Wpisy 1 553 673 – 1 553 772
30 maja 2013 22:29 → 30 maja 2013 23:14, 100 wpisów
Dobranoc
Lila
Ullala
Halapek
kolorowych wszystkim
Lila
Ullala
Halapek
kolorowych wszystkim
ulala..robisz to? twój problem bo ja nikogo tutaj na nic nie namawiam.Nie rozśmieszaj mnie bo padne zaraz
Krzysio a nie xxx
ulala...to że tak napisze gówno wiesz.Nigdy nikogo tutaj na nic nie namawiałam.Masz jakieś błędne wiadomości.
pla ..ty tez nie xxx ..wez uszatek i kłaz do łózka na 8:00 godz i spać ..
ulala..jeśli aż tak bardzo Cię to interesuje to mam kontak z kilkoma osobami z mp z którymi rzadko piszę.To żeś teraz wymysliła
Lila koniec tematu...odpowiedz sobie sama na to pytania.
Ja zadymy nie szukum na MP,al e w kasze sobie nie dam napluc,bo jestem troche starsza od Ciebie
Ja zadymy nie szukum na MP,al e w kasze sobie nie dam napluc,bo jestem troche starsza od Ciebie
ulsaa..wiem widzę jestesz śtarsza ..a kto nie wie nie gniewaj tu
ulala..jeśli zapytanie Ciebie grzecznie odnośnie wpisu odbierasz jako zadymę to Twój problem.Nie znasz się na żartach i to tyle.To czy jesteś starsza czy nie to mnie mało interesuje.Myślisz,że starsza to co,bardziej doświadczona czy co? Ja tez nie należę do tych osób co sobie dają w kaszę dmuchac
Lila..jeszcze jedno..nikogo nie obgaduje.poza MP,,,a z niektórymi to jest różnie prawda???
ulala..ja też nie obgaduje bo nie mam kontaktu a jak piszemy z fifi to uwierz mi że sa lepsze tematy jak obgadywanie ludzi z mp
bicz na siebie?Weź mnie już nie rozśmieszaj ulala dzisiaj bo się zaraz sama zamotasz
ula....jesteś starsza a zachowanie 15 letniej zazdrośnicy.....bo o to chyba chodzi najbardziej
ulala twoje liczby od 48 do 50 wylecialy po dwóch dniach
upór i konsekwencja to 99 % szczenscia
upór i konsekwencja to 99 % szczenscia
hejkaco tam słychać w świecie liczb
lika ..ty luknij xxx ..skąd wiesz ile cetymetry rura ty woli wielka niz malutka biała ..ja teraz zaparze kawka i jasne ide juz ..
ula...nie wiem ...może nie o kogo a o co.....nie wiem....ale lila wczoraj do ciebie żartowała....a ty jej z grubej rury o mleku i cucusiach....akurat to chyba nie było na miejscu...tymbardziej w twoim wieku....i ty też jesteś kobietą i pewnie matką
karwa 17,10 pln w mini teraz platoneki gitara i h.. kładę na wszystko
Kiedyś wszyscy zrozumieją że przez rok idiotów z nich robiła.
Mamusia
Mamusia
ulala... coś na jutro wykombinuję zagram 2 zakłady na osiem liczb
ula.......nie musze zrozumieć czy masz rację,,.....nie ochodzi mnie czyjeś życie prywatne......połowa albo więcej tutaj może nie być tym za kogo się podaje....i trzeba się z tym liczyć...to niestety tylko internet ...i przyjażń wirtualna......prywatne życie wygląda u każdego inaczej....a co kto sobie tu pisze i czy pisze prawde mało mnie interesi
halapek...ja nie lubie bajkopisarzy niestety
i nigdy bajek o sobie na MP nie pisze
i nigdy bajek o sobie na MP nie pisze
ciebie ugralem na multipasko taki fant ze nie wiem co z toba zrobic chyba na odwyk oddam
ze mnie ale ciekawie się robi, włosy już były w rękach ale do rwania mam nadzieję daleko
ulsa..wiem wiem jesteeś dorosła nie pisze bajkopisarzu ..lika bedzie miała babciucha bedzie zmieniła mowe charaktery tak jak ty .kazdy wszyscy zmiemiają rózne
ula....do wszystkiego trzeba podchodzić z pewnym dystansem....tymbardziej na necie......nigdy nie będziesz wiedziała kto opowiada bajki a kto nie ....bo to może robić każdy kogo nie znasz osobiście
Krzysiu,,ja tu na MP pisze zawsze prwdĘ,nigdy nie kłamie ZAPAMIETAJ TO SOBIE
ulsaa...tak jak byłaś dawno młoda tak jak równiez córcia..i no
merti...ja jestem zazwyczaj ugodowa...i mam ta wadę że ufam ludziom