Wpisy 155 442 – 155 541
30 sierpnia 2010 16:03 → 30 sierpnia 2010 18:21, 100 wpisów
Ja również zagrałam w jokera ciągle łaziły za mną dwie liczby no i je wysłałam zobaczymy co z tego wyniknie
Pozdrawiam grających od 1 września osoby które wysłały mi meila dostaną szczegółówy opis losowań wraz z typowaniami
Darku czy ja też mogę jeszcze wkręcić się na tą listę????Bo ostatnio nie mam żadnego przeczucia i jestem ciągle pod kreską

a ktoś trafił coś w lotto.
tak jasne 3/3 1 raz ....4/5 1 raz ....3/5 3 razy 7 na 20 czyli 6razy 6/10 i 5 razy 5/10 wszystko bez plusa
a ja dziś trafiłem w mm 5/10 szkoda że była blokada strony bo bym miał około 40 miejsce w rankingu, zawsze lubie typować liczby z kuponu na stronie.
ale dałem te same liczby na godz 22:15.

wróciłam
autko furga jak trza

jak ja love tego złoma

autko furga jak trza

jak ja love tego złoma

Z samochodem należy rozmawiać to wszystko będzie oki..
z moim najpierw porozmawiał znak , potem akumulator powiedział że już nie ma siły ,ale już mu przeszło

wydawała mi się że dużo czasu poświęcam na cyferki i ich typowanie a wyniki kiepskie.
A Ty Darku masz dobrą ręke czy ogromną cierpliwość?
A Ty Darku masz dobrą ręke czy ogromną cierpliwość?
szczęściara dzięki za uznanie jak napiszesz dostaniesz takze meila
a mi odpowiesz???????
mam służbowe auto ale kocham jak swoje 

napisałam
ale na gg
ale na ggautko jest jak facet
trzeba z nim czule

trzeba z nim czule

Chciałbym tą drogą podziękować wszystkim za uznanie.Nie spodziewałem się takiego zainteresowania moimi typowaniami.Odpowiem każdemu kto chce niech pisze.Czasami może to potrwać ,ale na pewno nikt nie zostanie pominięty.Od 1 września w określonych godzinach jestem na na meilu lub gg.Opisze powiem napiszę o tym o czym chcecie przeczytać systemach mm mini i lotto.Zapraszam do współpracy dziękuję Wszystkim za ciepłe słowa.Gram bo lubię.Piszę bo to moje hobby.
dokładnie.. jak dobrze podejśc zagadać to można wszystko 

spalone mosty 

powiedz prawde ile lat mnie kochasz

szczęściara ja mam nadzieję że to ostatni taki wybryk mojego wraka -jak nie to zamienię go na lepszy model

no wiesz??????????ja nie zauważyłam żeby cienko mu szło

Witam wszystkich , cześć Kasiu .Darku dziękuje za meila ,ja tak dużo nie wysyłam ,ale pomieszałam troche twoimi 5 i trafiłam 4/5 i 5/8 dzięki

ma tylko problemy z dialogiem 
DOROTKO jesteś wielka

DOROTKO jesteś wielka

3, 9, 10, 11, 14, 19, 23, 25, 27, 31, 40, 43, 49, 50, 51, 53, 67, 72, 78, 80
nie Ty kochana 

lunatyczka.. pamiętaj że wiesz co masz
nie wiesz co dostaniesz (ps. z facetami podobnie)
nie wiesz co dostaniesz (ps. z facetami podobnie)chyba Darson piszemy o tym samym wraku

na wszystko jest sposób szczęściaro

wiem wiem 

to cześć 

dzieki za meila masz nawet odpowiedź
właśnie bierze kurs na górę lodową
szczęśliwej drogi.........
No dobrze wracam do obowiązków domych jak coś pojawię sie około 21:45 i jutro rano o 8:00.Miłego popołudnia Dla Was Wszystkich i wypoczywajcie spokojnie.Pozdrawiam ciepło z chłodnej jak nigdy Warszawy.Oczywiście czekam na Wasze meile.

Panie Pasko. Mam liczby od 01-80 i komunikat --->>> Liczby w polach muszą być w przedziale 01-80 ???
Cześć DARKU jak możesz to prześlij na meila system do mini lotto jak masz oczywiście 15 liczb,10 zakładów lub jaki kolwiek dziękuję pozdrawiam. anka_s1985@interia.pl
Gała, jak chcesz ten system to napisz na gg nr 3891426
Jak ktoś inny chce to niech też pisze...Mam ich z 500...Powaga...
to możesz do wszystkiego dopasować...Jak coś to na gg...

dokładnie może 
wam potrzeba

wam potrzebaAlkoholiczki...A ja tu na służbie i nie mogę
Czy to fair tak beze mnie?
Czy to fair tak beze mnie?wszyscy liczą.. liczą ..liczą..typują
a Dziewczyny szaleją

a Dziewczyny szaleją

cze babaeczki -
cośik kiepsko nasz trójkącik wypadł ostatnio
cośik kiepsko nasz trójkącik wypadł ostatnio

bo ja nie rozumiem takie fajne ludzie tu wchodzą a tak mało piszą

cocolino my nie alkocholiczki tylko rozrywkowe laski

nie zarobiłyście nawet na lizaka
No super....Nie dość, że nie mogę napić się to jeszcze mnie wypraszają...Dobra...Pójdę sobie...
ośmiorniczka
cocolino zostan
cocolino zostan
nie zawsze da się wygrać , a zTobą przegrać to jak wygrać

nie chcesz to nie i lizaka też nie będzie ooooooo

no już trochę lepiej...Niewiele ale lepiej...Pijemy wirtualnie... Tzn. Wy pijcie a ja będę tylko liczył ile zaoszczędziłem i jutro puszczę tę kasę w totka...Nawet może wyjdzie na jakiś systemik...
obawaim się ze jeśli ktoś z obecnych wygra naprawdę większe pieniądze zabraknie mu czasu na zabawę z nami..tylko pogna kasę wydawać 

Jak przegram to i tak głowa nie będzie jutro tak mnie boleć jak Was

Ale pijcie, pijcie

od wirtualnego picia głowa nie boli

bo jakoś sztywne towarzycho