Wpisy 1 554 373 – 1 554 472
31 maja 2013 17:16 → 31 maja 2013 19:09, 100 wpisów
akcja spontan na wyjebce
Po lekturze powyższej napiszę za Lemem ...."Nikt nic nie czyta, a jeśli czyta, to nic nie rozumie, a jeśli nawet rozumie, to nic nie pamięta."
Robala ...ojj panie taka cycy słaba nie potrafić zabić facet..
i jasne znikam..
i jasne znikam..
pięknaja zgadzam sie
A ja juz mam liczy puszczone,,,dziś mogłam tez ładnie pociągnąć ale tego nie zrobiłam było by 7/10...ale badż tu mądry i pisz wiersze heee
Nie ..tylko jak czytam jak rozmowy nazywa się szmbem to mnie prostuje
takimi glupotami sie przejmujesz a pamietasz to co ci mowilem i caly czas powtarzam no prosze;D
powiedz mi dlaczego nie chcesz tego zrobic?;p czego sie obawiasz?;d
ale jakies dzis widziałem nowe piwo za grosze ale było mi go wstyd kupić
takie z gwiazdkami,ale nie chciałem nawet do nich podchodzić bo za menele by mnie wzieli
a dziś widziałem na górze 013 lotkA zajefanego kupiłem i nic same jakieś tam pelikany
muszę i ja się za tego vipa wziąść- jak w fruti trafię 200zł to pijęvip
ja dziś we fruti miałem 2x5zł na 4 drapki, a słonie pustaki lub 1zł
generalnie starego zodiaka już nie biore nowego mam gdzieś za te 15 mln zdrapek to już przesada ciołki zajefane,,,szmaragdy u mnie sa puste bo same 10 zł było,za 3 zł krzyżówki nie kupuja a za 5 zł za drogo i zostaje mini
te c***e już nic nowego nie wymyślają, tylko powielane edycje
jedyny pozytyw to to że choc o 50zł w zodiaku będzie można powalczyć
jedyny pozytyw to to że choc o 50zł w zodiaku będzie można powalczyć
dziś jak zalicze 10 zł w jokerku to jutro zas na mini postawie bo coś tam zaczyna leciec
drapek a czytałeś to ile miał zwrotu w tych S7 na lottoforum???
w ogóle drapki u mnie w sumnie stoją- nawet szmaragdy słabo u jolki idą- a w bieżącej paczce nie ma 50ki na dodatek
z tego forum przynajmniej znam ilość wygranych w xingo w paczce bez 50zł i w szmaragdach z 50ką
w s7 w paczce są wygrane losy za ok. 87zł/200zł no chyba że sie trafi paczkę z 77zł
ja bym chciał tylko 10% miesiecznie tego ile tam dwóch gości wywala na zdrapki
jak ich stać to niech wywalają-nie wiem czy ten co miał 75k w diamentach to całą pakę kupił, czy 1szt
tri. są różne paczki s7 i te kwoty różnią się kilkoma złotymi, a w paczce gdzie jest 77zł to w sumie ok. 150/200
menel w Super 7
---
drapek minus podatek 68 tys ma na drapanie
---
drapek minus podatek 68 tys ma na drapanie
zgadza się też inne przypuszczenie: w kop.szafirów 2 gł. wygrane były na niebieskim i 2gł. na bordowym; także kop. szmaragdów 2gł już padły na żółtym kolorze, a pozostałe dwie są na zielonym-więc jak ktoś poluje tylko na główną wygraną w tej drapce niech szuka tej w kolorze zielonym- na żółtym max. wygraną będzie prawdopodobnie 5k
chyba czarna ospa na czat się zaszwędała- wszyscy zwiali i mykam ja