Wpisy 1 572 133 – 1 572 232
13 czerwca 2013 13:30 → 13 czerwca 2013 13:57, 100 wpisów
rafalski........nie ma skanera ......nie ma telefonu .....to czym zrobił skan?????..........myślę że tego skana komuś poprostu zajumał
królmulti......
teraz wierzę że ten dowód wypłaty jest twój....i zwracam honor
teraz wierzę że ten dowód wypłaty jest twój....i zwracam honor
pewnie musiał szybko uciekać jak go kolektorka goniła
i raczej napewno przedrukowane....bo nic się nie zmieniło......tylko podpis doszedł.....
hałapek też mu to powiedziałem
Lili kopę lat
Lili kopę lat
kepalah...szkoda,że go na ryby wyciągnęlibo miałam mu coś od kogoś przekazać.
właśnie gdzie ja łaziłem
siemka
profesor
kepalah..jak wczoraj?przedwoczar za słowo PIRDzącychuczył się na mnie bot karwa zaszczyt mnie lutnął jak nic
halapek...bot wykrył PIERD...i myślał,że będzie inne słowo ale dobrze,że mnie zbanował bo by było ostroi po co
przekleństwo czy nie piardy brzydko pachną i bot może być uczulony
Lila...
rafalskiszczególnie jak pierdzą węże lub jąkała bo w kącie stoi,ściska dupę bo się boi....chciałby puścić sobie bąka lecz w pierdzeniu też się jąka
tylko po co bany za brzydkie wyrazy, przecież i tak je kropkuje
Lila...jak wygrane
lili czy to Tuwim
Tak halapek masz zupełna racje, to na pewno jest przedrukowane
Staś
Lili ktoś z nas za dużo pije
tylko kto
Lili ktoś z nas za dużo pije
tylko kto
Lila...ja się puscilem zobaczymy
milan...uwaga na bany
królmulti......a tak dla świętego spokoju ...nie mógł byś zrobić zdjęcia....żeby to inaczej wyglądało??
bot nie śpi
Halapek, co bymtu nie wkleił i tak nie uwierzycie także daj sobie juz z tym spokój
halapek nie zrobi inaczej, bo jak zrywał ze ściany w ż wydruk, to mu się lewa strona urwała
Jesli nie wierzycie to niech tak zostanie dla Was, niech to jest przedrukowane i co tylko sobie zażyczycie
taaa wszyscy pisza tu o tobie bo nie maja o kimdaj na luz i nie pisz do mnie.
Lila 10 skresleń
Lili tak czułem, że to ja, ale dla pewności spytałem
Ja ma dość udawadniania, dla mnie jest ważne że wygrałem, a czy w to wierzycie to mało jest dla mnie interesujace
królmulti.....ok...to twoja sprawa czy wygrałeś czy nie.....ale ja jak bym miał się pochwalić to zrobiłbym to wiarygodnie
Lila...
Masz zupełna rację halapek jestem nie wiarygogny, i daj sobie już z tym spokój
Lila..teraz pozostaje trafić
królmulti... podatek to sam płaciłeś czy już ci odciągnęli ??
tak wygrałeś wierzymy Ci i zmień już płytę
Lila..no pewnie
tianshi to na miejscu w oddziale od razu odtrącają i do wypłaty było 5400 PLN
co to za podatek .....600 zł.......ja nieraz skarbowemu muszę oddać i parę tysięcy...miesięcznie ......to jest dopiero podatek
królmulti... to przynajmniej nie musiałeś latać do urzędu skarbowego i 10 % ci odjęli?
Lila...