Wpisy 1 571 863 – 1 571 962
13 czerwca 2013 10:11 → 13 czerwca 2013 12:00, 100 wpisów
Tak sobie.
triset zero pivska bo wątrobe obtusćisz
Billie Jean spróbuje karaoke.
ja jestem aaa
i piłem tak od 0,7/do litra w gardelko wlewało sie
i piłem tak od 0,7/do litra w gardelko wlewało sie
koledzy picie to zycie a teraz sie zdycha
Ale trudne.
ja wlewałem w siebie ile mogłem
teraz dych nic
teraz dych nic
wasyl,ja nie lubie gorzkiego i tym samym piwa też,jeszcze tam za młodek to wiadomo dyskoteki itd ale teraz mało
picieidzie szybciej żućić niż te palenie
o z map widze ze ccza grac na
---powtórki ---
i
---parki ---
---powtórki ---
i
---parki ---
widzisz tuu ..strata ilośc osoby i nic nie gadają ..wszystko ty twoja winna gadałaś do pasko ootoo blokada kara 12 godz
wayl..
tesunia
krzysio744
krzysio744
tessa nie gram wcale
lecze się od wszelkich nałogów
picia,palenie,i pukonowego grania
czołem wasyle trisy tesy i inne ludzie
tesa to 4-5 minut krócej sobie pośpij i się nic w życiu nie skróci
rany czytałem sobie właśnie wczorajsze wieczorne dyrdymały tego królika mólti, co za kret
multi*
rafalski ładna masz ta kostke brukową chyba w nocy troche ci jej wykopie dla siebie
thins.
Tris ja Ci zaraz wykopię
Tris ja Ci zaraz wykopię
1 571 813. emerytka 46 2013-06-13 (09:10) Chorzów
Dałam Ci wczoraj link u Karola.I co? I nic.
Emerytko>> chodzi o to coś zwisające z rury?
No widzialem.
No wiesz aż tak elokwentny nie setem żeby słowami wyrazić swój zachwyt.
Mogę tylko tak
Dałam Ci wczoraj link u Karola.I co? I nic.
Emerytko>> chodzi o to coś zwisające z rury?
No widzialem.
No wiesz aż tak elokwentny nie setem żeby słowami wyrazić swój zachwyt.
Mogę tylko tak
zwykłą chodnikową kupiłem, bo miałem w zeszłym roku część kupioną, a szkoda bo fajna w castoramie była teraz i tańsza
tak się zastanawiam, w środowisku w którym się obracam nie ma aż tak dużo świrów, a tu się mnożą. I tak się Monet zastanawiam, czy to możliwe, by aż tylu tu ich było i czy to czasem nie jedna osoba się w te schizy bawi. Mówię oczywiście o króliku i podobnych bliźniakach.
popopoponownie
wasyl, alkoholizm leczymy klinem, tak jest łatwiej
rafcio zero picia koniec z tym
o wilku mowa i jest
Ale z wyliczeń mojego programu jest też wielce prawdopodobna taka oto trójka
67,68,69
która wylosowywana jest bardzo często a jej przerwa w ostatnim losowaniu to było 21.05.2013
67,68,69
która wylosowywana jest bardzo często a jej przerwa w ostatnim losowaniu to było 21.05.2013
ja tam królikowi wierze
kazdy sadzi według siebie i jak uwaza
zara wracam
kazdy sadzi według siebie i jak uwaza
zara wracam
no i okazuje się, że losowania można wyliczyć
jest też taka oto czwóreczka liczb
3,32,69,80
która ostatnio wypadła 31.05.2013
a równie często jest wylosowywana
3,32,69,80
która ostatnio wypadła 31.05.2013
a równie często jest wylosowywana
od początku losowań ta czwórka liczb czyli 3,32,69,80 wypadła 28 razy co na czwórki jest dużą ilością
królu a ten Twój cudowny program, to czasem nie tester liczb na MP
rafalski38 jeśli nie wierzysz to podaj jakąkolwiek czwórkę i zobaczymy czy szybko wyliczysz ile razy wpadła dana czwórka a nie bądź nie dowiarkiem
także statystyki nie kłamia a wręcz pomagaja w typowaniu, ale i tak nie daje to 100% pewności że trafimy
królu po co mi to, to gry losowe.
To że kiedyś coś wypadło, lub często wypadało nie oznacza, że będzie dalej wypadać
To że kiedyś coś wypadło, lub często wypadało nie oznacza, że będzie dalej wypadać
zgadza się rafalski, tu masz zupełna rację i ja o tym cały czas piszę, nie ma 100% pewności
ale powtarza bardzo to pomaga w typowaniu, gdyż nie trzeba za dużo kombinować
jak stworzyłes cudowny program to opatentuj go, po co zawracasz sobie głowę graniem, przecież za takie cudo zgarniesz tyle kasy, że się ustawisz na całe życie
nie rafalski, z prostej przyczyny, której jak widzę nie potrafisz pojąć, NIE MA 100% PEWNOŚCI ŻE TRAFIMY !!!
Rafalski>> No Ty bystry gość jesteś. Mnie takie same
chodzą po głowie.
chodzą po głowie.
rafalski
jedna osoba - pewnie nie, to momentami także taki 'spęd' z różnych innych stron, bo czasem gdzieś tam - w innych rejonach - właśnie umawiali się /i uzgadniali/ją 'zeznania'/ na spotkania i występy TU ...
dzień dobry
jedna osoba - pewnie nie, to momentami także taki 'spęd' z różnych innych stron, bo czasem gdzieś tam - w innych rejonach - właśnie umawiali się /i uzgadniali/ją 'zeznania'/ na spotkania i występy TU ...
dzień dobry
gdyby była 100% pewność na pewno bym opatentował ten program, Nara muszę uciekać
królu co tu kombinować, skreślasz liczby które lubisz i uważasz za swoje szczęśliwe, albo grasz na jakiś gotowy system-ot cała filozofia. Co tu wyliczać, kule są wymieniane, maszyna co ileś tam lat też zupełnie inna, bez sensu.
1 571 930. królmulti
statystyki nie kłamia
Ale też przyszłości nie przepowiadają.
statystyki nie kłamia
Ale też przyszłości nie przepowiadają.
cześć Robal, Monet
Monet ja przyszłości nie przepowiadam, daleko mi do tego, a wręcz nie chcę jej znać, ale statystyki wspomagają szczęście
rafalski, MOnet
Jeśli mogę - cholibka podpadnę, bo ta klikalność, ale - po co gadacie z kimś, kto 'pierwsze' wejście miał tak 'kulawe' ?
Monet - i może, to to tylko taki jego urok , ale jakoś mi dziwnie przypomina jakby taką krzyżówkę - piranii z nilem - wiesz CO mam na myśli...
Jeśli mogę - cholibka podpadnę, bo ta klikalność, ale - po co gadacie z kimś, kto 'pierwsze' wejście miał tak 'kulawe' ?
Monet - i może, to to tylko taki jego urok , ale jakoś mi dziwnie przypomina jakby taką krzyżówkę - piranii z nilem - wiesz CO mam na myśli...
A wy na dodatek wierzycie takiemu wpisowi, że komuś zdjęcie z chomikuj.pl, ukradłem, jeśli byłby taki pewny tego to dlaczego nie wkleił linka do tego skanu, co to niby jest jego
pytanie, czy to jego pierwsze wejście było tak naprawdę pierwsze
A ten co tak napisał zapomniał o jednej ważnej sprawie, że na tym wydruku jest jeszcze nr kolektury, w której została ta wygrana wypłacona
niech poda ten nr kolektury plus nr wydruku a ja wtedy wkleję cały kupon i zobaczymy czy te nr-y się zgadzaja, i co wy na to ???
królu, przecież Ty kiedyś pisałeś, że Twoja żona jest kolektorką.
Jaki wtedy byłby problem dla Ciebie zdobyć jakis fajny skan
Jaki wtedy byłby problem dla Ciebie zdobyć jakis fajny skan
mało tego zaraz wkleję do mojego profilu ten sam kupon z moim podpisem imiennym i nazwą miejscowości, ciekawe czy ten oszczerca również napisze że mu taki skan wykradłem, zaraz go wkleję
Sam widzisz rafalski, nic nie daje wklejanie skana na dowód że się wygrało
rafalski38
nic nie stworzył - "jedzie" na jakimś lotto , czy nawet multipairsie, a zresztą nawet jakiś kol. z tej strony pisał jakieś takie skrypty do wyliczeń statystycznych
dlatego dałem ""
wasylku
- możesz wierzyć, czemu nie , tylko to jest rozmydlanie 'sprawy'
kol magister, czy który tam, jak pisze, że to 'jego' - powinien wskanić, ale to przecież nawet nie o to chodzi - widziałem TU DUŻO większe i obywało się bez żadnego dramatyzowania
a ten, to taki bajkopisarz smutny bez znajomych w realu i sobie porawia samopoczucie , ot - taki z tych co - 'stawkę walnąłem, ale w tabelce się pomylili '
szkoda czasu i atłasu
nic nie stworzył - "jedzie" na jakimś lotto , czy nawet multipairsie, a zresztą nawet jakiś kol. z tej strony pisał jakieś takie skrypty do wyliczeń statystycznych
dlatego dałem ""
wasylku
- możesz wierzyć, czemu nie , tylko to jest rozmydlanie 'sprawy'
kol magister, czy który tam, jak pisze, że to 'jego' - powinien wskanić, ale to przecież nawet nie o to chodzi - widziałem TU DUŻO większe i obywało się bez żadnego dramatyzowania
a ten, to taki bajkopisarz smutny bez znajomych w realu i sobie porawia samopoczucie , ot - taki z tych co - 'stawkę walnąłem, ale w tabelce się pomylili '
szkoda czasu i atłasu
Co również można to samo powiedzieć o zorro88, który też nie wiadomo czy wygrał czy pozyczył od kogoś kupon abu tu wkleić sobie skan niby wygranej
Robalku, nie musicie mi wierzyć, bo mi na tym nie zależy, zależy mi jedynie na tym aby mnie tu nie oczerniać i nie obrażać
królu zorro wkleił skan zaraz po podaniu wyników i nie robił takiej afery tu jak Ty
Ty naprawdę jestes wygięty
Ty naprawdę jestes wygięty