ja mam chyba robaki i adidasa i nie wiadomo co jeszcze
Sorry..ale ktoś musi się poświęćić Rafalski. Miło Cię było poznać.
przyjmij to z godnością.
przyjmij to z godnością.
Tris ratuj, bo mnie w ogródku zakopią na trzy tygodnie i wystawią tylko ogonek
Monet, kto wyjechał z tymi ziołami
a teraz mnie zeżrą
a teraz mnie zeżrą
meł make, meł mąkę... mleć ,
uff
Forma podstawowa: mleć
Odmiany: mełci, mełli, mełliby, mełlibyście, mełlibyśmy, mełliście, mełliśmy, mełł, mełła, mełłaby, mełłabym, mełłabyś, mełłam, mełłaś, mełłby, mełłbym, mełłbyś, mełłem, mełłeś, mełło, mełłoby, mełłobym, mełłobyś, mełłom, mełłoś, mełły, mełłyby, mełłybyście, mełłybyśmy, mełłyście, mełłyśmy, mełta, mełtą, mełte, mełtego, mełtej, mełtemu, mełto, mełty, mełtych, mełtym, mełtymi, miel, mielą, mieląc, mieląca, mielącą, mielące, mielącego, mielącej, mielącemu, mielący, mielących, mielącym, mielącymi, mielcie, mielcież, miele, mielecie, mielemy, mieleni, mielenia, mieleniach, mieleniami, mielenie, mieleniem, mieleniom, mieleniu, mieleń, mielesz, mielę, mielmy, mielmyż, mielona, mieloną, mielone, mielonego, mielonej, mielonemu, mielono, mielony, mielonych, mielonym, mielonymi, mielże, niemełci, niemełta, niemełtą, niemełte, niemełtego, niemełtej, niemełtemu, niemełty, niemełtych, niemełtym, niemełtymi, niemieląca, niemielącą, niemielące, niemielącego, niemielącej, niemielącemu, niemielący, niemielących, niemielącym, niemielącymi, niemieleni, niemielenia, niemieleniach, niemieleniami, niemielenie, niemieleniem, niemieleniom, niemieleniu, niemieleń, niemielona, niemieloną, niemielone, niemielonego, niemielonej, niemielonemu, niemielony, niemielonych, niemielonym, niemielonymi
uff
Forma podstawowa: mleć
Odmiany: mełci, mełli, mełliby, mełlibyście, mełlibyśmy, mełliście, mełliśmy, mełł, mełła, mełłaby, mełłabym, mełłabyś, mełłam, mełłaś, mełłby, mełłbym, mełłbyś, mełłem, mełłeś, mełło, mełłoby, mełłobym, mełłobyś, mełłom, mełłoś, mełły, mełłyby, mełłybyście, mełłybyśmy, mełłyście, mełłyśmy, mełta, mełtą, mełte, mełtego, mełtej, mełtemu, mełto, mełty, mełtych, mełtym, mełtymi, miel, mielą, mieląc, mieląca, mielącą, mielące, mielącego, mielącej, mielącemu, mielący, mielących, mielącym, mielącymi, mielcie, mielcież, miele, mielecie, mielemy, mieleni, mielenia, mieleniach, mieleniami, mielenie, mieleniem, mieleniom, mieleniu, mieleń, mielesz, mielę, mielmy, mielmyż, mielona, mieloną, mielone, mielonego, mielonej, mielonemu, mielono, mielony, mielonych, mielonym, mielonymi, mielże, niemełci, niemełta, niemełtą, niemełte, niemełtego, niemełtej, niemełtemu, niemełty, niemełtych, niemełtym, niemełtymi, niemieląca, niemielącą, niemielące, niemielącego, niemielącej, niemielącemu, niemielący, niemielących, niemielącym, niemielącymi, niemieleni, niemielenia, niemieleniach, niemieleniami, niemielenie, niemieleniem, niemieleniom, niemieleniu, niemieleń, niemielona, niemieloną, niemielone, niemielonego, niemielonej, niemielonemu, niemielony, niemielonych, niemielonym, niemielonymi
koledzy kurka
jeden podpuszcza a drugi dał nogę
jeden podpuszcza a drugi dał nogę
jocia ale mielonkę wkleiłaś
dobra wy mi darujecie a ja obiecuję ni jeśc kotków
dobra wy mi darujecie a ja obiecuję ni jeśc kotków
przerzucę się na handel skórkami
i ewakuacja
Hej Jocia mój pewniak 73 wszedł
masz już pewniaka na wieczór?
masz już pewniaka na wieczór?
Dziewczyny>> jest propozycja.
Może zamiast łykowatego i żylastego Rafalskiego po zeżarciu ktorego czkawka by was zamordowała..
Chcecie nieskazitelniej budowy -same mięsnie i intelekt w sam raz dojdzały 30-35 ? bez doplaty?
Może zamiast łykowatego i żylastego Rafalskiego po zeżarciu ktorego czkawka by was zamordowała..
Chcecie nieskazitelniej budowy -same mięsnie i intelekt w sam raz dojdzały 30-35 ? bez doplaty?
basiu brawo..zapamietałam..nie mam nic jeszcze
podziałam ..póxniej
podziałam ..póxniej
monet chce się pozbyć emetyta, bo mu się juz w piwnicy rozkłada i znikam