Wpisy 1 571 963 – 1 572 062
13 czerwca 2013 12:01 → 13 czerwca 2013 12:50, 100 wpisów
Chcę, również i pomóc w statystykach, wszystkim którzy tego chcą, bo posiadam na prawdę duży zasób statystyk, ale to już od Was zależy czy tego chcecie czy też nie
'robalku', to Ktoś może pisać, a nie netowa osoba nie
odróżniająca cytatu od samodzielnego wpisu a
kuponu od potwierdzenia
- myślenie w zaniku /albo/ a chyba, to gorsze/ - coś osoba udaje
odróżniająca cytatu od samodzielnego wpisu a
kuponu od potwierdzenia
- myślenie w zaniku /albo/ a chyba, to gorsze/ - coś osoba udaje
jeszcze wynikow nie bylo w tabeli a powiedzial ze 7/7 i byla tylko jedna a skan byl do 10 minut jeszcze aparatu szukal
1 571 959. królmulti 2013-06-13 (11:59) Strzelce Opolskie
zależy mi jedynie na tym aby mnie tu nie oczerniać i nie obrażać
O żesz ty obłudny typie.
A tobie wolnoi było?
Mnie?
Playera ktoremu zresztą liczby przewaliłeś?
Co za pieprzona mentalnoiśc Kalego.
Rany zaraz baba wyłapię
zależy mi jedynie na tym aby mnie tu nie oczerniać i nie obrażać
O żesz ty obłudny typie.
A tobie wolnoi było?
Mnie?
Playera ktoremu zresztą liczby przewaliłeś?
Co za pieprzona mentalnoiśc Kalego.
Rany zaraz baba wyłapię
Monet zacytuj, chociaż jeden wpis obrażający kogokolwiek na tym czacie a nie oczerniaj bezpodstawnie innych, gdyz tym sposobem dajesz świadectwo o sobie
szkoda z nim gadać, to juz z moją teściową się lepiej rozmawia
Miisiek - kim Ty tam jesteś koleżko
zgoda 7/7 - nie chce mi się na ten dzień patrzeć - ale wcześniej - wcześniej chciał robić z użytkowników kompletnych idiotów
zgoda 7/7 - nie chce mi się na ten dzień patrzeć - ale wcześniej - wcześniej chciał robić z użytkowników kompletnych idiotów
zorro chcial robic? ja nie wiem nie wnikam tylko odnislem sie do tego ze jak ktos wygra cos to co mu zalezy wstawic na odczepnego skan wygranego kuponu nie obchodzi mnie kto tu co na kogo gada bajdami sie nie zajmuje
monet ty do banów przyzwyczajony
dla otrzeźwienia i zdrowotnośći
Czy nie lepiej podac po pewniaczku
Czy nie lepiej podac po pewniaczku
wiecie co nie rozumie was
królmulti pisze ze chce pomóc w ststystykach itd itp
robi to za free
a wy po nim jedziecie to ze polska przegrała nie musicie sie mscic
królmulti pisze ze chce pomóc w ststystykach itd itp
robi to za free
a wy po nim jedziecie to ze polska przegrała nie musicie sie mscic
auc, jocia nie bij
wasyl wolałem Ciebie jednak jak piłeś
a jak wam poda pewniaka to odrazu do kolektury popieprzac wam sie chce
jak pilem to byłem nerwowy i czesto miałem bany jak monet
bo kobiety to się za kudły targają od razu
Yota ..jesteś cycy yy ..ja nie mogę taki ja wole moge z kim tylko 2 jaj
wasyl
cóż - każdy ocenia po sobie - takie coś kiedyś słyszałeś -
- zielona, to łączka na której złowi się, kilku jeleni, a to na wspólne granie, a to na typy pewne, a to doładowanie konta, a to na jaką piramidkę, czy na wróbelka z krótszą nóżką
a kto się przyzna, że dał się wybzykać ?
to, jak to w tym kawale z Kowalem odzwyczajającym od picia - "a wypij jeszcze raz, to w całej wsi rozpowiem "
cóż - każdy ocenia po sobie - takie coś kiedyś słyszałeś -
- zielona, to łączka na której złowi się, kilku jeleni, a to na wspólne granie, a to na typy pewne, a to doładowanie konta, a to na jaką piramidkę, czy na wróbelka z krótszą nóżką
a kto się przyzna, że dał się wybzykać ?
to, jak to w tym kawale z Kowalem odzwyczajającym od picia - "a wypij jeszcze raz, to w całej wsi rozpowiem "
No i już skana wkleiłem, ciekawe czy to zdjęcie też Magistrowi z portalu chomikuj.pl wziąłem, czekam na jego wpis teraz, a może Magister i zorro88 to ta sama osoba lub jemu bliska
misiek o ile pamietam to jak w lutym przyszłes na mp
to tez po tobie jechali paskowicze tez zaciekle broniłes swoich liczb itd
miało byc 10z10 w mm a co jest psinco
to tez po tobie jechali paskowicze tez zaciekle broniłes swoich liczb itd
miało byc 10z10 w mm a co jest psinco
Na wsi umiera staruszek. Zebrała się cała rodzina i stoją przy łożu śmierci. Staruszek ostatkiem sił otwiera usta:
- Wiedzcie, że zapisałem wam cały swój majątek, willę, traktory, kombajny, krowy, świnie i... 22.786.283,67$ w gotówce.
Rodzina w pełnej konsternacji. Krew się zagotowała, wizje upojnej przyszłości nadpłynęły. Mało, co prawda, odwiedzali staruszka, mógł co nieco odłożyć, no, ale taka fortuna?! Ogródek wydaje się lichy, ze dwie kozy brykają po podwórku, w domu praktycznie nie ma elektryczności. Może całe życie oszczędzała...?
Najstarsza wnuczka podchodzi do umierającego i pyta:
- Wow! Dziadziu, to wspaniale. Ale gdzie dziadzio ma to wszystko...?
- Jak to gdzie?! Na Fejsbuku!
- Wiedzcie, że zapisałem wam cały swój majątek, willę, traktory, kombajny, krowy, świnie i... 22.786.283,67$ w gotówce.
Rodzina w pełnej konsternacji. Krew się zagotowała, wizje upojnej przyszłości nadpłynęły. Mało, co prawda, odwiedzali staruszka, mógł co nieco odłożyć, no, ale taka fortuna?! Ogródek wydaje się lichy, ze dwie kozy brykają po podwórku, w domu praktycznie nie ma elektryczności. Może całe życie oszczędzała...?
Najstarsza wnuczka podchodzi do umierającego i pyta:
- Wow! Dziadziu, to wspaniale. Ale gdzie dziadzio ma to wszystko...?
- Jak to gdzie?! Na Fejsbuku!
basia
Wasyl >> a Ty się dobrze czujesz?
Bany jak monet?
Mialem jednego bana i to tylko na godzine. I nie za złe zachowanie tylko insynuacje wobc Pasko.
Zacznij ty juz ten turnus chlopie
Bany jak monet?
Mialem jednego bana i to tylko na godzine. I nie za złe zachowanie tylko insynuacje wobc Pasko.
Zacznij ty juz ten turnus chlopie
No Magister, pokaż na co Cię stać, czy taki skan jaki jest teraz w moim profilu, również ci zabrałem ???
monet
królu musisz mu napisasac w KG
królu a skąd my mamy wiedzieć, że nie wydrukowałeś kopi i nie podpisałeś jej a potem pstryknąłęś nowe foto
jocia pamietasz jak mowilas ze jedna liczba nie jest juz taka mocna? to ona dzisiaj wchodzi
o rany..przestańcie
miisiek w moim wieku.. nie mam juz takiej pamięci
miisiek w moim wieku.. nie mam juz takiej pamięci
królumulti ten magister to nowy nick starego paskowicza załozyl go aby cie wkierwiac kazwa mac
jocia
nie, to stan konta
takich różnych
bajkopisarzy
dziś wysyłam g.r.a.t.i.s.o.w.o uzyskany - na stronie tu świeci - lub w multipairsie można wyczaić - ont - 3/3 od 939 losowań - bez progresji oczywiście, ot, takie mam kaprycho i może coś do tego
nie, to stan konta
takich różnych
bajkopisarzy
dziś wysyłam g.r.a.t.i.s.o.w.o uzyskany - na stronie tu świeci - lub w multipairsie można wyczaić - ont - 3/3 od 939 losowań - bez progresji oczywiście, ot, takie mam kaprycho i może coś do tego
czemu ten skan jest stale ucinany w tym samym miejscu?
ja uwazam ze najlepiej prawde se w oczy powiedziec i tyle
rafalski
pomiń takie kwestie - serio
taki skan - z 7/7, to naprawdę p Pikuś - bywały tu mocno większe
i bez robienia halo
pomiń takie kwestie - serio
taki skan - z 7/7, to naprawdę p Pikuś - bywały tu mocno większe
i bez robienia halo
Robal udowadniam gościowi, że ściemnia, tylko faktycznie sam nie wiem po co
nie jestem pewien, czy w takiej parce, jaka by Ci dała najwięcej radości
a propo's -
hipcio
taki byłeś najarany, taki zacieszony - to mam nadzieję - walnąłeś jakąś solidną stawką ?
a propo's -
hipcio
taki byłeś najarany, taki zacieszony - to mam nadzieję - walnąłeś jakąś solidną stawką ?
rafalski38
dokładnie
musiałbyś się dostosować do poziomu - nie wiem, czy masz łopatę
a i tak /prawdopodobnie/ pokonałby
doświadczeniem
dokładnie
musiałbyś się dostosować do poziomu - nie wiem, czy masz łopatę
a i tak /prawdopodobnie/ pokonałby
doświadczeniem
Robal coś w tym jest, koleś nie potrfi przegrywać, więc nawet jak przegra to twierdzi, że wygrał- takiego nie przegadasz
posrała sie bida i płacze
"1 572 007. rafalski38 2013-06-13 (12:21) WYSPA MARZEŃ
królu a skąd my mamy wiedzieć, że nie wydrukowałeś kopi i nie podpisałeś jej a potem pstryknąłęś nowe foto"
Kolego rafalski, jeszcze sie taki nie urodził coby każdemu dogodził
królu a skąd my mamy wiedzieć, że nie wydrukowałeś kopi i nie podpisałeś jej a potem pstryknąłęś nowe foto"
Kolego rafalski, jeszcze sie taki nie urodził coby każdemu dogodził
Rafalski, choćby nie wiem co bym tu wkleił i tak mi nie uwierzysz, juz taka Twoja natura
jociu
wiem, że nie lubisz zbyt wyraźnie się artykułować, ale
ów nick nowy - móltik-a - nie przypomina Ci ot choćby takiego kolegi nila ?
- służący, którego wpisywał wyniki z kompa
czy grupy mających patent na keno -
nie, nie musisz odpowiadać
po prostu w 'normalnym' świecie, w realu obchodzi się takie coś łukiem, a tu w necie takie wbije i 'jadzie' i nie 'pokonasz', jeśli to w takich kategoriach traktować, bo pewnym ludziom łatwiej wyjść niż tworzyć na nowo
albo naubliżać, przeczekać kilka dni, znowu naubliżać
dobrego trafnych
wiem, że nie lubisz zbyt wyraźnie się artykułować, ale
ów nick nowy - móltik-a - nie przypomina Ci ot choćby takiego kolegi nila ?
- służący, którego wpisywał wyniki z kompa
czy grupy mających patent na keno -
nie, nie musisz odpowiadać
po prostu w 'normalnym' świecie, w realu obchodzi się takie coś łukiem, a tu w necie takie wbije i 'jadzie' i nie 'pokonasz', jeśli to w takich kategoriach traktować, bo pewnym ludziom łatwiej wyjść niż tworzyć na nowo
albo naubliżać, przeczekać kilka dni, znowu naubliżać
dobrego trafnych
spadam do pracy
ide a wy sie nie pozabijajcie na mp niedowiarki
ide a wy sie nie pozabijajcie na mp niedowiarki
Rafalski, dla mnie jest ważne nie Wasza wiara czy wygrałem, tylko to aby mnie tu nie oczerniac i obrażać, A ponadto pisałem juz kilka dni temu że wklejanie kuponów wygrywajacych nie ma najmniejszego sensu, co widać po Waszych wpisach.
wasyl
zrozum, nie chodzi o ten ostatni wskan
wskan potwierdzenia, a nie kuponu
wcześniej miał wejście smo/cz/ka
zrozum, nie chodzi o ten ostatni wskan
wskan potwierdzenia, a nie kuponu
wcześniej miał wejście smo/cz/ka
A na dodatek wklejanie takich kuponów, jest zaproszeniem do siebie złodziei, gdyż jak wszem i wobec wiadomo w internecie nie jesteśmy anonimowi.
robal ... oki ja sie nie mieszam
bo juz sie poklucilem tu z wieloma
ino po co
a srał to pies dajta na luz
pomagajmy se nawzajem zeby rozwalic TS a nie czat
bo juz sie poklucilem tu z wieloma
ino po co
a srał to pies dajta na luz
pomagajmy se nawzajem zeby rozwalic TS a nie czat
króliku jak wkleisz skan z wygraną np 5/5 to Ci się złodzieje nie zbiegną zaraz pod dom, a nikt normalny się wygraną 6/6 w lotto by tu raczej nie pochwalił.
Co do Twojego skanu to co to za skan, z tego co pamiętam, to chwaliłeś się tu jakimś 4*9/10 a to raczej nijak się ma do tego skanu
Co do Twojego skanu to co to za skan, z tego co pamiętam, to chwaliłeś się tu jakimś 4*9/10 a to raczej nijak się ma do tego skanu
5/5 MM*
Choć multipasko ma równie dobre statystyki, to nie ma wszystkich, tak samo i ja mam dużo ale są i taki których ja nie mam a posiada multipasko, a to sie uzupełnia
no dobra i znikam i pozdrawiam wszystkich /jako i ja/ waryjatów
spadam do pracy
Rob.
hej wasyl pamiętaj po pracy można
Rafalski, już pisałem na początku że źle odczytałem liczby na kuponie i w oddziale TS gdy byłem odebrać wygrana, zostałem zdołowany bo okazało się że to było 8/10 trafionych, i za to oczywiście przeprosiłem wszystkich na czacie. Ale to nie było celowe tylko przez moje niedopatrzenie
to ładnie, że sprostowałes królu, ale nadal skan niezgodny
xleom, już jej nie mam, ale wtedy kupiłem a było to w 1999r. opla astrę
bo widzisz, jak tu powiesz, że trafiłeś coś konkretnie i wkleisz to na potwierdzenie, to raczej ciężko węszyć ściemę
Nie robalku, nie byłem na pewno obelzywy, z prostej przyczyny, gdyż mam zasadę nikogo na internecie nie obrażam