Wpisy 1 553 773 – 1 553 872
30 maja 2013 23:15 → 30 maja 2013 23:58, 100 wpisów
Dobra, Wy se gadu gadu, a ja muszę uzupełnić losowania z całego miesiąca więc będę kątem oka spoglądał tu
merti....a po co uzupełniasz ...przeca tu masz od początku losowań wszystkie
Bo arkusz co losowanie przelicza i nie mogę tak z buta bo to by nie było to
postanowilem sobie ze jak ciebie nie zlapie na gg to nic ci nie bede dawal
MIsiek..dobra podam Ci liczby a Ty wskaz które padna?
78-14-52-71-46-9-39-52-55???
78-14-52-71-46-9-39-52-55???
Misiek...musze wpierw wygrać żeby kupic nowy komputer.Bo GG nie chodzi na moim ma mało pamięci.
Wiec dawaj te numery
Wiec dawaj te numery
bo wiem ze ty masz dobre serce wiem ze sie dobrze krecisz i ze mnie nie wyujasz xd a razem dokonamy zabiegow kosmetycznych i bedzie dobrze no
mi 10 by wychodzila za dwa losowania no chyba ze jak by juz zaczela i pozniej byla 3 razy z rzedu
miłej nocki !
Adios !
Adios !
Ilala powyłączaj wszystkie programy w tle które masz w zasobniku kolo zegara, powinno trochę pomóc
Ulala Ściągnij na noc ESET online scan virus i pozostaw niech przeskanuje, rano pousuwasz
metri ..tak dobrze wiesz wywal Toolbary.. ona ulsa ..nie wie jak ..
ulsa ..przynieś córcia pomoze twoje kompy wiek jak odstaluj
ulsa ..przynieś córcia pomoze twoje kompy wiek jak odstaluj
Misiek, 500giga to nie przelewki, to orzecież 2 miliny plików jak u mnie
Ilala sciagnij z sieci darmową wersję jv16 PowerTools 1.4, dokładnie tą, i wyczyść rejestr...
Ulala sciagnij z sieci darmową wersję jv16 PowerTools 1.4, dokładnie tą, i wyczyść rejestr...
metri...srednie ten jv16 PowerTools..
ja tylko RegCleanPro..
ja tylko RegCleanPro..
Najlepiej żeby informatyk mi to zrobił,
ale format był robiony i tak komputer sie darł że mam za mało pamieci
ale format był robiony i tak komputer sie darł że mam za mało pamieci
500gb masz ale pewnie w ata ja mam 4 partycje kazda po ok. 250gb i mi calego kompa skanuje godzine w skanowaniu pelnym i gleboki a ty Ula nie wiem jaki masz procesor i ile pamieci ram ale jak bym znal twoje podzespoly to moglbym cos dzoradzic a ja jak sie przesiadlem z xp na 7 na tych samych czesciach to xp mi zamulal kompa
metri ..to ten...
--
http://www.programosy.pl/program,jv16-powertools.html
--
--
http://www.programosy.pl/program,jv16-powertools.html
--
Krzysiu szkoda ze TY tak daleko mieszkasz?bo nys mi zrobił porządek z komputerem
metri ..ja kiedyś wziąłem jaki rózne programy rejesstr ..kurcze lipa ..zgaśną na dole paski np nie ma godzina
ulsaa.. wiem ..no trudno za daleko u ciebie..
na 2gb pamieci ramu bym zainstalowal win7 32 bitowy jesli do plyty glownej sa sterowniki
Miisiek..dla xp tylko norma 2 GB rama ..win 7 dla 4 GB..ok..
ja mam 400 giga danych ...i reg clean.pro..wyszukuje błedy i czyści je w około 5 minut
No muszę zainstalować tego reg cleanera, nie jestem fanem nowości, wolę sprawdzony soft, a dla mnie co wolno się robi to dobrze
halapek ..u mnie szybciej 30 sekund reg clean.pro nie długoo wysciści.. mam dobra proca 2 razy 2,33mhz pamieci cache 4 MB