Wpisy 1 542 327 – 1 542 426
20 maja 2013 22:24 → 20 maja 2013 22:55, 100 wpisów
przecież na moim profilu są jego wpisy że mi wyśle zdjęcia
kłamał tak jak dziś kłamał że ryzykował utratę licencji gdy ludzi prowadził do kościoła a twierdzi że wstanie wojennym jeszcze się nie urodził a jak dzwonił to głos ma 70 latka
kłamał tak jak dziś kłamał że ryzykował utratę licencji gdy ludzi prowadził do kościoła a twierdzi że wstanie wojennym jeszcze się nie urodził a jak dzwonił to głos ma 70 latka
Emeryt.
A "oscypki" od zaprzyjaźnionego bacy smakowały?
A "oscypki" od zaprzyjaźnionego bacy smakowały?
Chyba na dupie zjechał z tej Orlej ***zi bo jeszcze bardziej złośliwy i chamski niż poprzednio.
A tak swoją drogą....nie trzeba chyba zbytniej bystrości, aby widzieć KTO obraża....
Jackwar..... masz cierpliwość i nerwy ze stali chyba
Jackwar..... masz cierpliwość i nerwy ze stali chyba
Monet.Już się stęskniłam za Tobą.
zuza....
zerkaj...zarkaj do KG....."fajne" opowieści tam się trafiają
zerkaj...zarkaj do KG....."fajne" opowieści tam się trafiają
Zamiast wyciągać przeciw sobie działa i armaty, skrzyknijmy się i skoczmy gdzięś razem w góry z emerytem, ja tez po górkach lubie brykać, ostatnio Tatry zachodnie mam na topie. Wezmiemy po flaszce i w ... przepasc, a niech tam..pozdrawiam, fanów gór.
jackwar utnij to wreszcie mój drogi-czytałam w księdze gości ,daj sobie z emerytem spokój
pięknaja ja w swoim życiu przeżyłem taki mobbing że to to jest pikuś a na dodatek wszystko to nagrałem jak puściłem to koledze w pracy to po 5 minutach kazał wyłączyć bo nie mógł tego słuchać , nagranie trwa ponad 30 minut To obrażanie jest pikuś
dzisiaj już nie mam sił,odpiszę na maila jutro lub w środę,jackwar
Pięknaja>> przecież on inteligent szpagatowy z Polski A.On nie obraża tylko jego "kundle" obszczekują.
jackwar zapomniałam gratki za pewniaka,mnie ostatnio nie idzie
reniuszka , mogę mu dać spokój
chodzi mi o to że tu już kilka osób wcześniej przyłapało go na kłamstwach i chodzi bardziej by przestał kłamać .
chodzi mi o to że tu już kilka osób wcześniej przyłapało go na kłamstwach i chodzi bardziej by przestał kłamać .
słuchajcie bądźcie ponadto emeryt jest jaki jest a Wy bąźcie mądrzejsi!!!!!!!!!!!!!!!
hejka wszystkim
kzrysio 744 pokaz sie i napisz o jakich błędach pisałeś o parkach. Widocznie nie rozumiesz zasady którą pzredstawiłęm na stronie.
kzrysio 744 pokaz sie i napisz o jakich błędach pisałeś o parkach. Widocznie nie rozumiesz zasady którą pzredstawiłęm na stronie.
widzial ktos wygrany kupon yokera ponad 2 kola bo mi sie niechce wierzyc ze ktos w polsce trafil wygrane 2 stopnia w grze yoker
jackwar...
no tak... chociaż ja i tak nie jestem w stanie pewnych rzeczy zrozumieć...
Monet szkoda słów na takiego....
no tak... chociaż ja i tak nie jestem w stanie pewnych rzeczy zrozumieć...
Monet szkoda słów na takiego....
Czas . Dobranoc
zawsze wysyłam zakład naszej grupy a że nie było twojego typowania więc dodałem jedną cyfre
widze ze dalej temat bez zmian
Oo,jeszcze Wasyl.Szola działała sprawnie.
korn....pisałem do robala wcześniej nie pamietam dokładnie o godz 11:00 tam korna podałem 33,2....6 i w kleiłem www
Robal.
pięknaja ja zawsze staram być opanowany i z uśmiechem nawet nie którzy się pytają czemu się uśmiecham ale jak jestem zły to wzrokiem mogę zabić ale tylko wzrokiem nikt więcej nie ryzykuje
e-46 szola git majonez
korn..to wszystkoo..i teraz muszę ide tam..
kzrysio ale jakeis bledy ci sie ukazaly z parkami co to bylo gdzie je widziales
Wasyl.
Szola najważniejsza,bo inaczej musiałbyś drabinami.
Szola najważniejsza,bo inaczej musiałbyś drabinami.
Reniuszka
e-46----------raz szłem i nigdy w zyciu
lili....juz spi
i przeczkola
Wasyl.
Wiem coś na ten temat.Wychowałam się w górniczej rodzinie.
Wiem coś na ten temat.Wychowałam się w górniczej rodzinie.
jackwar... no to całe szczęście , że tu nie możemy spojrzeć w oczy
e-46-----juz niedługo i leze na bachhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaaa
Wasyl
pytalem czy lili juz spi
Ale teraz już
e-46 juz tuz tuz
korn....a nie wiem ..gdzie pisałem tu czy tam moje błedy aa o która godzina
ja pytałem do lika tak nie chciała parka było dwa razy spadła 11 i 20 ii jedno 1 ..razem 3/3 wyskoczy
zobacz nr wpisu...1 541 950 ... isc wyzej druga wpisu
ja pytałem do lika tak nie chciała parka było dwa razy spadła 11 i 20 ii jedno 1 ..razem 3/3 wyskoczy
zobacz nr wpisu...1 541 950 ... isc wyzej druga wpisu
+17 za oknem.. . Może być.
.................................................
.................................................
gjaster
było 500 losowań, załóżmy, że w każdym pada po cztery takie wygrane - a jest między 12000, a 20000 kolektur... Czaisz ?
A w niektórych kompletnie wisi wywieszanie - bo gdzie, bo po co ? - a po pewnym czasie /to nawet w firmowych/ po prostu by zdjęli
było 500 losowań, załóżmy, że w każdym pada po cztery takie wygrane - a jest między 12000, a 20000 kolektur... Czaisz ?
A w niektórych kompletnie wisi wywieszanie - bo gdzie, bo po co ? - a po pewnym czasie /to nawet w firmowych/ po prostu by zdjęli
i to wszystko teraz juz ide ...
krzysio a gdzie popelniles bledy i co minoles sie z wygrana 3/3 ?
25 stopni i u mnie
korn ...kiedyś na 14:00 hmm nie miałem 3/3 ..tylko 2/3 ..podałem 1 zestaw.33,2,6
reniuszka zobacz co pisalem 5,10...pomysl a nr szkoly akurat pasuje
korn...no tak ..wszystko..
pasek pewnie kolacje je
Janusz chodzi mi o parke 9,46 ta najdluzej oczekiwana czy byla jaks ktorą dłużej nie padła od tej ?