Wpisy 1 542 427 – 1 542 526
20 maja 2013 22:56 → 20 maja 2013 23:59, 100 wpisów
Transmisje meczy sie skonczyły teraz film leci z Canal Fammily jak ktos chce to ogląda Sport Live TV kanał 1
reniuszka ja daję na 2los bo nie wiem w ktorym się zejdą i czy wogóle się zejdą a to nowy plan obliczeń stosowany od dzisiaj.narazie 3/5 bez podniety
jackwar....
jednym słowem można poznać Cię po...oczach
A tak serio......fakt, oczy mówią najwięcej...
jednym słowem można poznać Cię po...oczach
A tak serio......fakt, oczy mówią najwięcej...
ta 9,46 i 43,79 została z kwietnia cos sie kisza zawsze do polowy nowego miesiąca wszytkie parki byly zalegle wylosowane
pięknaja , mam duże oczy
po twarzy każdego można rozgryźć , chyba że ma twarz mało wyrazistą
po twarzy każdego można rozgryźć , chyba że ma twarz mało wyrazistą
oczy wystarczą.....
twarzą można "grać" z oczami już gorzej
A z tymi dużymi to wiesz.....coby nie było ....a dlaczego masz takie duże oczy....?
twarzą można "grać" z oczami już gorzej
A z tymi dużymi to wiesz.....coby nie było ....a dlaczego masz takie duże oczy....?
korn
cóż, teraz los jakoś, jak widać - rysuje na różnych grafach inne tendencje... Oy, choćby znowu powtórka 1-2-3 - sam zauważyłeś zdaje się ?
cóż, teraz los jakoś, jak widać - rysuje na różnych grafach inne tendencje... Oy, choćby znowu powtórka 1-2-3 - sam zauważyłeś zdaje się ?
Kryminałki pogodowe z poniedziałku.. .
1). Koło Grójca padał grad o wielkości ...kurzych jaj.
2). Wiatr zerwał dachy z 30 budynków.. .
.........................................
1). Koło Grójca padał grad o wielkości ...kurzych jaj.
2). Wiatr zerwał dachy z 30 budynków.. .
z koncowek to te sie czają 01,71 26,56 22,52 07,47
na pierwszą i ostatnio stawiam tylko nie wiem która pierwsza
na pierwszą i ostatnio stawiam tylko nie wiem która pierwsza
jackwar.....dobra...dobra, nie wnikam już JAKI efekt
noooo chyba, że pokażesz
noooo chyba, że pokażesz
pięknaja....tylko młoda samica ma duze oczy niz facet..
Krzysio..... duże oczy samicy to NIE te oczy co mnie interesują
Krzysio.. .
Niektóre samce zmieniają się w ...samice.. . W Polsce był niedawno taki przypadek.. .
...................................................
Niektóre samce zmieniają się w ...samice.. . W Polsce był niedawno taki przypadek.. .
W.N..... to nie przypadek....to już prawie norma
przy czym te zamiany działają w obie strony.
przy czym te zamiany działają w obie strony.
Pięknaja.. .
Wędrowca na temat zamiany a raczej moźliwości wyboru płci czytam fajne opowiadanie na blogu
Tak się zarabia .. .
Wiadomość z Radiowej Jedynki.
" Trener piłki nożnej w 3 lata zarobił... 66 000 000 euro "
......................................................
Wiadomość z Radiowej Jedynki.
" Trener piłki nożnej w 3 lata zarobił... 66 000 000 euro "
......................................................
pięknaja , fikcja o naszej przyszłości jako kraju napisana bardzo ciekawie
Atrapy organów płciowych klonowano najpierw z komórek dawcy, ale starzały się szybciej, niż ich właściciel, co wywoływało różne komplikacje. Potem udawało się wyhodować takie organy wprost na ciele pacjenta. To też nie było łatwe i groźba powikłań była wcale wysoka, ale szpitale były wręcz przepełnione pacjentami. Sęk w tym, że kody genetyczne tych organów podlegały prawu patentowemu i były tak wykonane, aby służyły ich właścicielowi najwyżej kilka lat.
Korn
................................
................................
czy ty naprawdę niczego nie widzisz znad tych swoich próbówek? Nie stać nas na kupowanie energii. Przemysł leży i kwiczy. Nic nie eksportujemy. Na rynku wewnętrznym zżerają nas niespłacone kredyty. Deficyt budżetowy przekroczył wartość krytyczną.
- Ale tak już jest mniej więcej od początku XXI wieku!
- Zgadza się. Dlatego wtedy było nas 36 milionów, a teraz jest nas 10 milionów. I ciągle nas ubywa. Komu by się opłacało obniżyć nam cenę energii? Nie jesteśmy perspektywicznym rynkiem. Trzeba nas dorżnąć do końca.
- Ale tak już jest mniej więcej od początku XXI wieku!
- Zgadza się. Dlatego wtedy było nas 36 milionów, a teraz jest nas 10 milionów. I ciągle nas ubywa. Komu by się opłacało obniżyć nam cenę energii? Nie jesteśmy perspektywicznym rynkiem. Trzeba nas dorżnąć do końca.
wiem...wiem
I tak sobie własnie myślę przypominając to co swego czasu z literatury s-f przeczytałam.....ileż to się sprawdziło....
I czy ta wizja oby na pewno absurdalna?
I tak sobie własnie myślę przypominając to co swego czasu z literatury s-f przeczytałam.....ileż to się sprawdziło....
I czy ta wizja oby na pewno absurdalna?
Polski naród wymrze jak...muchy.. .
-------------------------------------------------
Pod względem ilości urodzin dzieci w 230 państwach na świecie, polska jest na ...224 miejscu tej listy.. .
..........................................
-------------------------------------------------
Pod względem ilości urodzin dzieci w 230 państwach na świecie, polska jest na ...224 miejscu tej listy.. .
pięknaja , nie podejrzewałem cię że czytasz blogi na stronce niepoprawni.pl
pięknaja , nie wiem ale może to opowiadanie gdzieś się już ukazało , na blogu jest 4 odcinek i to mam takie wrażenie że opisują skutki tego rządu
Jutro o godz. 14 ....miliony będzie rozdzielał, a raczej zabierał Moreno.. . Kto jest ...przesądny, to niech nie gra.. .
........................................................
........................................................
ja bym powiedziała raczej....że skutki obecych czasów
Bo tak naprawdę....ten rząd, czy inny z obecnej sceny politycznej.....co za różnica...
Bo tak naprawdę....ten rząd, czy inny z obecnej sceny politycznej.....co za różnica...
prawda jest taka że większość ludzi uwierzyła że PiS podsłuc***e , aresztuje i nie prywatyzuje . Ogólnie takie były zarzuty co do ich niecałych 2 lat rządu . Prawda nie stety była inna , walka z korupcją , rozliczanie urzędników i wstrzymana wyprzedasz majątku .
Pięknaja.. . To nic nie pomoże... .
ojojojjjj
spokojnie Jackwar. To tylko to co "głupi naród kupi"
i czym karmią nas media
A tak naprawdę.....
spokojnie Jackwar. To tylko to co "głupi naród kupi"
i czym karmią nas media
A tak naprawdę.....
Pięknaja , była fajna fabryka kabli i przewodów w Ożarowie , sprzedano mimo protestów , mimo zapewnień że fabryka nie zniknie i co ? telefonika jak kupiła to od razu zlikwidowała . To samo nasze cukrownie , rolnicy zaprzestali produkcji buraka , cukrownie polikwidowane i takie miasto jak Łapy umiera .
Nie tak daleko od Warszawy jest miasto rządzone przez PIS.....w tej chwili na skraju bankructwa
z miesiąc temu mówił na temat zielonej energii i jak niemcy chcą nas zmusić do wypicia za nich piwa
Wiesz....w Szczecinie lata temu słyszałam, że Stocznie przeznaczona jest do likwidacji.....wtedy wydawało się to absurdalne zupełnie.....i....co....
Wędrowcze netowy.Jest 201 państw,więc jakim cudem mamy 224 miejsce???
Pięknaja , każdy ma swoje zdanie ale jak czytam że prezydent Gdańska w swoim ostatnim oświadczeniu napisał że przez 7 lat dorobił się 6 mieszkań to uważasz że zrobił to normalną pracą ?
Moim zdaniem....czy to PIS, czy PO.....jeden......
Za te "sznurki" pociągają Ci z tyłu....
A wiele z tego co dzisiaj się dzieje to skutek i zaniechań, i podjętych decyzji kiedyś tam...
Za te "sznurki" pociągają Ci z tyłu....
A wiele z tego co dzisiaj się dzieje to skutek i zaniechań, i podjętych decyzji kiedyś tam...
Pampers.. .
Tak powiedzieli w ..radiu.. .. Nie sprawdzałem, czy mówili prawdę.. .
Tak powiedzieli w ..radiu.. .. Nie sprawdzałem, czy mówili prawdę.. .
Jackwar....nie wiem, czy normalną.
Może warto byłoby zapytać??
Może warto byłoby zapytać??
Pięknaja , na stoczniach zrobili też niezły przekręt _ i kasy jeszcze wydali Samą stocznie remontową sprzedali za groszę bo w wycenie nie było że są im winni kupe kasy za remonty , po 3 miesiącach od kupna ta kasa wpłyneła i się okazało że jeszcze zarobili 500 tyś . a mająrek później wyprzedawali po mału
pięknaja , już go pytają pisali ale jakoś cicho że tylko jest prowadzone śledztwo . pewnie ukręcą łep sprawie
gonzaga..musze typować, bo tez chce miec równowartosc 6 mieszkań ..
Wędrowca to jaki z Ciebie Wędrowca netowy?Wpisz w google ile jest państw i masz listę.
jocia , równowartość możesz mieć tylko musisz udokumentować z kąt
jackwar.. to chyba już stało się normą ..ukręcanie
jacwar ..skąd ?..zaświadczenie z TSa
jacwar ..skąd ?..zaświadczenie z TSa
Ile jest tych państw na świecie, tego nie wie ... nikt .
194 - tyle podaje jakiś spis, drugi 201.. .
194 - tyle podaje jakiś spis, drugi 201.. .
pięknaja , oczywiście , skutki są podjęcia decyzji rządów Unia Wolności z AWSem , z tym że PO jest partią z UW
Co do stoczni, a przynajmniej tej szczecińskiej to wersji tyle ilu opowiadających....jedna z nich mówi, ze "utopili" stocznię związkowcy.
A co potrafią związkowcy ze własnym interesie - widziałam
Ale....niech mądrzejsi to ocenią.
A co potrafią związkowcy ze własnym interesie - widziałam
Ale....niech mądrzejsi to ocenią.
Wędrowca , bo nie które państwa nie są uznawane na przykład Niepal
Poprawnie jest: skąd.. .
......................................
......................................
jackwar......
cofnij się jeszcze sporo wstecz z tymi decyzjami.
cofnij się jeszcze sporo wstecz z tymi decyzjami.
pięknaja , oczywiście związkowcy bo AWS to był rząd solidarnośąci a ministrem skarbu został były dyrektor stoczni pan Emil Wąsacz i on to wszystko zrobił
pięknaja , jak daleko wstecz ? przecież nie Jaruzel jest winny prywatyzacji ?
Chyba chodzi o państwo: NEPAL.. .
Wąsacz posadkę na "pocieszenie" dostał.....decyzja zapadła duuuuuuuużo wcześniej
A podobno......drugą wojnę wygraliśmy
A podobno......drugą wojnę wygraliśmy
pięknaja , on stocznie sprzedawał , prywatyzował też PZU . a za dobrą robotę to później dostał posadkę którą ma do tej pory . Prezes Polskich Sieci Energetycznych
+15. Zbliża się spóżniona ...zimna Zośka.. .
No popatrz.....taki "mocny" facet??
A ja myślałam, że marionetka
A ja myślałam, że marionetka