Wpisy 1 547 928 – 1 548 027
24 maja 2013 22:10 → 24 maja 2013 22:53, 100 wpisów
hartge
taaa, czyli gracz z takich bardziej z wyobraźnią
przy okazji - ciekawe dlaczego nie mówią o tej drugiej w mini -
przychodzi Ci coś do głowy ?
taaa, czyli gracz z takich bardziej z wyobraźnią
przy okazji - ciekawe dlaczego nie mówią o tej drugiej w mini -
przychodzi Ci coś do głowy ?
Kumulacja Jokera: 5 000 000 zł
jano312
oczywiście pod tego Twojego jokerka - wysłany ? to może nawet po ?
oczywiście pod tego Twojego jokerka - wysłany ? to może nawet po ?
Robal
Ja rozpisałem progresje na jokera przy założeniach takich że w przypadku trafienia na wszystkie zakłady J + (1/4) 8% zwraca koszty gry. raczej wejdzie to 2/4. I nie jest to tak dramatyczne jak mm na 1/1 w porównaniu do teorii. niestety 02 psuje założenia aLBO TAKIE 34 PATRZĄC WSecz, w taki m wypadku to są kwoty powyżej 10K także
Ja rozpisałem progresje na jokera przy założeniach takich że w przypadku trafienia na wszystkie zakłady J + (1/4) 8% zwraca koszty gry. raczej wejdzie to 2/4. I nie jest to tak dramatyczne jak mm na 1/1 w porównaniu do teorii. niestety 02 psuje założenia aLBO TAKIE 34 PATRZĄC WSecz, w taki m wypadku to są kwoty powyżej 10K także
Robol
Musimy się jakoś jutro @ wymienić bo wydaję mi się że mieli byśmy o czym popisać
Musimy się jakoś jutro @ wymienić bo wydaję mi się że mieli byśmy o czym popisać
Ekstraklasa Polska - Lech P.-Podbeskidzie 1
Pilka nozna - 1.Polska - Cracovia-Pol.Bytom 1
Pilka nozna - 1.Polska - Zawisza Byd.-Ol.Grudziadz 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Dortmund-Bayern M. F 2
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 1 327.92 Zł
- Ekstraklasa Polska - Lech P.-Podbeskidzie 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Dortmund-Bayern M. F 10
EWK: 1 356.96 Zł
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Dortmund-Bayern M. F 2
EWK: 1 327.92 Zł
- Ekstraklasa Polska - Lech P.-Podbeskidzie 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Dortmund-Bayern M. F 10
EWK: 1 356.96 Zł
Emeryt
Wielkie brawa tylko Ty nie pokonany zostałeś na placu boju
Wielkie brawa tylko Ty nie pokonany zostałeś na placu boju
emeryta...a masz teraz twoje EWK: 1 356.96 cała sumai teraz tak ...no pokaz no pokaz no pokaz
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 20 000 zł
Robal
wiesz ja dużo kiedyś grałem i znam Twoje zdanie wiem że chciał byś mi napisać że grając płaską stawką przegrywa się wolniej.
wiesz ja dużo kiedyś grałem i znam Twoje zdanie wiem że chciał byś mi napisać że grając płaską stawką przegrywa się wolniej.
qjaster..czemu chcesz wiedzieć do mnie skąd jestem..
pieknają..dzien dobry
pieknają..dzien dobry
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
krzysio
Emeryt jak zawiera zakład to od razu mu wypłacaj przy zawarciu, bo przecież zawsze wygrywa. To taki MP-skowy czak noris
Emeryt jak zawiera zakład to od razu mu wypłacaj przy zawarciu, bo przecież zawsze wygrywa. To taki MP-skowy czak noris
Dopisano wygrane jokera
Ciekawe czy zgłosi się po wygraną gracz, który wczoraj na lotnisku na Okęciu trafił szóstkę w Lotto. A może Totalizator ogłosi, że nikt się nie zgłosił, a graczem był na pewno ktoś z zagranicy, który był w Polsce tylko kilka dni i odleciał.
Ulala-Powiedz mi jak Ci[ogólnie] idzie w grze??Bo stwierdzam,że masz piekielną intuicję.
player
kiedyś tu taki gostek, z takich poważniejszych, bez ściemy napisał - grałem z progresją i poległem na progach - był w mniejszości - szczerych, był w większości - zgolaszonych tym 'sposobem'
kiedyś tu taki gostek, z takich poważniejszych, bez ściemy napisał - grałem z progresją i poległem na progach - był w mniejszości - szczerych, był w większości - zgolaszonych tym 'sposobem'
Tylko nie wiem czy jakiś obcokrajowiec od razu po przylocie do Polski idzie do kolektury i prosi jeden zakład Lotto z Plusem na dwa losowania. No zobaczymy.
plaY ..ja nie wiem ...on emeryt nie wiadomo same bajka pisze ..moze kto wie ..jackwar
Vondeoff...czasem mam czasem nie mam.Ja gram bardzo ostrożnie
Ale dziękuje za uznanie
Mysle że to najlepsze jeszcze przedemną
Ale dziękuje za uznanie
Mysle że to najlepsze jeszcze przedemną
dobrej nocy i dobrych cyferk na jutro idęspać,bo odrabiamy 2 maja
Robal ja grałem parki jak była stawka 1zł wygrywałem, kilka razy czasami mi wchodziło na 8p bylem do przodu i naraz wszystko przestało wchodzić i wtedy zaczął się hazard, dużo bym pisał, teraz gram spokojnie, rozważanie progresji tylko w teorii, ale czasami mam takie coś że czuję że to jest to złoty sposób itp, takie zafascynowanie, ślepe brnięcie w ślepy zaułek, ... wtedy wiem że mam przestać grać. Wiesz o tej progresji w jokera chciałem Ci napisać bo to taka pozycja godna uwagi przynajmniej dla mnie a wiem że pomysłow miałem dużo i zawsze kończyły się fiaskiem a Tu jest inaczej .
Kto mieszka blisko granicy z Niemcami niech jutro odpala autko i .... .
Do wygrania w Niemieckim Lotto.de jest 10 o0o o0o euro, co w przeliczeniu na nasze złotówki .... 42 000 000 pln.. .
--------------------------------------------------------
Do wygrania w Niemieckim Lotto.de jest 10 o0o o0o euro, co w przeliczeniu na nasze złotówki .... 42 000 000 pln.. .
--------------------------------------------------------
WN
wedrus...no dobrze ty bankrut kasa jedz szybciutko do DE grasz
player
- nie jest
- kiedyś było inaczej /i ze stawką i z ilościami wygranych/
- w tsn handikapem była możliwość kreślenia samemu - można było pokusić się o rozpisywanie systemu na tych czterech dodatkowych
- teraz włączyli mechanizmy ochrony graczy przed zhazardowaniem
- nie idź tą drogą
- nie jest
- kiedyś było inaczej /i ze stawką i z ilościami wygranych/
- w tsn handikapem była możliwość kreślenia samemu - można było pokusić się o rozpisywanie systemu na tych czterech dodatkowych
- teraz włączyli mechanizmy ochrony graczy przed zhazardowaniem
- nie idź tą drogą
Ulala.. .
.............................................
.............................................
Robal.. .
....................................
....................................
Krzysio.. .
Ja nie gram w żadne Lotto, ani polskie, ani niemieckie.
..........................................
Ja nie gram w żadne Lotto, ani polskie, ani niemieckie.
..........................................
Player.. .
..........................
..........................
wedruś ..
Robal
wiem ale to nie takie proste
jak ktoś miał problem z hazardem to nigdy się od niego nie uwolni i zawsze będzie szukał wygranej za wszelką cenę. Ja saię ochajtałem i udało mi się wyrwać a dzięnnie spotykam kolegów z wąsem którzy grają w keno i mają tysięczne długi.
To nie takie proste.
wiem ale to nie takie proste
jak ktoś miał problem z hazardem to nigdy się od niego nie uwolni i zawsze będzie szukał wygranej za wszelką cenę. Ja saię ochajtałem i udało mi się wyrwać a dzięnnie spotykam kolegów z wąsem którzy grają w keno i mają tysięczne długi.
To nie takie proste.
Joker >> gra w której nie ma i nie będzie ...wygranej.. .Tfu oszustwo.. .
..................................
..................................
W.Net-nikt tak nie kłamie jak...człowiek.Gdybyś wogóle nie grał-to byś się tu nie bałwanił
player
Tu taki gostek, teraz ostatnio jakoś się nie pojawia, ma napisane - w profilu - 'wybierz grę dla siebie...'
co, jak co, ale moim zdaniem keno, to już wyjątkowy szajskopf
a były takie, co zachwalały
proste - miej swój własny rozum - wystarczy
Tu taki gostek, teraz ostatnio jakoś się nie pojawia, ma napisane - w profilu - 'wybierz grę dla siebie...'
co, jak co, ale moim zdaniem keno, to już wyjątkowy szajskopf
a były takie, co zachwalały
proste - miej swój własny rozum - wystarczy
Krzysio.. .
Nie jestem bankrutem.. .
.........................................................
Mój fundusz hazardowy na 2013 r. wynosi aż... 3 pln i będzie użyty, gdy kumulacja w Lotto.pl osiągnie... 70 o0o o0o pln.
..............................................................
Nie jestem bankrutem.. .
.........................................................
Mój fundusz hazardowy na 2013 r. wynosi aż... 3 pln i będzie użyty, gdy kumulacja w Lotto.pl osiągnie... 70 o0o o0o pln.
..............................................................
Vondeoff
Niechce tu nikogo moralizować ale co do gier
to są takie popularne i nie popularne
nikt tu się nie loguje kto niegra
moje zdanie
Niechce tu nikogo moralizować ale co do gier
to są takie popularne i nie popularne
nikt tu się nie loguje kto niegra
moje zdanie
wedruś .. tu kto tez bankrut potrzebują kasa ..np ja kto wygra 1 melom ..nie trzeba pracowa do konca zycia..tak jest zycie
Robal
Tu na śląsku jest tak specyficznie, wszyscy grają (prawie)
Ja kiedyś już pisałem, miałem 7/7 w MM po starej stawce i 5/6 w lotto, w ciągu jednego roku, ..to nie daje zachować zdrowego rozsądku, przegraem to tak szybko i jeszcze wtedy wał mi w silniku poszedl pamiętam jak dziś
Tu na śląsku jest tak specyficznie, wszyscy grają (prawie)
Ja kiedyś już pisałem, miałem 7/7 w MM po starej stawce i 5/6 w lotto, w ciągu jednego roku, ..to nie daje zachować zdrowego rozsądku, przegraem to tak szybko i jeszcze wtedy wał mi w silniku poszedl pamiętam jak dziś
Yota... ja 0/0 i 2/3 ///nie moje 3/3 ..hmmmm
Krzysio
jakie 0/0
jakie 0/0
Małe wyjaśnienie:
Kiedyś grałem w Multi lotek, Lotto, ale teraz nie gram.. . Po ostatniej podwyżce z 2 na 3 pln powiedziałem sobie tak:
Mam was i waszą grę w .... i więcej nie będę grał.. .
.............................................................
Kiedyś grałem w Multi lotek, Lotto, ale teraz nie gram.. . Po ostatniej podwyżce z 2 na 3 pln powiedziałem sobie tak:
Mam was i waszą grę w .... i więcej nie będę grał.. .
.............................................................