Wpisy 1 572 033 – 1 572 132
13 czerwca 2013 12:31 → 13 czerwca 2013 13:27, 100 wpisów
posrała sie bida i płacze
"1 572 007. rafalski38 2013-06-13 (12:21) WYSPA MARZEŃ
królu a skąd my mamy wiedzieć, że nie wydrukowałeś kopi i nie podpisałeś jej a potem pstryknąłęś nowe foto"
Kolego rafalski, jeszcze sie taki nie urodził coby każdemu dogodził
królu a skąd my mamy wiedzieć, że nie wydrukowałeś kopi i nie podpisałeś jej a potem pstryknąłęś nowe foto"
Kolego rafalski, jeszcze sie taki nie urodził coby każdemu dogodził
Rafalski, choćby nie wiem co bym tu wkleił i tak mi nie uwierzysz, juz taka Twoja natura
jociu
wiem, że nie lubisz zbyt wyraźnie się artykułować, ale
ów nick nowy - móltik-a - nie przypomina Ci ot choćby takiego kolegi nila ?
- służący, którego wpisywał wyniki z kompa
czy grupy mających patent na keno -
nie, nie musisz odpowiadać
po prostu w 'normalnym' świecie, w realu obchodzi się takie coś łukiem, a tu w necie takie wbije i 'jadzie' i nie 'pokonasz', jeśli to w takich kategoriach traktować, bo pewnym ludziom łatwiej wyjść niż tworzyć na nowo
albo naubliżać, przeczekać kilka dni, znowu naubliżać
dobrego trafnych
wiem, że nie lubisz zbyt wyraźnie się artykułować, ale
ów nick nowy - móltik-a - nie przypomina Ci ot choćby takiego kolegi nila ?
- służący, którego wpisywał wyniki z kompa
czy grupy mających patent na keno -
nie, nie musisz odpowiadać
po prostu w 'normalnym' świecie, w realu obchodzi się takie coś łukiem, a tu w necie takie wbije i 'jadzie' i nie 'pokonasz', jeśli to w takich kategoriach traktować, bo pewnym ludziom łatwiej wyjść niż tworzyć na nowo
albo naubliżać, przeczekać kilka dni, znowu naubliżać
dobrego trafnych
spadam do pracy
ide a wy sie nie pozabijajcie na mp niedowiarki
ide a wy sie nie pozabijajcie na mp niedowiarki
Rafalski, dla mnie jest ważne nie Wasza wiara czy wygrałem, tylko to aby mnie tu nie oczerniac i obrażać, A ponadto pisałem juz kilka dni temu że wklejanie kuponów wygrywajacych nie ma najmniejszego sensu, co widać po Waszych wpisach.
wasyl
zrozum, nie chodzi o ten ostatni wskan
wskan potwierdzenia, a nie kuponu
wcześniej miał wejście smo/cz/ka
zrozum, nie chodzi o ten ostatni wskan
wskan potwierdzenia, a nie kuponu
wcześniej miał wejście smo/cz/ka
A na dodatek wklejanie takich kuponów, jest zaproszeniem do siebie złodziei, gdyż jak wszem i wobec wiadomo w internecie nie jesteśmy anonimowi.
robal ... oki ja sie nie mieszam
bo juz sie poklucilem tu z wieloma
ino po co
a srał to pies dajta na luz
pomagajmy se nawzajem zeby rozwalic TS a nie czat
bo juz sie poklucilem tu z wieloma
ino po co
a srał to pies dajta na luz
pomagajmy se nawzajem zeby rozwalic TS a nie czat
króliku jak wkleisz skan z wygraną np 5/5 to Ci się złodzieje nie zbiegną zaraz pod dom, a nikt normalny się wygraną 6/6 w lotto by tu raczej nie pochwalił.
Co do Twojego skanu to co to za skan, z tego co pamiętam, to chwaliłeś się tu jakimś 4*9/10 a to raczej nijak się ma do tego skanu
Co do Twojego skanu to co to za skan, z tego co pamiętam, to chwaliłeś się tu jakimś 4*9/10 a to raczej nijak się ma do tego skanu
5/5 MM*
Choć multipasko ma równie dobre statystyki, to nie ma wszystkich, tak samo i ja mam dużo ale są i taki których ja nie mam a posiada multipasko, a to sie uzupełnia
no dobra i znikam i pozdrawiam wszystkich /jako i ja/ waryjatów
spadam do pracy
Rob.
hej wasyl pamiętaj po pracy można
Rafalski, już pisałem na początku że źle odczytałem liczby na kuponie i w oddziale TS gdy byłem odebrać wygrana, zostałem zdołowany bo okazało się że to było 8/10 trafionych, i za to oczywiście przeprosiłem wszystkich na czacie. Ale to nie było celowe tylko przez moje niedopatrzenie
to ładnie, że sprostowałes królu, ale nadal skan niezgodny
xleom, już jej nie mam, ale wtedy kupiłem a było to w 1999r. opla astrę
bo widzisz, jak tu powiesz, że trafiłeś coś konkretnie i wkleisz to na potwierdzenie, to raczej ciężko węszyć ściemę
Nie robalku, nie byłem na pewno obelzywy, z prostej przyczyny, gdyż mam zasadę nikogo na internecie nie obrażam
fakt jak ktoś ma znajoego kolektora
to można tu na multipasko
nieżle powklejać
to można tu na multipasko
nieżle powklejać
I dlatego będę wklejał tu kupony wygrywające od razu gdy coś trafię, oczywiście w granicach rozsadku, gdyż jak już pisałem nie zamierzam zapraszać złodziei do domu swojego
skoro wiesz, to czemu piszesz, że skany łatwo spreparować
mówisz i wklejasz.
mówisz i wklejasz.
Rafalski pomyliłeś mnie z kimś innym, nigdy nie napisałem że skany można spreparowac
królik
zauważyłem to że wciskasz coś na siłe
my o tym wszystkim wiemy gdzie co i jaką wygraną gdzie się odbiera
z menela próbujesz zrobić analfabete
zauważyłem to że wciskasz coś na siłe
my o tym wszystkim wiemy gdzie co i jaką wygraną gdzie się odbiera
z menela próbujesz zrobić analfabete
xelom
tak trzaskają reklamy cudownych_programów_do_lotto_różnych - wygrana dzięki, a na kuponie /od zaprzyjaźnionej kolektorki/ czasem nawet nie zajarzy, że zostawił - chybił-trafił
tak trzaskają reklamy cudownych_programów_do_lotto_różnych - wygrana dzięki, a na kuponie /od zaprzyjaźnionej kolektorki/ czasem nawet nie zajarzy, że zostawił - chybił-trafił
xelom, w jaki sposób próbuje zrobić analfabetę, znowu coś wymyślasz
królik wg mnie swoją wygraną
możesz odebrac nawet w kosciele
tam nie przeklinają
możesz odebrac nawet w kosciele
tam nie przeklinają
1 571 958. królmulti 2013-06-13 (11:57) Strzelce Opolskie
Co również można to samo powiedzieć o zorro88, który też nie wiadomo czy wygrał czy pozyczył od kogoś kupon abu tu wkleić sobie skan niby wygranej
a jak to rozumieć.....
skoro powiedział mam 7/7 i wkleił to co wymyślił sobie i poszedł w polskę szukać kogoś kto to trafił, żeby pożyczyc...
Co również można to samo powiedzieć o zorro88, który też nie wiadomo czy wygrał czy pozyczył od kogoś kupon abu tu wkleić sobie skan niby wygranej
a jak to rozumieć.....
skoro powiedział mam 7/7 i wkleił to co wymyślił sobie i poszedł w polskę szukać kogoś kto to trafił, żeby pożyczyc...
Rafalski, równie dobrze mógł to trafić jego kolega, który dał mu skana, co nie może tak być ???
królik nie chce mnie sie kopać
w wpisach do tyłu bo mam robote
a ty idz tam
gdzie KRÓL
piechotą chodzi
królik wg mnie wygrałeś
i po temacie
w wpisach do tyłu bo mam robote
a ty idz tam
gdzie KRÓL
piechotą chodzi
królik wg mnie wygrałeś
i po temacie
Jeśli Wy potraficie tak tu pisac o mnie że oczerniam i kłamię, to jaka pewność mogę miec że tak nie było w przypadku zorra88 ???
królu co ty pitolisz, jedna 7/7 była na całą polskę i akurat kolega się jego znalazł który to trafił, proszę Cię.....
Dlatego nie po to jest ta strona aby się chwalić wygranymi, tylko po to aby sobie nawzajem pomagać w typowaniu
basia
Rafalski, jeszcze raz sie pytam jaka pewność masz że zorro88 wygrał, mieszkasz z nim razem, widziałeś jak odbiera nagrodę ???
Królu z tobą się tak ciężko gada jak z tymi co ze strażnicą mi się na chatę wiecznie pchają, ale raczej nie jesteś jednym z nich bo oni mają zakaz uprawiania hazardu
Dlatego powtarzam jeszcze raz, nie ma sensu tu się chwalić wygranymi
królu jesteś wielki
tak trzeba się chwalić wygranymi
a mój wuja w latach 90
wygrał nowiutkiego
poloneza
wysokich wygranych na 14 i 21,40
oczywiście na skrzypcach
tak trzeba się chwalić wygranymi
a mój wuja w latach 90
wygrał nowiutkiego
poloneza
wysokich wygranych na 14 i 21,40
oczywiście na skrzypcach
Rafalski, myśl logicznie a nie interesuj się czy ktos wygrał czy nie
królu z pewnością o całe 100% większą niż wygrana w Twoim profku
Ja np.nie mam pewności ale nie ma tez powodu aby w ta jego wygraną nie wierzyć.
xelom, za mnie typuje program, ja nie muszę typowac i myslec nad liczbami
mnie to nie interesuje czy ktoś wygrał, ja po prostu nie lubię smutasów, którzy wymyślają wirtualnie bzdety, po to by komuś udowodnić jacy są zajefajni, a w rzeczywistości to objaw zakompleksienia w realnym życiu...
Dzisiaj powinny sobie porządzić liczby z zestawu 5,8,11,13,40,60,79 a jeśli tak będzie to będę miała nową metodę typowania
królu ok
a czy program za ciebie też wysyła pukony
medea76
i znikam
a czy program za ciebie też wysyła pukony
medea76
i znikam
Ja mogę za to pomóc w statystykach wielu, jeśli ktokolwiek czegoś potrzebuje a akurat takich obliczeń nie posiada multipasko
I nic w zamian nie oczekuję oprócz tego aby mnie tu nie oczerniać jak to zrobił Magister i nie obrazać.
medusia
nie no zmęczył mnie ten gość, Robal ostrzegałeś mnie, że bez sensu
nie no zmęczył mnie ten gość, Robal ostrzegałeś mnie, że bez sensu
A reszta tzn. wasza wiara czy wygrałem czy nie jest mi do niczego potrzebna.
nie będziemy tęsknić
rafał ..jaki zmęczyć ..wini kto robiom koniom przy kompieto jest to zmęczyć
królmulti.......jeąeli masz te potwierdzenie wypłaty ....to trzaśnij zdjęcie telefonem żeby było widać że je teraz robiłeś ...i po sprawie ...wtedy ci wszyscy uwierzą......mówiłeś że masz bo trzymasz na wszelki wypadek
krzysio psychę męczy on jakiś taki dołujący jest, a koniom to przyjemność to nie męczenie
taki wydrók to zwykle jeest przyczepiony do kartki ksera kuponu w kolekt takie widzalem nie raz bo takim wydrukiem to sobie marzna dupe podetrzec
hałapek jak wtedy wygrał 4*9/10 to pisał, że skanera nie ma
teraz cicho bądz ..kazdy mają sprawy jak chcecie lubicie lody
giaster...to jest wydruk z oddziału totalizatora....ale czy jego ....to nie wiem ....u mnie takie dwa wiszą w kolekturze bo ludzie oddali
rafał ..zobacz ty nie widziałeś ..chyba umiesz albo nie umiesz jak on..
---
http://i1.ryjbuk.pl/52c49f546f3a55efa22763fb783273a368c7bf73/9fa1ab776982-gif
--
---
http://i1.ryjbuk.pl/52c49f546f3a55efa22763fb783273a368c7bf73/9fa1ab776982-gif
--
moje liczby na dziś:
3,14,17,18,28,32,35,65,69,80 oraz
6,27,47,48,53,78,79
POWODZENIA !!!
3,14,17,18,28,32,35,65,69,80 oraz
6,27,47,48,53,78,79