Wpisy 1 549 549 – 1 549 648
26 maja 2013 14:13 → 26 maja 2013 18:09, 100 wpisów
Trafione 6 liczb w liczbach podejrzanych..
.......................................
.......................................
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 50 000 zł
Znikam do wieczora.. .
.................................
Miłego dnia .. .
.............................................
.................................
Miłego dnia .. .
.............................................
no trzeba bedzie w środe wysłać a ja gram tak że na kazde losowanie inne liczby mam
torsan wyobraz sobie ze tyle jest kombinacji losowanych 10tek z 20 trzeba znalezc taka co sie powtorzy zalozmy za 100 losowan i grac
to było wiosna byłem tam może za krótko nie wiem sam zaczeło sie ot tak znów przerwe w życiorysie mam....
moze zaczne grac w MM ostatnio puszczalem na chybil i nic nie bylo z 15 kuponow (jedna czworka)
i tak od jutra zaczne grac bo splukany jestem angierski jak tyle pusciles to mogles tyle drugie puscic skreslane swoje i bys 5/5 mial
ulsaa.. podaj tu 2 trójki tylko przykłady
tez jak sie skresla samemu mozna puszczac 1000 zakladow i nic nie wejdzie
ja na chybil nigdy nie puszczam zeby mi cos weszlo tylko biore to co moze byc z tych kuponow i tego czego nie ma wiecej jak 3 trafne nie daja ale powiem wam ze raz sie nastawilem na grube skreslanie i powchodzily mi po 5 4 i 6 z dziesieciu na chybil a w moich nic nie bylo jedna chyba 4 xd
angierski ..ty nie idzie skuteczne trafisz 5/5...
ulsaa..
4,57,58.......3/3
50,1,5.......3/3
4,57,58.......3/3
50,1,5.......3/3
Ja muszę spokojnie sobie usiąść jutro,poobserwować Keno
i na parki zagrać
i na parki zagrać
ulsaa...tak mozna sprawdzisz jak bedzie po losowanie ..ja nie gram..
ulsaa..ok ok ...
teraz zobacze wyniki zuza kupon juz skonczyła los..
teraz zobacze wyniki zuza kupon juz skonczyła los..
mnie interesuja wygrane powyzej 100zł ale w czestosci wiekszej niz trafienie 3 w mini
ja pamietam takie szczescie mialem ze 5 razy z rzedu bralem na chybil trafil na 3 cyfry i wchodzilo w keno
ulsaa ..wiedziałem dziś upadłość zuza teraz ma 1/10 ..wczoraj miała 8/10 ..a ona tak chce 9-tka
ulala ostatnio nie siedze w nim, bo pisalem nowa wersje, ale dopiero za 4 miesiace ja opublikuje, narazie nie mam czasu bo pracuje moze z jeden dzien na tydzien siedze nad nim
jakos to mnie nie przekonuje, ale na wyzsza wygrana mam apetyt
ula może ja też się do keno przysiądę i pooglądamy parki razem
programista
programista
A jak mnie wnerwi...to jeszcze więcej zaczynam myśleć i tak wkoło Macieju...
Angierski...każdy robi to co lubi...i w czym si eoddnajduje
Angierski...każdy robi to co lubi...i w czym si eoddnajduje
ulala a co do tego mojego programu, to ta wersja bedzie juz koncowa, ale za to bedzie miala sporo ciekawych funkcji, nawet chat
ulala jeszcze pol roku minie zanim te wszystkie rzeczy co wymyslilem oprogramuje
ale to tak bywa liczy juz 1.200.000 znaków, z tymże te 200.000 to spacje
ula nie, najczęsciej gram na 6/6 z chybika, lub jak lecą "moje liczby" to kreślę, a wczoraj popołudniu na liczby menela 8,9,38,39,58,59 3/6 i 4/6
w tym roku trafiłem 5x 5/6 2x na kreślone i 3x na cht
w tym roku trafiłem 5x 5/6 2x na kreślone i 3x na cht
sam nie wiedzialem ze tyle trzeba zeby napisac prosty program, ktory na poczatku taki byl, a tu tyle jeszcze trzeba pisac
drapek..to
a ja sie skusze na parki....bo ostatnio mi dobrze tez szło dwie parki trafiłam pod rzad
a ja sie skusze na parki....bo ostatnio mi dobrze tez szło dwie parki trafiłam pod rzad
ula, z mego doświadczenia najczęściej wygrane min. 5/6 w keno trafiałem popołudniu, choc 7/7 było o 12.15
angierski>> No coś Ty?
Zamiast sidzieć dniami i nocami nad tym dziełem dzięki któremu mamona się będzie sypać ,to Ty tracisz czas w pracy i rękawy sobie przy robocie obrywasz?
To marnotrawstwo czasu i potencjału?
Twojego -oczywiście.
Zamiast sidzieć dniami i nocami nad tym dziełem dzięki któremu mamona się będzie sypać ,to Ty tracisz czas w pracy i rękawy sobie przy robocie obrywasz?
To marnotrawstwo czasu i potencjału?
Twojego -oczywiście.
Monet masz racje, ale jeszcze tak nie myslalem kilka lat temu, jak pracowalem w sieciach, nie myslalem o tym tak jak teraz
ula jak chcesz, zrobię ci statystykę moich wygranych w keno (pow. 48zł) i dam na @, z dniami tygodnia i porami dnia (np. do 8.00-11.00 i od 15.00-21.00,)- w środku dnia rzadko bywam w żb
ale jeśli grasz na parki to 11zł łątwiej wyhaczyć niż 5/6 czy 6/7 czy 7/9 czy wyższe
ale jeśli grasz na parki to 11zł łątwiej wyhaczyć niż 5/6 czy 6/7 czy 7/9 czy wyższe