Wpisy 1 547 062 – 1 547 161
24 maja 2013 14:20 → 24 maja 2013 15:07, 100 wpisów
ciekawe czy emerytka uwierzyla mi że jjej "końcówka" dzisiaj wchodzi
Pewnie nie...
Pewnie nie...
Witajcie bracia i siostry!
Chyba czas zagrać wysoko na "65", która się obija (23 los.) Czy ktoś wie jaka była maksym. przerwa w wypadnięciu jednej liczby?
Chyba czas zagrać wysoko na "65", która się obija (23 los.) Czy ktoś wie jaka była maksym. przerwa w wypadnięciu jednej liczby?
Monet
Pisałam komus na gg co natepuje :
10:44:09
moze być Robal, emerytka, albo 76 ...66
Pisałam komus na gg co natepuje :
10:44:09
moze być Robal, emerytka, albo 76 ...66
ja wiem ile jedynki nie bylo i ze lepiej grac na taka liczbe lepiej jak sie juz ona pokaze albo teraz zaczynac grac progresja
Dopisano wygrane multi multi
Misiek: no właśnie o progresję mi chodzi; tylko ile trwała ta najdł. przerwa?
piątka Spartakusa dała dziś 2/5 o 14-stej, z magicznej parki czyli 17,17 jakby nie patrzeć weszło 17 a do tego wszystkiego liczba dnia w tych naszych zestawach czyli 26 oraz 3/4 W realu z 4 zakładów jeden pustak 2x 4/8 oraz 4/10 czyli zwrot stawki jest
ponawiam pytanie: jaka jest najdłuższa przerwa w jednej liczbie?!
kulwa ten tuskoland znów mnie w.......urwił ostatnie 50 do końca miecha z wywieszonym jezorem nadałem 4 kup. multi na 14-00i 22-00i na 14-00 kiszka ani trzy liczby nie wchodzą do jasnej cholery tusk odkręć ten kurek z wygranymi patafianie jeden
sluchaj a czy ci sie to oplaca grac na jedna liczbe?;d przykladowo od stawki za 7,5 x3 zaczynasz do wyciagniecia masz 12 jak nie wejdzie musisz postawic za minimum za 15 zl strat jak do tej pory moze byc 22,5 zl a zysku 1,5zl wiec by wypadalo zagrac za 3 razy wiecej a nie za dwa a jak bedzie jej nie bedzie dlugo to albo zrezygnujesz albo wytrfale bedziesz czekal na to az zacznie chodzic
jackwar
co Ty nie powiesz ? - Nawet p. Zbynio, 60-70-latek zadzwonił ?
co Ty nie powiesz ? - Nawet p. Zbynio, 60-70-latek zadzwonił ?
Doctorross
Z tego co pamiętam rekordzistka 77 w zeszłym roku jeśli mnie pamieć nie myli przekroczyła 30 losowań
Z tego co pamiętam rekordzistka 77 w zeszłym roku jeśli mnie pamieć nie myli przekroczyła 30 losowań
medea76: dzięki. To sporo...
ja mam tylko 3/5 nie chcą dać więcej wołki zbożowe dziadki pier.......dzistołki
misiek >> policz sobie koszt inwestycji i zysk wejścia na ósmym progu.
I to powinno Ci wystarczyć.
I to powinno Ci wystarczyć.
a ja chce trafić 5 w multi już kopa czasu nie miałem -chyba od rządów rudzielca iłytej pały rostkowskiego pajaca przekrętasawp....iernicz se goloneczke łysa pało ze składek graczy TS
pafty>> oblaim reząd -zaczniemy wygrywać .Bądziemy obrzydliwie bogaci!
teraz to już nie jest gra -ale oszustwo-siedzą w tych kompach i pieprzą ludziom wygrane
robala ...ja tu boję podawać wczesniej ..dziś miałem taki 2 trójki 80,69,19 ...drugi 72,11,17...nic nie udało i no dobra teraz obliczę MM
ulexxa: witaj siostro! Jak leci w losowaniach? Dom już stoi?
nie ma zadnego oszustwa ;D posiedzicie w mapkach to cos tam zrozumiecie
tez myslalem ze jakies kule maja magnetyczne czy cos tu jest tylko kwestia odczytania tego zrozumienia namieszac to tylko moga kuponami z chybil trafil i to tez odczytam roznie mozna;p ale jak sie zna kolekture i wie mniej wiecej jak liczby daje to jeszcze na plus bo z tego np na 4 liczby masz 3 pewne
Yota ..teraz nie moge dam 2 razy trójki oosobnoo ..a pani tak zwariowałaś połączyła 5/5 nic nie chce 3/3 i jaaasne znikman
Miisiuniu..spokojnie
krzysio..dlatego,że musialam zaoszczedzić .. na wysyłce..
krzysio..dlatego,że musialam zaoszczedzić .. na wysyłce..
taaaa
no cóż - znikam, a przy okazji -
pozdrowienia dla szlachetnie urodzonych hodowców baranów
no cóż - znikam, a przy okazji -
pozdrowienia dla szlachetnie urodzonych hodowców baranów
ulexxa: tak jak ja. Ale marzenia się spełniają! Rachu ciachu i miliony! Bukiecik na powitanie
DokR..gram najwiecej w lotto.de tu w pl. przewaznie na chybika cos wysylam..
a mama mi nie pozwalała nadawać dziś że za często gram a ja głupi pojechałem rower zdarłem 4 zł wygrałem ,ale na dziś to na zero-czekam na 22-00
DoctorRoss..jak masz foto doktor szpitalu w ameryce.. a twoje gdzie masz !!!
krzysiu774: moje - co?
1 547 115. pafty 2013-05-24 (14:46)
a ja chce trafić 5 w multi już kopa czasu nie miałem -chyba od rządów rudzielca iłytej pały rostkowskiego pajaca przekrętasawp....iernicz se goloneczke łysa pało ze składek graczy TS
To pojechałes po bandzie!
To pojechałes po bandzie!
ulexxa: graj, nigdy nie wiadomo co się zdarzy...
DoctorRoss ...juz nic nie pisze do ciebie i poowo
ulexxa: kobiety po to są....
ulexxa: