Wpisy 1 554 473 – 1 554 572
31 maja 2013 19:09 → 31 maja 2013 21:20, 100 wpisów
no ja na te lotki to tez nie narzekam ;p zlote jajo tez moglo byc ale w tych szybkich 15 czy 10 albo te paczki to dla mnie badziew byl ze szmaragdami tez dobre
menel czy to nie Ty pisałes do Miska na gg zeby zostawił Ule w spokoju podając się za jej meza ??? przesledziłam chat i dziewczyny sie dzis bodajze przez to poróżniły(Lila i Ula) ??
dobra nie było tematu...Ty jestes co prawda zgrywus ale porządny..
nie rozumiem wszystko co źle to menel gaja kiedy to pisał zobacze wpisy
menel on nie pisał ze to Ty tylko jakis Marcin...zresztą nie wiem..głupie pytanie...prześledź chat z przed 14 godziny jak chcesz..tylko szkoda ze dziewczyny sie pokłóciły..zresztą juz nie wracajmy do tego...
coś mi się zdaje że tego miśka zje..ie porządnie wczoraj też coś skakał o odwyku pajac jeden
menelku on nie pisał ze to Ty..ja tak sobie pomyslałam ze moze to Ty tak dla zartu..wybacz
reniucha ..i no ładnie trafione GR B niz andrala..
i dobra juz znikam i dziddaa ..
torsan jak dla mnie to możesz typować u nas również,ale ja tu jestem najmłodsza ,,stażem"
skoro trzy osoby odchodzą to jak dołącze to będzie jak by dwie odeszły
panie torsanie ..kup kwiaty rózowe .i komu dajesz
reniucha ..
reniucha ..
torsanie ..samica woli kwiaty lubi odychać
a ty wolisz pić po piwoo
a ty wolisz pić po piwoo
krzysio kwiaty daleką drogę by musiały odbyć,umykam na razinko
/2;17;52;58=6 parek-stawka x2/24;48;61;69;75=10 parek
klonek..poganie grają w piłkę karwa batmani przechodzą sami siebie
torsan...a co tez chcesz w gr B być? I znowu 69 bez końca obstawiać?
Prześledziłem wpisy i nie rozumiem co mam z tym wspólnego?
Dziewczyny się pokłóciły ja się w takie tematy nie wtrącam
ani w tym sporze nie uczestniczyłem z tego co widziałem to kłótnia się zaczęła
o węgorze, cukier i mleko w proszku.
co mi tu przypisujecie to nie wiem
oczywiście lubię pożartować tak jak np. z Fiolką co od razu do tego się przyznałem i więcej jej
nie dręczę bo żartuje tylko jeden raz.
A co do jakiegoś męża ulali to nie rozumiem o co chodzi i że od razu mi to przypisujecie
bo misiek coś tam powiedział.
Ale skoro tak uważacie to niech wam będzie. Znikam
Dziewczyny się pokłóciły ja się w takie tematy nie wtrącam
ani w tym sporze nie uczestniczyłem z tego co widziałem to kłótnia się zaczęła
o węgorze, cukier i mleko w proszku.
co mi tu przypisujecie to nie wiem
oczywiście lubię pożartować tak jak np. z Fiolką co od razu do tego się przyznałem i więcej jej
nie dręczę bo żartuje tylko jeden raz.
A co do jakiegoś męża ulali to nie rozumiem o co chodzi i że od razu mi to przypisujecie
bo misiek coś tam powiedział.
Ale skoro tak uważacie to niech wam będzie. Znikam
MAX..bo sam zrezygnowałeś bo czasu nie miałeś no widziałam szeryfa na polu za domem strzelał z kolta do dyni
torsanie ..ty nie wiesz co to jest 69xxx ...6 tojest głowa do góry ..9 to.jest głowa na dole i lezeć w łózku na lizaki... i dobra znikam..
menel..żeby tylko Tobie przypisała.Dzisiaj mnie też przypisała,że podaję się za jej mężano ***a szok i zgrzytanie zębami
PAASKO..a Ty w***ziel też chcesz?PROSZĘ MI TAM POUSUWAĆ a sami znajdziemy kogoś
maxa...mam miekie i za malutka ..nie idziemy xxx
ulala..nie no karwa ja zaczęłam że niby ja podszywam sie pod Twojego mężaJa kobieto nie mam 10 latv żeby sie bawic w takie zabawy,mnie to nie jara.I czekam na telefon i się jakos doczekać nie mogę
MAX...dzisiaj ktos napisał do MIŚKA jako ulki mąż a ulka napisała że to ja
ulka..waż ty słowabo zaraz mogę ci napisac kto tu jest bajkopisarką
Lila..zaczełaś w piątek o godzi,14 ...bym byla zapomniała o tym ..ale Ty sam przypomniałaś wpis
ja tylko na chwile: menel Ty tu zawsze zartujesz wiec i ja zazartowałam ze to moze Ty..ale nie sadziłam ze weźmiesz to na powaznie...wiec nie obrazaj sie...
NIE MIAŁAM ZŁYCH INTENCJI!!! a teraz menel sie obraził przeciez podkreslałam ze misiek nie pisał ze to On...
Witam wszystkich
Panie
Panowie
u mnie sie troche pozmienialo tzn mam nową prace i jak jest mozliwosc to moge wejsc do grupy B
Panie
Panowie
u mnie sie troche pozmienialo tzn mam nową prace i jak jest mozliwosc to moge wejsc do grupy B
Max
ulka..jak się nie znasz na żartach o węgorzach to Twój problem a nie mój .Chciałam tylko wyjaśnić sytuację.Jeśli mnie nie znasz i nie wiesz nic o mnie to nie oczerniaj ludzi na czacie bo w sumie guzik o kimkolwiek wiesz i tyle w temacie
lila w waszej grupie jest 10 osób? chciałbym, też tam typować
Ulka...sama się ustosunkuj.We Wrocławiu tez mieszkałaś nie? daj na luz lepiej kobieto i nie pogrążaj się.Gale tez nieźle zaszłas za skórę
Maxiu raczej gdzie Ty byłes koteczku...Maxiu Menel sie obraził ja nawet nie wiem o co...ja nigdy nie sledze chatu wstecz..dziś to zrobiłam i załuję..
Max.Tak długo Cię nie było,nie wiem czy jeszcze chcesz