Wpisy 1 549 649 – 1 549 748
26 maja 2013 18:09 → 26 maja 2013 21:04, 100 wpisów
a w sumie teraz z czystej pracy czlowiek jeszcze sie nie dorobil znaczy malo kto
dlatego zmieniam troche podejscie do tego, juz mi zbrzydlo pisanie tej aplikacji, ale w niedlugich latach moze zaloze wlasna firme programistyczna i zaczne zarabiac nie na programie do lotto (ktory sam w sobie nie przyniesie jakichs wielkich korzysci)
a w pracy jak w pracy czlowiek nie daje z siebie wszystkiego, bo te pomysly sa odrazu z gory negowane
ula wiem, ale może to śmiesznie zabrzmi-ale grę na parki uważam za ...hazdard- wciąga dużo bardziej niż gra np. na 5/5 czy 6/6 , nie zawsze Ci się powiedzie- ja widzę u jolki jednego gościa co gra ze stawkami- zdarza mu się często kilkadziesiąt zł naraz stracić, a raz na jakiś czas wejdzie mu parka ze stawką 10
drapek..to prawda
ale ja na panuje nad tym,umiem przerwać jak mi nie idzie
ale ja na panuje nad tym,umiem przerwać jak mi nie idzie
ula nie znikaj na razie, znalazłem wszystkie kwitki z wygranymi w keno to ci może tu na czacie za kilka min. napiszę
pytałes sie ile czekal zeby mu sie zwrocilo? xd czy jeszcze jedzie na minusie?
ula: pon. rano-0, popoł- 11, inna pora dnia 0
wt rano-1, popoł-10, inna pora-0
śr rano-5,popoł-7, inna pora-8
czw.rano-6,popoł-9, inna pora-0
pt. rano-3,popoł-14,inna pora-3
sob. rano-3, popoł-3,inna pora 0
nie. rzadko gram i miałm 3 wygrane papierowe
rano 8-11
popoł 15-16 do 21
inna pora 11-15
a zaraz napiszę ci ile było na kreślone a ile na cht
wt rano-1, popoł-10, inna pora-0
śr rano-5,popoł-7, inna pora-8
czw.rano-6,popoł-9, inna pora-0
pt. rano-3,popoł-14,inna pora-3
sob. rano-3, popoł-3,inna pora 0
nie. rzadko gram i miałm 3 wygrane papierowe
rano 8-11
popoł 15-16 do 21
inna pora 11-15
a zaraz napiszę ci ile było na kreślone a ile na cht
jak nie pokręciłem to 48x były papierki na kreślone, 40x z cht, największe moje wygrane 7/8, 5/5 i 2x 6/6 były kreślone, a 7/7 było z cht
ula największe na podst. wywieszek od ts u mnie to 1x 8/8 i 1x 9/10x3, a w krośnie 8/8 na wojska pol. i tam widziałem zwycięscę- kupon z chybika na 5 losowań
kiedyś grałem częściej w keno - nawet pow. 5 zakładów/dz. a teraz 1-max.4 i nie codziennie
ula ale na podwalu i lewakowskiego i na wojska są prawdziwi hazardziści/ specjaliści od keno- szczególnie popołudniu i ostro grają
także ula jak Ci nie żal 2zł, i jak nie masz ulubionych/wypatrzonych liczb, ja bym grał na 5/5 czy 6/6 z chybika najlepiej w godz. 16-18
torsan najczęściej ludzie grają na 5,6 i 7 i np. 7/7 w keno od kilku lat nie padło przynajmniej w w głównych żb
drapek-no jak bym miał grać to też 1x dziennie przez cały tydzien i zobacze czy coś bedzie z tego
to ze w jednym wszystkich swoich mysli nie ulokujesz a tak zawsze ze 3 liczby mozesz zmienic w drugim i moga to byc wlasnie te trafne wiadomo ze nie przystkie pasuja do siebie
ja mam takie cos ze przy jednym wyslanym kuponie czy wypelnieniu staje sie madrzejszy i dostrzegam braki tego dobrego
Witam tych na wielkim ------- i wygranych dla was gratki !!a my Poczekamy na nasze wygrane
Lila
Fiolka za lenia
Jac
Fiolka za lenia
Jac
jac
dział naboru xxx
dział naboru xxx
Lila Fiolka
co wam jest??
co wam jest??
Jac